The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Chokoladecookies med chokolade

af Ditte Ingemann 25. januar 2012


Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med disse cookies, for det er en drøm af en kage. Det er ikke hvilken som helst cookie, men en chokoladecookie med gods i. Der er vulgært meget chokolade i denne opskrift, så det overrasker nok ikke nogen, når jeg siger at opskriften kommer fra Nigella Lawson.


Jeg har efterhånden bagt disse cookies rigtig mange gange og de smager lige fantastisk hver gang. Det er virkelig en chokoladeeksplosion; de er så fyldige og intense i smagen, at det er svært at spise mere end en cookie ad gangen. Opskriften er som sagt en Nigella Lawson kreation og kan findes i bogen “Nigella Ekspres”  sammen med mange andre nemme og skønne opskrifter.


Sørg for at bruge en god mørk chokolade, gerne over 70 %; kagerne skal smage stærkt af mørk chokolade.

Jeg har ofte lavet denne portion, men frosset halvdelen af kagerne ned; form små kugler af dejen, læg dem på et bræt/fad med en pose omkring og sæt dem i fryseren. Når trangen til en cookie melder sig, tages de ud af fryseren og sættes frosne i ovnen og vupti så er der friske cookies, som ikke har taget skade af en omgang frost.

Chokoladecookies med chokolade was last modified: januar 25th, 2012 by Ditte Ingemann
18 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Så er der speltboller
næste
Hip hirsegrød

Mere af det samme

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

Ølkage!

13. juni 2012

Snickersmuffins

7. juli 2017

Så blev det endelig fastelavn

5. februar 2013

En lille kage med havtorn

11. oktober 2012

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

5. september 2016

Franske fristelser

18. november 2015

Julebiscotti

15. december 2011

Glutenfrie choko-muffins

18. april 2014

18 kommentarer

Tina 25. januar 2012 at 14:24

Uhh de lyder lækre! Dem skal jeg vist prøve en dag :) og super fin blog i øvrigt!!

Svar
Ida 25. januar 2012 at 15:07

Lige noget for en chokoholic som mig! Brun farin og cookies er altså et match made in heaven…
Din styling er som altid super flot!

Svar
Louise 25. januar 2012 at 16:01

Den opskrift er godt nok også blevet slidt op herhjemme – de er bare altid et sikkert hit :)

Svar
Malou Foo 25. januar 2012 at 17:11

Ufff de er læks…!!!
ELSKER din blog og udtryk – så fint.

Svar
Sebrina 25. januar 2012 at 19:45

Mmmmm…! De ser super lækre ud, og lyder os til at være det ;)

Svar
Ditte 25. januar 2012 at 20:23

Tak for alle Jeres søde kommentarer – kagerne er himmelske, så jeg vil klart anbefale at teste dem :-)

Svar
Camilla 26. januar 2012 at 12:12

Nej nej nej, hvor ser de LÆKRE ud! Den opskrift skal helt sikkert afprøves snarest! :-)

Camilla//Scent of Fashion

Svar
Ditte 26. januar 2012 at 12:28

@Camilla; Pas på, for man bliver afhængig af disse kager ;-)

Svar
natalie 26. januar 2012 at 16:24

jeg bliver helt afhængig ved bare at se på billederne! (-:
SÅ lækre ser de dog ud!
Kig gerne forbi mig!
http://www.agoodiebag.blogspot.com

Svar
Ditte 26. januar 2012 at 18:02

@Natalie; tak for kommentaren – de er meget meget lækre :-)

Svar
Johanne 27. januar 2012 at 17:17

Mmmmhhhh, de er godt nok gode ud! :-)

http://www.johannethorhauge.blogspot.com

Svar
Pernille 5. februar 2012 at 13:55

De er helt fantastiske og ingen tvivl om, at de kan være vanedannende.
Var lidt overrasket over mængden af hakket chokolade, men når man spiser dem så det moms!
Eneste ulempe er de chokoladefingre man hurtigt får. Min søn på 4 og datter på 1 1/2 år er smurt ind i chokolade bare efter en halv. Ikke en favorit i nærheden af sofaen, men ser nu kært ud!

Svar
Ditte 5. februar 2012 at 14:08

@Pernille; du har helt ret, man kan ikke undgå choko-fingre! Men de er det værd :-)

Svar
Stine 20. juli 2012 at 07:50

Mums, dem skal jeg helt sikkert prøve. Jeg er meget imponeret over dine smukke og fantasifulde billeder. Bruger du et specielt program til at redigerer dem og sætte det op her på hjemmesiden?

Hav en dejlig weekend.

Hilsner fra Stine

Svar
Ditte 20. juli 2012 at 07:58

Hej Stine, tusind tak for din søde kommentar. Du skal virkelig prøve disse cookies – de er så gode! Jeg bruger Aperture og Photoshop til mine billeder :-)

Svar
Stine 20. juli 2012 at 08:21

Okay, bruger du så en iphone til at tage billeder? Hvis ikke, hvilket kamera bruger du så? Jeg er nemlig lidt på jagt, så undersøger lige nu alle muligheder :)

Svar
Ditte 20. juli 2012 at 08:24

Jeg bruger et kamera fra Sony – du kan læse mere her: http://www.thefoodclub.dk/profil/
Jeg er meget glad for mit kamera og har efterhånden en del forskellige linser, som jeg bruger flittigt :-)

Svar
Stine 20. juli 2012 at 08:33

Mange tak for svar :) Nyd dagen

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen