The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalat

Salat med grillet broccoli & ingefærdressing

af Ditte Ingemann 19. august 2017

Kære allesammen,

Jeg er så spændt på at høre, hvor meget I har fået grillet denne sommer? Jeg må ærlig indrømme, at jeg faktisk ikke har grillet de sidste 4-5 uger og jeg har også opholdt mig utrolig lidt på min terrasse… hmmm, ja, jeg venter stadig på at sommeren skal slå igennem, og selvom man sagtens kan grille i al slags vejr, så er det altså bare sjovest når vejret er godt!

Som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, så har jeg et samarbejde kørende med Kosan Gas, og har i den forbindelse udviklet en række nemme opskrifter til grillen, som jeg løbende deler her på bloggen. Idag er turen kommet til denne meget lækre, simple og nemme salat med grillet kylling og broccoli, som kan serveres sammen med andre grillede sager eller for sig selv som en let aftensmad. Kosan Gas har samlet alle de lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website.

{ Grøn salat med grillet teriyaki-kylling, broccoli og ingefærdressing }
4 personer

4 kyllingebryster
1-2 spsk neutral olie
4 spsk teriyakisauce
1 broccoli
150 g grøn blandet salat

Dressing:
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
10 g revet ingefær
1 tsk chiliflager eller chilisauce
salt og peber

Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker og vend dem med olie og teriyaki – hvis du har tid så lad kyllingen marinere i ca. 1-2 timer. Grill kyllingestykkerne på en varm grill i ca. 4-5 minutter på hver side indtil de er gennemstegte. Skær broccoli-hovedet ud i aflange, tynde strimler og vend dem med olie, salt og peber. Grill dem i ca. 3-4 minutter på hver side til de bliver en anelse bløde og får flotte grillstriber.

Skyl salaten grundigt og tør den evt. i en salatslynge, og bred salaten ud på et stort fad – fordel grillet  kylling og broccoli over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til – tilsæt evt. ekstra chili. Fordel dressingen over salaten inden servering. hvis du ønsker at pifte salaten yderligere op, så top den med grofthakkede peanuts eller saltede cashewnødder.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.

Salat med grillet broccoli & ingefærdressing was last modified: august 19th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Salatsnedker
næste
Nepal

Mere af det samme

Fyldig quinoasalat med grillet fennikel

15. januar 2017

Søndagssalat / Kål med blåbær & avocado

24. september 2017

Mexi food

9. april 2011

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

Grøn Mandag / Auberginesalat

22. august 2016

Inspiration til kødfri januar + lun broccolisalat

11. januar 2018

White Pizza!

16. april 2011

Cheeseburger med kikærter & kål

10. juli 2012

Vintersuppe med rødbede

20. november 2013

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen