The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Pæretærtetid

af Ditte Ingemann 30. oktober 2011

Pæretærte

Jeg er faktisk slet ikke vild med at kombinere frugt og dessert; slet ikke varm frugt. Jeg synes de to ting bør adskilles, men på mærkelig vis ryger denne pære-crumble-ting meget godt ned, så måske jeg bør revurdere min frugtfobi. 

Normalt bager jeg denne tærte med rabarber, men da rabarbersæsonen er slut, prøvede jeg med pærer, hvilket blev rigtig lækkert.

Crumbletærte med frugt

150 g. mel
150 g. smør
150 g. sukker
100 g. mandler
2 spsk. kokos
1 håndfuld havregryn
Evt. marcipan, hvis den skal være ekstra god
Ca. 3-4 pærer

Skær pærerne i små stykker og kom dem i et ildfast fad eller små portionsforme. Smuldr smør, mel, sukker, kokos, havregryn, marcipan og groft hakkede mandler.
Fordel det over pærerne. Bages 40 min. ved 200 grader.

Kagen kan serveres som den er, men bliver lige en anelse bedre med en klat creme fraiche ved sin side. Jeg serverede skyr, blandet op med en smule vanille, til.

Ingredienser til pæretærte

Pærer

Pæretærtetid was last modified: januar 27th, 2012 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sommersmoothie
næste
Mit moderne madbrød

Mere af det samme

Chokoladekage – uden tilsat sukker & mel...

12. november 2014

Chokoladetærter med karamel

17. februar 2013

De bedste cookies ★

15. oktober 2013

Kærlighedskage

14. marts 2013

Svenske speltsnurrer

10. februar 2014

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Kæmpelæske & Sidevogn

3. juni 2012

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

6 kommentarer

Xenia 30. oktober 2011 at 11:53

Jeg er absolut helller ikke vild med varm frugt og kage blandet sammen – men ingen regel uden undtagelser, og min undtagelse er æblekager – altså ikke dem med udkogt æblemos, men dem hvor der er æbler, der stadig har lidt bid. Så kan jeg godt spise dem :)

Svar
Ditte 30. oktober 2011 at 12:25

Der må jeg holde med dig Xenia; æblekage med revet/rå æble kan godt gå an :-)

Svar
Sofie 6. oktober 2012 at 16:07

Dejlig inspiration. Jeg har lige serveret den til fødselsdag i dag blot med æbler og brombær i stedet for pære, det var rigtig lækkert :)

Svar
Ditte 6. oktober 2012 at 16:13

Jeg har aldrig selv prøvet med brombær, men det lyder super lækkert!

Svar
Jeanette 13. november 2016 at 14:01

Ser lækker ud :-) Har du nogle forslag til hvilke meltyper den kan laves med – udover hvedemel?

Svar
Ditte Ingemann 13. november 2016 at 14:06

Du kan sagtens bage den med mandelmel :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971