The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

BagværkKage

Crumblebarer med brombær

af Ditte Ingemann 31. marts 2016

crumblebarer

Tærter baseret på smuldredej er ofte en ting, jeg laver, når der kommer gæster – det er rigtig nemt, og kræver ikke specielt mange ingredienserne. Jeg har lavet en version, hvor tærten er lavet om til små barer – de smager dejligt og er nemme at medbringe fx på en picnic eller i madpakken. Opskriften er fra min bog Sunde Søde Sager, men jeg har dog ændret en smule i opskriften, så den nu er glutenfri. 

{ Crumblebarer med brombær }
8-10 stk

Ingredienser:
80 g havregryn
120 g mandelmel
1 tsk kanel
1 tsk stødt kardemomme
5-6 spsk sukrin gold eller kokossukker
1 tsk bagepulver
1 nip salt
1 æg
75 g smør eller kokosolie
150 g friske brombær (andre typer af bær kan bruges)
2 spsk kokosflager

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt æg og smør, og ælt dejen, til den har konsistens som store krummer. Del dejen i to, og fordel pres den ene halvdel i en form med hænderne, beklædt med bagepapir, 20 x 20 cm. Kom brombærrene ovenpå dejen, og fordel den resterende dej ovenpå bærrene – sørg for at dejen er presset godt sammen. Drys til sidst med kokosflager.

Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud i små barer.

TIP: Hvis du foretrækker at lave en stor tærte, følger du bare opskriften, og undlader at skære tærten ud i små barer. Tærten kan serveres lun med en smule drænet yoghurt eller creme fraiche til.

Crumblebarer med brombær was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kokosbrød med banan
næste
Boller i karry

Mere af det samme

Kærlighedskage

14. marts 2013

Kanelkage med nøddesmør

9. august 2017

{ blåbærmåne }

9. september 2013

Cookies med chokolade & havsalt

17. maj 2017

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

Gammeldaws æblekage

18. september 2015

Bountykage

26. oktober 2014

Blomkålskage

14. januar 2015

Fabelagtige fastelavnsboller

7. februar 2012

Pæretærtetid

30. oktober 2011

2 kommentarer

Cecilia 31. marts 2016 at 14:20

Ser helt fantastiska ut

Svar
Tine 19. august 2017 at 10:24

Er opskriftesn mængder svarende til også blot at kunne lave en tærte, hvis man ønsker det frem for barerne?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen