The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Grillede aubergineruller

af Ditte Ingemann 2. juli 2017


Kære allesammen,

Så er det blevet søndag og jeg har nydt et par fridage, men nu er det blevet tid til at komme tilbage på pinden og skrive et blogindlæg. Jeg vil dele næste indlæg i min lille grill-serie med jer, og håbe på I vil kaste jeg over den, på trods af det manglende sommervejr. Rigtig mange bryder sig ikke om auberginer og det er nok lidt en misforstået grøntsag, hvilket er ærgerligt. Auberginer er smukke, velsmagende og alsidige, og kræver blot en smule varme, kærlighed og (masser af) olie. Auberginer er perfekte at komme på grillen, enten bare som en slags simpel tilbehør til grillmaden eller som disse ruller med bulgurfyld. 
Som I sikkert ved, så har jeg indgået et samarbejde med Kosan Gas, og har udviklet en række nemme opskrifter til grillen, som jeg deler her på bloggen. Så hvis du ikke ved hvad aftensmaden står på, så kan du jo passende tænde op i grillen og lave disse lækre aubergineruller. Kosan Gas har samlet alle de lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website.

{ Grillede aubergineruller med bulgurfyld }
ca. 4 personer

2 auberginer
olivenolie

1 dl bulgur (eller quinoa)
1 rødløg
1 håndfuld mynte
1 håndfuld koriander eller persille
3 spsk mandler

Dressing:
1 spsk tahin
skal fra 1 økologisk citron
saft fra ½ citron
salt og peber
2-3 spsk olivenolie

Skær auberginerne på langs i tynde skiver – pensl dem med olivenolie på begge sider. Kom skiverne på en varm grill og grill dem på begge sider indtil de får grillstriber og bliver helt bløde, ca. 3-4 minutter.

Skyl og kog bulguren efter anvisning på pakken. Mens den koger hakkes rødløg, mynte, koriander og mandler. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Når bulguren er kogt og mens den stadig er varm tilsættes de øvrige ingredienser og det hele blandes godt sammen. Kom en skefuld af blandingen på en grillet skive aubergine og rul den sammen. Fortsæt indtil alle auberginskiver og bulgurblandingen er brugt op.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.

Grillede aubergineruller was last modified: juli 2nd, 2017 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sommerkraut med hyldeblomst
næste
Bagt morgengrød

Mere af det samme

Deller i curry

23. november 2010

Svineri

30. august 2011

Grøntsagstærte med gedeost

16. marts 2017

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

tosset med tærte

20. marts 2012

Wok With Me

16. maj 2011

Mine bedste falafler

12. april 2014

Kikærte-curry med kærlighed

5. januar 2012

Quinoa-deller

15. juni 2014

Hurtig og nem hverdagsmad

9. september 2014

2 kommentarer

Anne-Mette 2. juli 2017 at 17:10

Gedeost i er også himmelsk

Svar
Ditte Ingemann 2. juli 2017 at 17:12

Åh… lyder skønt – jeg elsker gedeost! God søndag til dig.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen