Nybagte boller på en søndag morgen er bare det bedste; især denne morgen hvor sneen dalede ned foran mit vindue. Jeg eksperimenterer lidt med mine boller for tiden og det kom der speltboller, med gojibær og kanel, ud af denne morgen.
Jeg er og bliver dårlig til præcise mål – jeg kan ikke følge en opskrift og alt hvad jeg laver er på øjemål. Det er altså ikke altid særlig smart, så jeg har prøvet at tage mig sammen og denne brødopskrift er fuldstændig nøjagtig afmålt – er meget stolt af mig selv.
Gojibær og kanel kan skiftes ud med lige præcis den smag man har lyst til.
Mine boller blev spist med et nyerhvervet produkt fra Hawaii, som jeg fik af min søde veninde forleden dag. Det er en slags honning lavet på macadamia nødder – forstil jer honning, men med en intens smag af nødder. Meget lækker og rig smag!
God søndag.
10 kommentarer
Er du gal, hvor ser de lækre ud. Jeg kan næsten dufte dem her…
Og så er jeg tosset med både kanel og goji-bær…
Mums-filibaba!
@Maja; tak for kommentaren. Hvis du er til gojibær, så prøv disse boller :-)
Hvor ser de bare lækre ud!
Hugs, katrinedamsgaard.blogspot.com
@Katrine; tak for kommentaren – bollerne var også lækre; især lune :-)
Du har en fantastisk vakker blogg som er til meget stor inspirasjon for meg. Elsker bildene og kreativiteten din <3 Takk for en herlig oppskrift, og ha en fortsatt vakker søndag :-)
@Elin; Tusind tak for din kommentar – dejligt du kan lide min blog. Også fortsat god søndag til dig.
Jeg har lige opdaget denne blog – og til hvilken stor glæde! Smuk med smuk på og lækker med lækker i toppen.
@Mathilde; tusind tak for din kommentar. Dejligt du kan lide min blog :-)
Hej søs:)
Jeg har med stor succes lavet boller med tørrede tranebær (billigt i Tiger) og kardemomme. De var altså også gode.
Hvis du skal have opskriften på dej til “vores” boller, så kan jeg den nøjagtige opskrift;)
Hej søs; lækkert med tranebær og kardemomme. Tror jeg har smagt dine boller med kardemomme og de er gode!