The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Dejlige dadel-scones

af Ditte Ingemann 28. august 2012

Ups, jeg havde da næsten helt glemt at dele opskriften på mine dadel-scones med chokolade, så den kommer her… Det blev til en omgang vellykkede scones, som både kan bruges til eftermiddagskaffen, men også i en hurtig håndevending som to-go morgenmad.

Bland koldt smør med hvedemel, sukker og bagepulver indtil det bliver til “krummer”. Tilsæt kanel, æg, mælk og molasses (brug evt. mørk sirup i stedet). Ælt dejen og tilsæt mere mel, hvis den er for klisteret. Hak chokolade og dadler fint og ælt begge dele ind i dejen. Del dejen i to, og rul hver klump ud i en cirkel. Skær hver cirkel ud i seks trekanter og pensl dem med æg og drys evt. med perlesukker eller f.eks. kanel.

Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Dejlige dadel-scones was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Is med havtorn
næste
Jagten på cookie’en

Mere af det samme

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

You´ve gotta love cake!

23. november 2010

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

Citron-donuts!

25. september 2012

Julebiscotti

15. december 2011

10 lækre efterårskager

20. oktober 2017

Homemade peanut cookies

27. februar 2012

Ultra nem pæretærte

2. maj 2013

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

tarte au citron ♥

17. april 2011

11 kommentarer

Josephine Malene 28. august 2012 at 15:23

Uhmm, dejlige scones! Jeg bliver simpelthen nød til snart at kaste mig ud i en opskrift, og denne virker som et godt udgangspunkt :)

Svar
Ditte 28. august 2012 at 16:53

Rigtig god ide – de er super nemme at lave :-)

Svar
Birgit Mathiesen 29. august 2012 at 06:49

Ej.. de dadel scones ser bare super mumme lækre ud :)
Jeg tænker…. “en regnvejrsdag i sofaen med tea og dadelscones” :)))
Tak for opskriften, den skal prøves.
He, he og ja, sikkert også perfekte til to-go morgenmad og det uanset vejr og vind ;o)
Kh. Birgit

Svar
Ditte 29. august 2012 at 07:16

Tror de passer til al slags vejr :-) havde slæbt en del dadler med hjem fra Egypten, så jeg må være lidt kreativ ift. mine opskrifter. Men de blev super gode, især med en kop te/kaffe til :-)

Svar
Cille 29. august 2012 at 08:02

Umm herligt input til en dag, hvor børnenes madpakke trænger til feststemning :-)

Svar
Ditte 29. august 2012 at 17:44

Er sikker på de vil være et hit, som det søde indslag, i madpakken :-)

Svar
Nadia WH 29. august 2012 at 14:04

Dem skal jeg da have bagt på et tidspunkt, for de lyder lækre :-)
Hvor køber du daddel molasses?
Kan du anbefale en god mørk sirup?

Svar
Ditte 29. august 2012 at 17:49

Jeg har købt min molasses i Egypten, og har aldrig set det i DK. Men prøv at Google det – måske det findes :-) ellers kan du sikkert finde en variant med granatæble!

Svar
Helle - LoquaciousLily 29. august 2012 at 14:16

Super lækre scones! Faldt over dem inde på foodgawker i dag. :)

Svar
Ditte 29. august 2012 at 17:46

Ja, endelig har jeg fået godkendt nogle af mine billeder til foodgawker – det er en sejr! :-)

Svar
Gertrud 4. december 2021 at 18:10

De lyder lækre, og skal prøves…
Kan de mon fryses? Og hvis ja, beholder de så sprødheden?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen