The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Cupcakes med kokos & kirsebær

af Ditte Ingemann 28. september 2014

Kokos cupcakes

Jeg er helt vild med disse små og syndige cupcakes, som sagtens kan bruges som en lækker dessert, da de er enormt rige i smagen, og har en utrolig dejlig konsistens. De er ikke så søde som almindelig cupcakes, da jeg har valgt at bruge en blanding af sukrin og kokossukker. 

Glutenfrie cupcakes

Hvis du vil lave en knap så rig/fed topping, så skift mascarpon ud med drænet yogurt, og kom en skefuld på toppen af hver kage.

{ Cupcakes med kokos & kirsebær } 10 stk.

4 spsk blødt kokosolie
1 æg
2 dl kokosmælk
50 g kokossukker
50 g sukrin gold
skal fra 1 øko citron
100 g havregryn, evt. glutenfrie
100 g alm. mandelmel
1 tsk bagepulver
1 nip salt

Topping:
200 g mascarpone
2 spsk sukrin melis
10 kirsebær

Pisk kokosolie, æg og kokosmælk sammen. Tilsæt kokossukker, sukrin og revet citronskal, og pisk igen. Rør havregryn, mandelmel, bagepulver og salt i dejen. Fordel dejen i muffinforme af papir og bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gennembagte.

Rør mascarpone og sukrin melis sammen – du kan komme frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl eller blot dekorere med en ske eller spatel. Top hver kage af med et kirsebær eller anden form for pynt.

Opbevar kagerne i køleskabet – kagerne bliver rigtig faste på køl, hvilket giver en meget skøn mazarinkage-konsistens. Kagerne kan sagtens laves dagen før de skal serveres.

Kirsebær-cupcakes

Cupcakes med kokos

Cupcakes med kokos & kirsebær was last modified: september 28th, 2014 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Kreta
næste
Kogebog nr. 3

Mere af det samme

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

Chocolate Chick in Action

20. marts 2011

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Gammeldaws æblekage

18. september 2015

Snickersmuffins

7. juli 2017

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

Forfriskende ferskenis

22. juli 2012

Julebiscotti

15. december 2011

Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel

2. december 2018

P for Pavlova, Pærer & Pistacie

10. januar 2013

2 kommentarer

Inger 29. september 2014 at 08:32

Mums, de cupcakes ser lækre ud! Nu ved jeg, hvad jeg skal bage til mine gæster på lørdag :-)

Svar
Ditte Ingemann 29. september 2014 at 09:43

God idé – de er virkelig gode :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen