The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Glutenfrie choko-muffins

af Ditte Ingemann 18. april 2014

choko-bananmuffins

Glædelig påske! Endelig blev det påske, hvilket betyder en smule fridage for mit vedkommende. Som selvstændig skal der naturligvis også arbejdes, men heldigvis kan jeg se frem til en lille ferie om 3 uger, hvor jeg smutter afsted til Island, og jeg glæder mig så meget. Jeg har stort set altid drømt om at komme til Island, og endelig skal jeg afsted… så det gør slet ikke noget, at jeg skal arbejde på en Langfredag. 

Hvis der bliver tid til lidt bagning i påsken, så kan jeg på det varmeste anbefale disse chokolademuffins. De er glutenfrie, mælkefrie og med et minimalt indhold af sukker – jeg vil anbefale at bruge en god, mørk chokolade, gerne 85%.

muffins

choko-banan-muffins

Glutenfrie choko-muffins was last modified: april 18th, 2014 by Ditte Ingemann
20 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mine bedste falafler
næste
Vind Sunde Søde Sager

Mere af det samme

Fuldkorn & friske figner

27. maj 2012

Rocky Road Rules!

21. december 2012

Sunde mandel-brownie kugler

7. juni 2015

Raw brownies

8. september 2014

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

Saltede chokolade cookies ♡

28. januar 2014

Julebiscotti

15. december 2011

Citrontærte

30. juni 2012

Franske fristelser

18. november 2015

Ultra nem pæretærte

2. maj 2013

20 kommentarer

Christine Bonde 18. april 2014 at 16:29

Dem laver jeg ski da lige i aften! Tak for opskrift :D

Svar
Ditte 19. april 2014 at 09:19

God fornøjelse :-)

Svar
Franziska Glauser 18. april 2014 at 21:02

The chocolate muffins look great, your Blog is always an Inspiration for me! Happy easter, Franziska

Svar
Ditte 19. april 2014 at 09:18

Thank you so much – HAPPY EASTER!

Svar
Britta Storm 19. april 2014 at 11:31

Almindelig mandelmel? Dvs mandler jeg selv hakker fint?

Svar
Ditte 19. april 2014 at 17:39

Købt eller mandler (uden skal) du selv maler/blender til mandelmel :-)

Svar
Dagmar 23. april 2014 at 15:14

Lækkert ser det ud! Uf hvor jeg misunder dig. Island er det smukkeste sted på jorden (især i godt vejr) Nyd det og spis en masse lam! Jeg kan ikke anbefale rådden haj uden Sort Død ved siden af! Det er grumt!

Svar
Yessica 28. april 2014 at 16:32

Hej Ditte,
Jeg har hverken Sukrin eller kokossukker – tror du, at det vil lade sig gøre at lave dem med almindelig rørsukker eller ville det blive helt henne i vejret? :)

Svar
Ditte 28. april 2014 at 16:42

Absolut – ingen problemer. Jeg bruger bare kokossukker og sukrin, fordi jeg ikke spiser hvidt tilsat sukker :-)

Svar
Regitze 1. maj 2014 at 20:02

Er kokosfibermel det samme som alm. kokosmel? Eller kan det erstattes af det? :-)

Svar
Ditte 1. maj 2014 at 20:05

Nej, det er ikke det samme :-) Kokosfibermel har, som navnet antyder, et meget højt fiber-indhold. Du kan købe kokosfibermel i helsekostbutikker og bl.a Irma :-)

Svar
Anja 8. maj 2014 at 20:39

Yndringssprøgsmål?? Når du kalder dem glutenfri anvender du så også glutenfri chokolade? Har selv cøliaki og mig bekendt er der gluten i almindelig chokolade – bare så alle dem der er diagnosticeret med i bliver forvirret over du kalder dem glutenfri

Svar
Ditte 8. maj 2014 at 21:06

Der er ikke gluten i god, mørk chokolade – chokolade bør kun indeholde kakaobestanddele og en smule sukker. Du har ret i, at chokolade kan indeholde spor af gluten, hvis det bliver produceret på en fabrik, hvor der også produceres glutenholdige produkter.

Svar
Anja 8. maj 2014 at 20:40

Der skulle naturligvis stå undringsspørgsmål ;)

Svar
Anja 9. maj 2014 at 10:07

Men det mener jeg jo nok så man bør oplyse i opskriften, da hvis en glutenallergiker provokere tarmen med gluten ikke bare risikere at få ondt i maven, men ligeledes øger risikoen for at udvikle tarmkræft.

Dette er ikke ment som et surt opstød, men som et lille nødråb om bedre oplysninger i opskrifter

Svar
Ditte 9. maj 2014 at 10:24

Men så burde jeg jo skrive det ved de fleste ingredienser, da fx bagepulver og kakaopulver også kan indeholde gluten. Min opskrift er glutenfri, og hvis du har glutenallergi, går jeg bestemt ud fra, at du selv tjekker dine ingredienser – det kan ikke være mit ansvar :-) Og dette er heller ikke ment som et surt opstød…. Tror dog heller ikke at chokolade, som er produceret på en fabrik med glutenholdige produkter kan øge risikoen for tarmkræft :-)

Svar
Cille 27. maj 2014 at 15:16

Din nye bog er FANTASTISK. Har et par stående i mit gaveskab :) Du vælger ofte at kombinere sukrin og kokossukker. Er det af hensyn til smagen? Har du forsøgt kun at anvende Sukrin? Jeg vil helst undgå sukker af hensyn til blodsukkeret. Tak for inspiration.

Svar
Ditte 27. maj 2014 at 16:13

1000 tak! Jeg bruger en blanding af sukrin og kokossukker, fordi jeg ikke er vild med smagen/eftersmagen af sukrin :-) Du kan sagtens kun bruge sukrin, hvis du kan lide smagen :-)

Svar
Mette 18. juni 2014 at 20:45

Hej
Hvor ser de lækre ud :-)
Kan jeg bruge fedtreduceret mandelmel – fx den fra Funktionel Mad – eller skal det være det hjemmelavede hvor jeg selv maler mandlerne?
Kh Mette

Svar
Ditte 19. juni 2014 at 13:28

Det har jeg desværre ikke prøvet – men umiddelbart tænker jeg du ikke kan bruge den fedtreduceret udgave. Jeg køber alm. mandelmel, så jeg ikke selv skal lave det :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen