The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogMorgenmad

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

af Ditte Ingemann 4. januar 2015

morgenmadsmissionen

Sidste år udgav jeg min første e-bog, Morgenmadsmissionen, som jeg har solgt her på bloggen. I anledningen af det nye år kan I nu få min bog helt gratis. E-bogen koster normalt 79 kr, men kan altså lige nu downloades gratis indtil på tirsdag kl 18! Morgenmadsmissionen kan læses på både din computer, smartphone, iPad eller tablet. Brug Morgenmadsmissionen som planlægningsværktøj, brug den i køkkenet, når du handler eller tag den med dig i sofaen, og find masser af inspiration og skønne opskrifter til din morgenmad.

HUSK: DET ER VIGTIGT AT GEMME BOGEN PÅ ENTEN DIN COMPUTER ELLER IPAD, DA BOGEN MAX. KAN HENTES 3 GANGE! FØLG GUIDEN I DEN MAIL DU MODTAGER NÅR DU HENTER BOGEN. 

Du kan hente bogen lige her, og husk at gemme den når bogen er downloadet. Hvis du benytter en iPad vil PDF’en åbne i Safari (browser) og på grund af bogens størrelse, kan det sagtens tage et par minutter – så luk ikke Safari før du ser bogen.
Når bogen vises i Safari skal du blot åbne den i iBooks (link i øverste højre hjørne af Safari), hvor den efterfølgende gemmes i “PDF-reolen”.

Bogen er delt op i fem kapitler, og indeholder mere end 85 velsmagende og mættende opskrifter på bl.a grød med saltet dadelkaramel, bagte avocado med æg, baconmuffins, æblepandekager, tips til at lave din egen surdej, hjemmelavet nøddesmør og mange andre opskrifter. Der er opskrifter både til den travle hverdagsmorgen og til weekendmorgener, hvor tiden er bedre, og der måske også er plads til et sødt indslag.

Jeg har valgt at lave en bog om morgenmad, da jeg synes det er vigtigt at sætte fokus på det gode morgenmåltid, uanset om du har en stor eller lille appetit, har god tid, eller har travlt. Det er ærgerligt, at morgenmåltidet er så rutinepræget, og jeg forstår ikke folk, der kan spise det samme til morgenmad igennem flere år – det ville jo aldrig ske med de øvrige måltider. Derfor håber jeg, at min bog kan hjælpe til med at få alle de forarbejdede og sukkerholdige morgenmadsprodukter ud, og i stedet lave et ordentligt, lækkert og mættende morgenmåltid.

{ Grillet brød med avocado/kikærtedip }

morgenmadmission - avocado

{ Morgenmysli med hørfrø, gojibær og spelt }

morgenmadsmission - granola

{ Croque madame }

morgenmadsmission-æg

{ Farverig saft }

morgenmadsmission-juice

{ Snoet kanelbrød med blåbærremonce }

morgenmadsmisson-brød

{ Kakao-mandelvafler med peanutbutter og chokocreme }

morgenmadsmssion-vafler

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen was last modified: februar 8th, 2016 by Ditte Ingemann
55 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Low Carb & sund januar
næste
Sådan spiser jeg!

Mere af det samme

I dag udkommer Moderne Mormormad

17. marts 2016

Hotcakes – Pandekager

8. januar 2015

Min Morgenmad

29. marts 2014

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Min morgen-greenie

2. juni 2014

Ingefær & Ananas-smoothie

3. marts 2012

Grønne Go’morgen Muffins

2. september 2015

Baconmuffins fra GO’morgen DK

6. februar 2015

Morgenmadsmissionen

25. november 2013

Bogudsalg!

11. november 2016

55 kommentarer

Maria Pedersen 4. januar 2015 at 13:20

Sikke dog en dejlig “nytårs-gave”! Tusind tak for den.
Tak for en rigtig god blog med masser af inspiration. Jeg er vild med dine opskrifter!

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 13:28

Dejligt “gaven” kan bruges :-) God søndag til dig.

Svar
Nanna Olin 4. januar 2015 at 13:25

Sikke et tilbud! Tak for den fine og inspirerende bog :)

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 13:29

Det var skam så lidt – håber den falder i din smag!

Svar
Line Høj 4. januar 2015 at 13:29

TAK! Jeg vil helt sikkert i gang med at lave en lidt lækrere morgenmad :)

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 13:30

Dejligt at høre :-)

Svar
Laura 4. januar 2015 at 13:37

Tak for gaven!

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 13:39

Det var så lidt :-)

Svar
justanotherblogger 4. januar 2015 at 13:55

Nej hvor fedt! Den er hermed downloadet med det samme, og sidder og venter på den downloader færdig så jeg kan sidde her i toget til Jylland og læse den! :-)

Svar
HanneM 4. januar 2015 at 13:57

Tak! Har lige downloadet din bog og er vildt inspireret til at prøve nogle af tingene. Flotte billeder, lækre opskrifter. Uhmmm…. Tror måske jeg vil begynde med kold grød til i morgen? Glæder mig allerede :) Tak!

Svar
Birgit Mathiesen 4. januar 2015 at 14:42

Hej Ditte
Fedt, så har jeg lige fået lagt din skønne Morgenmadsmissionen på min iPad, har købt den tidligere.. men den ligger på min gamle computer – så jeg takker for endnu et dejligt eksemplar :-)
Fortsat skøn søndag.

Svar
Katrine 4. januar 2015 at 14:49

Dejlig gave!
men øv – har nu prøvet at hente den, men det mislykkedes :(

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 16:09

Kan du være mere specifik – hvordan gik det galt?

Svar
Miri 4. januar 2015 at 15:01

1000 tak – det vil jeg straks gøre :)

Svar
Mette 4. januar 2015 at 15:32

Sikke en skøn nytårsgave ditte – tusind tak

Svar
Rav Food 4. januar 2015 at 15:44

Sikke en dejlig nytårsgave. Tusind tak.
Bedste hilsner Kathe

Svar
Marie-Louise Nielsen 4. januar 2015 at 16:11

Tak for den dejlige gave:) Skal snart på barsel og glæder mig til at bruge lidt tid på at prøve nogen af alle de lækre opskrifter (alså inden baby kommer!).

Svar
Sarah 4. januar 2015 at 16:31

Hvor spændende! Jeg har dog problemer, for på min ipad kommer der ikke noget med iBooks når den er downloaded, men kun Tabletbank, hvorefter den hopper til min netbank?? Hvordan gemmer man den så?
Kh Sarah

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 16:42

Hej Sarah, Bruger du en iPad eller tablet? Hvis du stadig oplever problemer, så send mig en mail på ditteingemann@gmail.com, så løser vi problemet :-)

Svar
Tina Bjerregaard 4. januar 2015 at 16:33

Tak for det. Nu har jeg alle 4 bøger enten i e-form eller bogform. Er vild med dine opskrifter og stor ros til dig for nogle utrolige flotte billeder.

Svar
Birthe 4. januar 2015 at 16:57

Hvor er du gavmild! Tusind tak! :-)

Svar
Elise Lauridsen 4. januar 2015 at 17:02

Sikke en dejlig gave :) Tusind tak og vil glæde mig til at læse den.

Svar
Julie 4. januar 2015 at 17:28

Tusind tak for den! Jeg vil allerede glæde mig til at begive mig ud i de mange lækre opskrifter :)

Svar
Christel 4. januar 2015 at 19:44

Hej Ditte,

Godt nytår! Jeg har lige hentet bogen, men kan ikke åbne den – jeg får en besked om at jeg har overskredet antal gange jeg kan downloade bogen. Kan du hjælpe?

Tak

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 19:47

Hej Christel,
Det er fordi du har downloadet den tre gange, hvilket er max. I mailen du har modtaget står en beskrivelse af, hvordan bogen hentes og gemmes. Det er nemlig vigtigt at du ikke bare bruger linket i mailen, men rent faktisk gemmer den. Hvis du fortsat har problemer, så send mig en mail på ditteingemann@gmail.com

Svar
Michelle 4. januar 2015 at 20:33

Sikke en dejlig nytårsgave! Bogen er fluks hentet, og jeg glæder mig til at afprøve opskrifterne.

Svar
Marie 4. januar 2015 at 21:08

Mange tak! Glæder mig til at kigge den igennem og blive inspireret til lækker morgenmad! Jeg er begyndt at sætte mere pris på morgenerne og det at kunne give mig tid og ro til netop dét måltid, så er sikker på at nogle af opskrifterne vil komme i brug her. :)

Svar
Lise Overgaard 4. januar 2015 at 21:37

Tusind tak for den ekstra julegave.
Den vil helt sikkert blive brugt meget.
Jeg glæder mig til at kigge nærmere på den.
Mvh. Lise

Svar
Ulla 4. januar 2015 at 21:55

Mange tak for boggaven.
Det er så sødt af dig, at vi ‘alle’ kan få lov at hente den

Svar
Linette 4. januar 2015 at 22:10

Mange, mange tak. :-)

Svar
Stine Petersen 4. januar 2015 at 22:45

Hej! Så god en gave, tusind tak! Desværre har jeg også problemer med at hente den ned, Safari-siden tænker i noget tid og så står der at internettet er røget – selvom det er tændt og jeg sagtens kan gå på andre sider.. Kan du hjælpe? :)

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 22:49

Hej Stine,

Det tager noget tid at hente bogen, for det er en ret stor fil. Men jeg kan se du har hentet bogen 3 gange, hvilket er max. Jeg får systemet til at give dig ny adgang, og så håber jeg du kan hente den. Husk at gemme bogen – følg evt. guiden i mailen :-)

Svar
Stine Petersen 4. januar 2015 at 23:08

Hej Ditte,

Mange tak for dit hurtige svar! Jeg kan desværre stadig ikke hente den, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg gør galt.. Altså jeg trykker download, den ligger i ‘Overførsler’, men så pludselig stopper den igen fordi den siger at jeg ikke har netværksforbindelse – hvilket jeg har. Når jeg efterfølgende prøver at trykke på det hentede, så står der at filen er beskadiget..

Svar
Tina 5. januar 2015 at 12:17

Dear Ditte, my danish is by far not good enough to understand your writings, but I am a huge fan of your pictures, and your design. Thank you so much for sharing your e-book, it is one of the most beautiful styled books in a while. I love how you combine the fonts, the colors, the ingredients. And your food-photography is outstanding!
So even I don’t really understand the recipes, I love watching the pictures, they make me feeling happy!
Greetings from Munich, Tina

Svar
Ditte Ingemann 5. januar 2015 at 12:27

Dear Tina,
Thank you so much – it means a lot to me :-) Maybe you can use Google Translate for some of the recipes.

Svar
Inge-Lise Jakobsen 5. januar 2015 at 15:52

Tak for E-bogen, men jeg kan ikke hente den, først kunne safari ikke åbne siden og nu har jeg vist overskredet antal forsøg. Har tidligere hentet e- bøger på iPad, men vores internet er meget langsomt
Hilsen Inge-Lise

Svar
Ditte Ingemann 5. januar 2015 at 15:53

Det er en ret stor fil, så du skal helst have en god og hurtig forbindelse, ellers kan det tage meget lang tid at hente bogen. Send mig en mail på: ditteingemann@gmail.com, så løser vi problemet.

Svar
Pia 5. januar 2015 at 20:04

Ih hvor er det bare en skøn bog, lækre men simple opskrifter, som er lige til at gå til, men stadigvæk enormt inspirerende- så flot arbejde:-) Tak

Svar
Marie 5. januar 2015 at 20:39

Tusind tak! Glæder mig til at prøve de mange lækre opskrifter. :-)

Svar
Birgit A 5. januar 2015 at 22:40

Tak for en fin gave. Det er en SKØN kogebog – jeg er gået i gang med retterne. Derfor har jeg et spørgsmål til baconmuffins med ost:

Der står 100 g fuldkornsspelt i listen over ingredienser. Er det kogt spelt eller bliver kernerne bløde under bagningen? Det spelt, jeg kunne finde, skulle koge 25-30 minutter, og så er spørgsmålet om de bliver bløde nok under bagningen?

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 20:18

Dejligt at høre – du skal bruge fuldkornsspelt-mel :-) Du kan også bruge andre grove typer af mel til disse muffins. God bagning!

Svar
Josefine 6. januar 2015 at 12:01

Tusind tak! Morgenmad er mit yndlingsmåltid og jeg er altid åben for ny inspiration :-)
Godt nytår!

Svar
Mette 6. januar 2015 at 13:15

Tusind tak for bogen – dejlige opskrifter og flotte fotos. Det er meget generøst :)

Svar
Lis 6. januar 2015 at 18:31

Øv desværre er jeg først nu blevet oprettet til medlem på din blog. Jeg ville så gerne have haft din gratis e-bog men desværre er kl 18.31

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 20:20

Øv øv – bogen kan dog stadig købes til kun 79 kr :-)

Svar
Lissy 6. januar 2015 at 18:41

Ville så gerne have haft den, og har prøvet mange gange, men får stadig besked på at nettet er lukket, hvad havde jeg gjort, hvis jeg havde købt den. Men stadig tak for et generøs tilbud
Venlig hilsen lissy

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 20:25

Sender dig en mail med info :-)

Svar
Elise Will 7. januar 2015 at 09:21

Hej Ditte, du er så inspirerende! og hvor er det pænt af sig at give din lækre bog gratis!
jeg havde sådan glædet mig, men den siger at filen er beskadiget så jeg kan ikke åbne den på min mac, og jeg kunne ikke finde ud af at gemme den på min iphone. så øv øv! mega ærgeligt. og nu med det nye år og nye livsstil og alt. ved du hvad der kan være gået galt? og hvordan i alverden gemmer man i ibooks på iphone?

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 20:19

Sender dig en mail med info :-)

Svar
Christine Poulsen 7. januar 2015 at 18:29

Virkelig skøn bog og meget inspirerende :-)

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 20:14

Tusind tak :-)

Svar
Karina 7. januar 2015 at 21:15

TAK for den lækre og flotte kogebog! Alt ser bare SÅ lækkert ud og jeg er allerede begyndt at tænke over, hvad jeg skal lave i weekenden :-)

Svar
Ditte Ingemann 7. januar 2015 at 21:37

Dejligt at høre, Karina :-)

Svar
Ulrika 12. januar 2015 at 17:28

Min iPad ville ikke åbne bogen i iBooks, så nu er den væk..? :(

Svar
Ditte Ingemann 12. januar 2015 at 17:30

Du må nok sætte et par ord mere på, hvis jeg skal kunne regne ud, hvad der er gået galt :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen