The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

BagværkMorgenmad

Nøddemuffins med squash

af Ditte Ingemann 16. april 2017

Jeg håber I nyder påsken – måske der er tid til at gå i køkkenet? Så kan jeg foreslå at bage disse meget nemme muffins, som enten kan bruges til morgenmad eller som et sødt mellemmåltid.

{ Nøddemuffins med squash & pekannødder }
8 stk

Det er lækkert at starte sin morgen med en lun muffin – og så endda med grøntsager i. Disse muffins er sødet med en smule banan, men der er intet tilsat sukker i.

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
50 g pekannødder, grofthakkede (eller valnødder)
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
125 g squash, revet

Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål. Mos bananen og bland den med æg og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst revet squash i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.

God påske. KH Ditte

Nøddemuffins med squash was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Indisk suppe med kardemomme & æble
næste
Dal Bhat fra Nepal

Mere af det samme

Buenos dias

15. juni 2013

Vafler på tre måder

17. august 2018

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

Pixi bager grønne kager // Chokobedekage

11. december 2017

Køleskabs-havregrød

2. august 2012

Min morgen-greenie

2. juni 2014

Fredagsfranskbrød

2. juli 2011

{ surdejsbrød }

17. juli 2013

Fabelagtige fastelavnsboller

7. februar 2012

9 kommentarer

Ilse 16. april 2017 at 11:59

Uhm……. de ser lækre ud Vil lige spørge om du ved hvor mange kalorier og kulhydrater der i en muffin

Svar
Nøddemuffins med squash - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com 16. april 2017 at 13:03

[…] post Nøddemuffins med squash appeared first on The Food […]

Svar
Nøddemuffins med squash - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com 16. april 2017 at 13:03

[…] post Nøddemuffins med squash appeared first on The Food […]

Svar
Kirstine 17. april 2017 at 14:03

De ser virkelig lækre ud. Jeg er dog lidt trist over, at så mange opskrifter efterhånden består af enten mandelmel, kokosmel eller kikærtemel, da det altså er en lidt dyr affære…

Svar
Ditte Ingemann 19. april 2017 at 10:31

Tusind tak – kokosmel er heldigvis ikke så dyrt, og mandelmel kan du selv lave :-) Men jeg har også masser af opskrifter på bloggen med hvedemel og den slags :-)

Svar
Mathilde 19. april 2017 at 10:26

Hej,
De ser gode ud og tror jeg skal afprøve dem i aften, men er helt enig med Kirstine – det samme gælder kokosolien, ville være dejligt hvis du skrev lidt om alternativer – f.eks. hvor meget almindelig/fulkornsmel man kan udskifte med.
På forhånd tak for en rigtig dejlig blog med dejlig inspiration

Svar
Ditte Ingemann 19. april 2017 at 10:42

Det skal jeg bestemt have i tankerne :-) Men ellers er der mange opskrifter her på bloggen med almindelig mel/fuldkorn, smør m.v :-) God fornøjelse med bagningen. Kh Ditte

Svar
Ditte Ingemann 19. april 2017 at 10:31

Åh, det ved jeg desværre ikke – jeg næringsberegner ikke mine opskrifter. Kh Ditte

Svar
Mathilde 19. april 2017 at 22:25

Hej Ditte..
Du har helt ret, der er massere af inspiration at hente på din skønne blog… bliver glad hver gang der tikker en mail ind om et nyt inspirerende indlæg…
Nu er muffinsne også afprøvet, dog med lidt ændringer, havde kun 100 gram mandelmel, så det sidste blev kokusmel og kokusolien til smør.. De blev rigtig gode og der ryger nok også én eller to til morgenmaden i morgen!
Jeg er dog pt på sukkerafvænning og det er ikke så meget crawingen, mere smagen… så én banan mere havde nok gjort underværker for mine smagsløg… de skal lige have en chance..

Fortsat god aften

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen