The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogSalat

Salatsnedker

af Ditte Ingemann 16. august 2017

I dag er en helt særlig dag. Min nye kogebog, SALATSNEDKER, udkommer, og den har en helt speciel plads i mit madhjerte. Jeg har arbejdet rigtig hårdt på at få den færdig og heldigvis er den efter min mening blevet helt perfekt. Det kribler og krabler inde i maven, og jeg er både nervøs og spændt på, hvordan bogen bliver taget imod. 

Her på bloggen spiller salatopskrifter en stor rolle, og min første kogebog, som jeg udgav for fem år siden, omhandlede faktisk også salater. SALATSNEKDER adskiller sig fra min første salatbog ved at komme lidt bredere omkring salatens univers og gå mere i dybden med bl.a. tilberedningsmetoder, tilbehør og grej. Jeg vil med min bog SALATSNEDKER gerne slå et slag for at redefinere begrebet ”salat”, og for at vi bevæger os væk fra den slatne salattankegang med salat-agurk-tomat. I min optik kan en salat nemlig så meget mere – faktisk er jeg tilbøjelig til at sige, at en salat kan ALT.

Bogen starter med en intro omkring salatgrej, salatens opbygning og mine 10 superhelte aka. yndlingsgrøntsager. Derefter kommer der 8 kapitler; De fyldige, De lette, De lune, De festlige, De feminine, De maskuline, De supersunde og tilbehør til salater. Derudover har jeg lavet en sæsonguide, menuforslag og en oversigt over hvilke råvarer der kan erstatte hinanden. Så hvis du er salatelsker ligesom mig eller har brug for ny inspiration til salatskålen, så er denne bog lige noget for dig. Bogen kan købes i boghandlere landet over, men du kan også bestille den hos fx. Saxo.com eller i min egen shop, hvor du kan købe en signeret udgave (med lidt rabat).

Husk endelig at tagge mig på Instagram, hvis du køber bogen og tester nogle af opskrifterne – jeg bruger hasttagget #salatsnedker, og vil elske at se dine salatudfoldelser.

Salatsnedker was last modified: august 16th, 2017 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kanelkage med nøddesmør
næste
Salat med grillet broccoli & ingefærdressing

Mere af det samme

Ny kogebog på vej / Salatsnedker

18. juli 2017

Saltede chokolade cookies ♡

28. januar 2014

Min kogebogsdrøm

3. september 2012

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

Sunde Søde Sager

3. april 2014

Rød, gul, grøn…

16. februar 2012

Grøn Mandag / Auberginesalat

22. august 2016

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

Julegavetilbud på Salatsnedker

8. december 2017

Morgenmadsmissionen

25. november 2013

15 kommentarer

Madhavi 16. august 2017 at 23:27

Congrats, Ditte. I love your books!!!

Svar
Ditte Ingemann 17. august 2017 at 08:55

Thank you so much ❤️

Svar
Pernille 17. august 2017 at 08:54

Stort tillykke!! Jeg modtog din smukke bog med posten i morges og kan ikke vente med at dykke ned i den i aften. Den ser SÅ god ud.

Svar
Ditte Ingemann 17. august 2017 at 08:56

Tusind tak, Pernille – dejligt du allerede har modtaget bogen. Håber du kan finde inspiration til nye salater. KH Ditte

Svar
Lika 17. august 2017 at 10:56

Den lyder spændende. Men jeg undrer mig over, hvorfor et afsnit hedder “de supersunde” – så de andre er super Usunde eller hvad? Det synes jeg er lidt uheldigt – alt handler vel om mængder, ikke så meget nyt i det.

Svar
Ditte Ingemann 17. august 2017 at 12:06

Tusind tak :-) De andre er naturligvis også sunde, men i kapitler med de supersunde er der tænkt over ingredienser som booster, altså superfoods, som fx fermenterede grøntsager, hampefrø m.v. Men alt det er forklaret i bogen :-)

Svar
Birgit Mathiesen 17. august 2017 at 16:44

Tillykke med din nye bog Ditte, du er bare en fantastisk Salat Snedker :)
Juhuu.. jeg glæder mig bare så mega meget til at bladre i bogen.
Skønne og farverige billeder som altid – takker for ny inspiration !

Svar
Inger 17. august 2017 at 18:38

TILLYKKE, Ditte :-)
Jeg er allerede vildt glad for din nye bog – den er Så fin!
Glæder mig til at teste rigtig mange af dine lækre opskrifter.

Svar
Marie Lundholm 18. august 2017 at 08:29

Tillykke med din smukke bog :D Den ryger direkte på ønskelisten :-)

Svar
Ditte Ingemann 20. august 2017 at 11:04

Tusind tak, Marie :-)

Svar
Karin 20. august 2017 at 08:36

Man må være fan, når man står foran pakkeboksen kl. 23.30 og bare MÅ hente pakken med bogen efter en aftenvagt ;-) Fantastisk flot bog – glæder mig til at gå i krig med opskrifterne.

Svar
Ditte Ingemann 20. august 2017 at 11:04

Juhuuuuu – håber bogen falder i din smag. Rigtig god søndag til dig, Karin. KH Ditte

Svar
Astrid Holm 24. august 2017 at 19:28

Bogen er allerede kommet på ønskesedlen! Jeg spiser for det meste vegetarisk og kunne godt bruge lidt ny inspiration :)
Jeg har allerede smugkigget lidt i bogen, og hvor er det dog nogle fine billeder! Jeg elsker dit univers :)

Svar
Maria Silje 25. september 2017 at 17:30

hej Ditte.

jeg er igang med at skrive en anmeldelse af din bog salatsnedker, og vil i den forbindelse høre om jeg må dele videoen, som du har i dette indlæg, på min blog (i anmeldelsen)

de bedste hilsner Maria Silje

Svar
Ditte Ingemann 25. september 2017 at 18:27

Det må du helt bestemt – glæder mig til at læse din anmeldelse :-) KH Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen