The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Jagten på cookie’en

af Ditte Ingemann 30. august 2012

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg altid på jagt efter den perfekte cookie… Men nu er  jagten slut, for den er hermed fundet! Jeg har tidligere forsøgt med hvide cookies, sorte cookies, peanut cookies og chocolate chip cookies, men ingen af dem stikker mit nyeste cookie-fund, som jeg har fundet inspiration til her.

Cookies med chokolade & peanutbutter, 22 stk.

100 g smør
100 g creamy peanutbutter
150 g sukker
150 g brun farin
2 æg
300 g mel
2 tsk bagepulver
75 g mørk chokolade
3 spsk saltede peanuts

Kom smør og peanutbutter i en gryde og smelt det sammen ved lav varme. Kom sukker og brun farin i en skål, tilsæt smørblandingen og pisk det sammen – tilsæt æggene og pisk igen. Kom mel og bagepulver i dejen og rør det godt sammen. Tilsæt til sidst grofthakkede peanuts og chokolade. Form små bolde, på størrelse med golfbolde, og sæt dem på en bageplade.

Bages ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Jagten på cookie’en was last modified: august 30th, 2012 by Ditte Ingemann
36 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Dejlige dadel-scones
næste
Fuldkorns-frokostpizza

Mere af det samme

Crumblebarer med brombær

31. marts 2016

hygge-hindbær-muffins

18. april 2013

Mandel-kokos-kager

18. december 2014

Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

11. juli 2015

Cookies med chokolade & havsalt

17. maj 2017

Æblekage; efterårsfavoritten

26. september 2018

Små raw-cookies med lakrids

22. februar 2013

Chokoladecookies med chokolade

25. januar 2012

Konfekt med tahin

19. august 2015

Smagen af sommer

22. juni 2013

36 kommentarer

Susanne Mertins 31. august 2012 at 07:04

Dem MÅ jeg bare prøve! Jeg “lider”af en udtalt peanutbutter addiction og denne kombo lyder uimodståelig!
Har ovenikøbet fundet “Homemade” stemplet til cookies her i Luxembourg hvor jeg bor – tror du jeg kan bruge det eller bli’r de for flade så?

Svar
Ditte 31. august 2012 at 09:04

Hej Susanne, jeg tror godt, at du kan give dem et let tryk med dit stempel, uden at de bliver for flade. Ellers må du prøve med og uden :-) God fornøjelse med bagningen – de er helt fantastiske.

Svar
michelle 31. august 2012 at 09:46

Hej

De lyder virkelig gode, hvilken peanut butter køber du?

Svar
Ditte 31. august 2012 at 09:52

Hej, enten laver jeg den selv, men lige i øjeblikket har jeg en biodynamisk udgave, som kun indeholder jordnødder og salt. Jeg bryder mig ikke om peanutbutter med sukker i, men det er jo en smagssag :-)

Svar
michelle 31. august 2012 at 10:37

Lyder lækkert, hvordan laver du den selv?

Svar
Ditte 31. august 2012 at 10:47

Kom saltede, ristede jordnødder i en minihakker eller lign. og blend i laaaaang tid indtil man opnår den ønskede konsistens. Jordnøddesmørret kan smages til med salt eller sukker og kommes på glas og overbevares i køkkenskabet :-)

Svar
Emma 31. august 2012 at 11:08

Elsker bare cookies :)
De lyder super lækre, dem vil jeg helt klart selv prøve kræfter med :)

Svar
Ditte 31. august 2012 at 11:17

Hvis du elsker cookies, så er denne opskrift et must!

Svar
éva-mona 31. august 2012 at 17:52

It looks lovely down here. It’s a shame I can’t understand danish ! The pictures are lovely anyway : )

Svar
Ditte 1. september 2012 at 13:02

Thanks :-)

Svar
Inger 1. september 2012 at 17:11

Hej Ditte. Jeg bagte cookies efter din opskrift i eftermiddag, de er super lækre, så her er cookie jagten også slut. De vil blive bagt igen og igen her i huset. Tak for opskriften og flotte billeder.

Svar
Ditte 1. september 2012 at 17:52

Hej Inger, hvor er det super sejt, at du får testet mine opskrifter :-) Rigtig god weekend!

Svar
Hanne 3. september 2012 at 13:58

Kære Ditte,
Den sidste portion cookies er i ovnen, og den første portion smager himmelsk!!! Tak fordi du gjorde min dag god og rigtig held og lykke med kogebogprojektet.

Svar
Ditte 3. september 2012 at 14:01

Hej Hanne, Tusind tak – dejligt du kunne lide dem ;-)

Svar
Illspitteren 3. september 2012 at 21:17

Jeg er lidt mere skeptisk overfor opskriften, da mine cookies brændte på, trods overholdt bagetid. Jeg har altid bagt cookies ved omkring 175-180 grader, men fuldte din opskrift og brugte derfor 200 grader – kan det om muligt være grunden? Det skal dog også lige nævnes at jeg brugte crunchy peanutbutter, men jeg kan ikke rigtig se at det skulle spille den helt store rolle…

Svar
Ditte 4. september 2012 at 04:14

Det var da rigtig ærgerligt – jeg har bagt dem to gange ved 200 grader og de er blevet gode. Men ovne er jo så forskellige, så måske det kan være derfor…

Svar
Malin 12. september 2012 at 17:41

Jeg har også efter lang tid endelig fundet den (i mine øjne) perfekte cookie! http://iheartcakes.wordpress.com/2012/06/25/best-cookie-ever-2/ – Men disse ser også rigtigt lækre ud – især når jeg ser de indeholder peanutbutter…

Svar
Ditte 12. september 2012 at 19:45

Lækkert – dine cookies ser super gode ud ;-) tak for opskriften!

Svar
Øglemor 17. september 2012 at 19:26

Nu har jeg endelig fået bagt de her cookies, og det er bestemt ikke sidste gang. Wow, de smager godt. TAK for en fantastisk opskrift og ditto blog :)

Svar
Ditte 17. september 2012 at 20:03

Sejt – dejligt du kunne lide dem :-)

Svar
Ragnhild 28. oktober 2012 at 12:27

En lille hilsen fra en norsk leser.

Har nettopp bakt disse cookies’ene, og de er seriøst de beste jeg har smakt! Jeg skal ha de med på arbeide i morgen som en søt overraskelse til mine kollegaer, men jeg er spent på om det er noen igjen til i morgen etter at mannen og barna har kastet seg over dem…

Tusen takk for en fantastisk oppskrift! Den går rett inn i mitt oppskrifts-arkiv :)

Svar
Ditte 28. oktober 2012 at 13:33

Hej Ragnhild, tusind tak for din kommentar – dejligt du læser med og at dine cookies blev gode.

Svar
Peter Skovgaard 27. februar 2013 at 13:02

Så denne side for første gang idag………er ved at bage anden plade af disse vildt lækre cookie,-en super nem og god opskrift …TAK <3"
Hilsen Peter i Holstebro.

Svar
Ditte 27. februar 2013 at 18:05

Fantastisk! Dejligt opskriften kunne bruges :-)

Svar
Line 15. september 2013 at 15:44

så er de i ovnen, dog med browniekage og hasselnødder i dejen også :–) venter i spænding – MUMS!

Svar
Christie 30. august 2014 at 20:45

Lækre cookies, dog mangler jeg smagen af peanutbutter. Så jeg prøver at putte lidt mere i næste gang.

Svar
Sara 6. oktober 2014 at 16:22

Kan man bruge crunchy peanut butter i stedet? Det er nemlig det jeg har hjemme.

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2014 at 11:33

JA! Helt sikkert :-)

Svar
Sara 9. oktober 2014 at 14:44

Hej Ditte. Nu er de lækre cookies afprøvet og smagen er fantastisk! Men de er altså virkelig hårde – som i meget hårde og slet ikke chewy. Ved du hvad det kan skyldes?

Svar
Ditte Ingemann 9. oktober 2014 at 14:46

Det lyder meget mystisk – mine bliver bløde… Måske dine har fået for længe i ovnen :-)

Svar
Sara 10. oktober 2014 at 10:40

De fik 12 minutter i ovnen og blev taget ud, da de var gyldne, som på dine billeder. Jeg lavede dem ret små, måske det er derfor (fik ca. 50 stk. ud af din opskrift)?

Svar
Louise 13. oktober 2014 at 21:29

Nej shiiiit – de er SÅÅÅÅ gode! Tak for den bedste opskrift! Mums :)

Svar
camilla øhlers 15. februar 2016 at 12:32

Jeg har desværre ingen smør i huset, men har en ekstrem bage trang.
kan der evt bruges olie?

Svar
Ditte Ingemann 15. februar 2016 at 18:07

Du må vist prøve dig frem – har kun bagt dem med smør ;-)

Svar
Ann 4. april 2016 at 13:18

Helt fantastiske cookies! Har forsøgt et par andre opskrifter med peanutbutter med skuffende resultat, men disse her blev bare supergode. Og som bonus, så får de det helt rigtige krakelerede cookie-look, som mine gæster konstaterede ;-)

Svar
NINA 8. november 2016 at 16:46

Elsker dem, havde dog ikke saltet peanuts så jeg valgte grofthakkede hasselnødder, uhhmmm det er lækkert. Jeg tilsatte også 100 gram 70 % chokolade i stedet for 75 gram :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen