The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

Så er der speltboller

af Ditte Ingemann 22. januar 2012

Nybagte boller på en søndag morgen er bare det bedste; især denne morgen hvor sneen dalede ned foran mit vindue. Jeg eksperimenterer lidt med mine boller for tiden og det kom der speltboller, med gojibær og kanel, ud af denne morgen.

Jeg er og bliver dårlig til præcise mål – jeg kan ikke følge en opskrift og alt hvad jeg laver er på øjemål. Det er altså ikke altid særlig smart, så jeg har prøvet at tage mig sammen og denne brødopskrift er fuldstændig nøjagtig afmålt – er meget stolt af mig selv.

Gojibær og kanel kan skiftes ud med lige præcis den smag man har lyst til.

Mine boller blev spist med et nyerhvervet produkt fra Hawaii, som jeg fik af min søde veninde forleden dag. Det er en slags honning lavet på macadamia nødder – forstil jer honning, men med en intens smag af nødder. Meget lækker og rig smag!
God søndag.

Så er der speltboller was last modified: juli 13th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Hyldest til hvidkålen
næste
Chokoladecookies med chokolade

Mere af det samme

The Food Club – nu med surdej

9. februar 2012

Fabelagtige fastelavnsboller

7. februar 2012

Mit yndlings-bagværk…

8. marts 2013

De nemmeste morgenboller

27. juli 2015

Brilliante Birkes

27. december 2011

Knækbrød i stjerneform

27. november 2011

Surdejsboller med ølandshvede

7. august 2014

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

10 tips til succes uden sukker

12. juni 2016

Baking Bread

10. april 2012

10 kommentarer

Maja 22. januar 2012 at 11:37

Er du gal, hvor ser de lækre ud. Jeg kan næsten dufte dem her…
Og så er jeg tosset med både kanel og goji-bær…
Mums-filibaba!

Svar
Ditte 22. januar 2012 at 22:58

@Maja; tak for kommentaren. Hvis du er til gojibær, så prøv disse boller :-)

Svar
Katrine S 22. januar 2012 at 11:47

Hvor ser de bare lækre ud!
Hugs, katrinedamsgaard.blogspot.com

Svar
Ditte 22. januar 2012 at 22:59

@Katrine; tak for kommentaren – bollerne var også lækre; især lune :-)

Svar
Elin 22. januar 2012 at 13:58

Du har en fantastisk vakker blogg som er til meget stor inspirasjon for meg. Elsker bildene og kreativiteten din <3 Takk for en herlig oppskrift, og ha en fortsatt vakker søndag :-)

Svar
Ditte 22. januar 2012 at 15:43

@Elin; Tusind tak for din kommentar – dejligt du kan lide min blog. Også fortsat god søndag til dig.

Svar
Mathilde 23. januar 2012 at 11:15

Jeg har lige opdaget denne blog – og til hvilken stor glæde! Smuk med smuk på og lækker med lækker i toppen.

Svar
Ditte 23. januar 2012 at 12:13

@Mathilde; tusind tak for din kommentar. Dejligt du kan lide min blog :-)

Svar
Lykke 26. januar 2012 at 22:42

Hej søs:)
Jeg har med stor succes lavet boller med tørrede tranebær (billigt i Tiger) og kardemomme. De var altså også gode.
Hvis du skal have opskriften på dej til “vores” boller, så kan jeg den nøjagtige opskrift;)

Svar
Ditte 27. januar 2012 at 07:25

Hej søs; lækkert med tranebær og kardemomme. Tror jeg har smagt dine boller med kardemomme og de er gode!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen