The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kogebog

Kogebog nr. 3

af Ditte Ingemann 30. september 2014

lowcarb-burgers

Så er det vist på tide at dele de gode nyheder her på bloggen. Jeg er nemlig i fuld gang med min 3. kogebog hos Gyldendal, og faktisk er både manus og billeder for længst afleveret, da bogen udkommer senere på året, nærmere bestemt i december. Jeg har haft utrolig travlt på det sidste, men jeg er så hamrende stolt over at have skrevet, fotograferet og udgivet snart 3 bøger + en e-bog på 2 år. 

Min nye bog er udsprunget af den måde, som jeg lever på det meste af tiden, nemlig uden tilsat sukker og korn. Jeg trives ikke specielt godt på en kulhydrat-baseret kost med masser af brød, pasta, ris, gryn, kartofler m.m, men det betyder ikke, at madlavingen er mere besværlig – i stedet får jeg masser af grønt, fisk, kød, frugt og lider absolut ingen afsavn. Alle bogens opskrifter er kornfrie, uden hvidt, tilsat sukker og har alle det tilfælles, at de er low carb; rigtig mad som strutter af sundhed. Indholdet af kulhydrat vil fremgå af hver opskrift, og bagerst i bogen er der forskellige menuplaner alt efter om man gerne vil tabe sig, leve sundt eller har brug for en smule mere kulhydrat fx. i forbindelse med hård træning.

Bogen er delt op i morgenmad, snacks, lette retter, aftensmad og desserter. Jeg har taget udgangspunkt i traditionelle hverdagsretter, så der er både “boller i karry”, “pasta med kødsauce”, “burgere”, “hot dogs”, “pizza”, “fisk og fritter”, og meget andet lækkert.

Jeg GLÆDER mig så meget til at dele bogen med jer, og jeg er så stolt over både billeder og opskrifter – det bliver en rigtig flot og forhåbentlig brugbar bog. Bogen er tiltænkt ALLE, som har brug for inspiration til sund hverdagsmad. Min nye bog er klar på boghylderne d. 27. december, men jeg opdaterer løbende på bloggen.

Paleo bread

lowcarb-trøfler

Citrus

lowcarb-pizza

lowcarb-salat

lowcarb-cake

lowcarb-fish

lowcarb-chips

Kogebog nr. 3 was last modified: oktober 16th, 2014 by Ditte Ingemann
47 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Cupcakes med kokos & kirsebær
næste
Big Burger Book

Mere af det samme

Køkkenterapi

10. februar 2016

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

Kogebog: Sunde Søde Sager

18. august 2014

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Min kogebogsdrøm

3. september 2012

Tæt på udgivelse!

15. marts 2013

Bogudgivelse

3. april 2013

Morgenmadsmissionen på udsalg

9. marts 2014

Min nye kogebog

6. april 2014

Ny kogebog / KRYDRET

23. august 2018

47 kommentarer

Melissa Bach Yildirim 30. september 2014 at 18:41

EJ, hvor det ser godt ud! Jeg glæder mig helt vildt, til den udkommer :)

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 18:52

Juhuuuuu – det gør jeg også :-)

Svar
Eva staby 30. september 2014 at 18:59

JUBIIIIE den glæder jeg mig til, lever nemlig forholdsvis low carb :-)

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:06

Hvor dejligt – så håber jeg du kan få en masse ny inspiration med min bog :-)

Svar
Pia Johansen 30. september 2014 at 19:03

Kære Ditte,

Sikke nogle lækre billeder. Jeg må eje bogen når den udkommer. Dit salatbog er stadig en af mine favoritbøger. Jeg har siden foråret abonneret på LowCarb kassen fra Aarstiderne så jeg ved at der kan laves så meget lækker mad uden de mange kulhydrater.

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:07

Kære Pia, Åh, jeg er så glad for at du kan lide min salatbog – dejligt at høre. Så håber jeg bare, at du også vil tage godt i mod min næste bog :-)

Svar
Sanne Prestegaard 30. september 2014 at 19:08

Hej!
Jeg er fuldstændig “blown away” af dine fantastiske fotos af mad. De er smukke, lækre og indbydende !

Mvh
Sanne

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:49

Mange, mange tak – dejligt du kan lide mine billeder!

Svar
Inger 30. september 2014 at 19:31

Fantastisk Ditte, du er mega sej ! Jeg glæder mig SÅ meget til din nye bog :-))

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:48

Mange tak, Inger – du kan tro jeg er spændt!

Svar
Marian 30. september 2014 at 19:34

STORT tillykke – jeg glæder mig allerede :)

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:48

Tusind TAK :-)

Svar
Maria 30. september 2014 at 19:49

Tillykke med din nye kogebog Ditte! Den lyder som lige noget for mig og med alle dine smukke billeder kan bogen kun være en fornøjelse af kigge i – endnu en god grund til at glæde sig til december (:

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 19:51

Åh, mange tak søde Maria – jeg håber min nye bog vil falde i din smag :-)

Svar
Rav Food 30. september 2014 at 20:32

Tillykke med endnu en smuk kogebog. Jeg har dine første 2 bøger og nyder de gode opskrifter og smukke billeder. Jeg glæder mig meget over, at den næste er helt uden sukker og korn.
Bedste hilsner Kathe

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 20:41

1000 tak, Kathe – skønt du følger med her på bloggen og oven i købet har mine bøger… TAK.

Svar
Sille 30. september 2014 at 20:38

Det er vildt dit hårde blog-arbejde er ligmed 3 bøger, det er så sejt! Stort tillykke!!

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2014 at 20:40

Mange tak, Sille – så dejligt du følger med ;-)

Svar
Fru Kofoeds Køkken 30. september 2014 at 23:56

Tillykke! Hvor er det sejt gået! Er sikker på, at det som sædvanlig bliver en fornøjelse at bladre gennem smukke billeder og lækre, sunde opskrifter :) Dejligt, at det er uden korn og sukker.
Hvad er “barnets” navn? ;)
LLouise

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 08:49

Tusind tak, Louise :-) Navnet er ikke helt på plads – det er jo ikke så nemt med de navne, men det bliver noget med Low Carb!

Svar
Nanna 1. oktober 2014 at 07:18

Hold nu op hvor ser det godt ud. Tillykke med den kommende bog :)

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 08:49

Mange tak, Nanna

Svar
Emily 1. oktober 2014 at 11:37

Yay! Hvor er du sej! Den ser fantastisk ud, hvis man skal dømme ud fra billederne :)

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 15:58

Juhuuuuu – tak søde Emily! Så kan vi måske bytte en bog ;-)

Svar
Libbie Melchart 1. oktober 2014 at 11:55

FEDT lige sådan én man kan ønske sig til jul :)

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 15:57

Nemlig :-)

Svar
Marianne 1. oktober 2014 at 12:02

Skønt!
Jeg glæder mig til at få din nyeste bog også – har dine to øvrige bøger, som jeg er meget glad for :)
I dag har jeg planer om at bage din Marmorkage!

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 15:57

Åh, hvor lækkert med marmorkage – det er også mega kage-vejr i dag ;-)

Svar
tina nymann 1. oktober 2014 at 12:07

Er på din blog for første gang og den ser rigtig fin ud. Glæder mig til at følge dig fremover:-)

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 15:57

Skønt du er faldet over min blog – håber du bliver hængende ;-)

Svar
Lene B.K. 1. oktober 2014 at 19:06

Så smukke billeder fra den smukke Ditsen.
Jeg glæder mig mindst lige så meget, er så stolt af dig, søde ven.
27 dec., det må være den ultimative, næsten-fødselsdagsgave

Svar
Ditte Ingemann 1. oktober 2014 at 19:37

Ihhhh, tusind tak søde Lene – glæder mig så meget til at vise dig bogen når den er færdig ;-)

Svar
Tina Andersen 2. oktober 2014 at 11:02

Hvor dejligt, har dine 2 andre bøger og bruger ofte, så dejligt med lidt nyt. Måske man kunne lokke dig til at presse lidt på hos forlaget så vi kan ønske os den til jul, den 27 har jeg i hvert fald fået min julegave allerede, så vil det jo være lidt for sent ;0) Så de må presses en uges tid så den kan nå med under diverse juletræer i år.
Som altid leverer du fantastiske billeder og nemme opskrifter, win-win ;0)
KH Tina

Svar
Ditte Ingemann 2. oktober 2014 at 21:36

Jeg skal gøre alt for at bogen kan købes som julegave, men jeg skal nok holde jer opdateret :-)

Svar
Linda 2. oktober 2014 at 12:03

TIL LYKKE Ditte – jeg skal selvfølgelig også ha’ nr. 3 til samlingen.

Svar
Ditte Ingemann 2. oktober 2014 at 21:35

Juhuuuuuu, dejligt!

Svar
Amalie 2. oktober 2014 at 20:28

Klart et julegaveønske!!
Håber du har lyst til at kigge forbi vores blog.
Amalie, sundesager.dk

Svar
Ditte Ingemann 2. oktober 2014 at 21:35

Nemlig :-)

Svar
Hanne Maria Bruun Hansen 4. oktober 2014 at 11:46

Hvor ser din nye bog ud til at blive fantstisk. Smukke billeder, der fremstår som små kunstværker.
Jeg er så glad for al den focus der opstår alle vegne omkring kosten. Håber den gode energi vil spredes til landbruget, så de begynder at dyrke grøntsager og frugt af bedste kvalitet og producere det skønneste og mest næringsrige og velsmagende kød nogensinde. Glæder mig til at få din bog i hånden.
Kærligst Hanne Maria – Bruunsbolig

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2014 at 11:35

Tusind tak for de pæne ord – dejligt du synes min bog ser flot ud :-)

Svar
Birgit Mathiesen 4. oktober 2014 at 17:05

Wuhuu Ditte :)
Vildt cool..
Fedt med endnu en super lækker kogebog.
Et gavekort til din nye kogebog i julegave vil jo være enhvers drøm :)
Ellers må det blive min nytårsgave :)
Glæder mig total vildt meget til både at se og have den i hånden og selvfølgelig med i køkkenet :)

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2014 at 11:34

Jeg håber meget på at kunne fikse en måde at købe bogen på inden jul, så den kan gives væk som julegave :-) Men jeg vender tilbage når jeg ved mere.

Svar
Caroline 4. oktober 2014 at 21:25

Uh, hvor er jeg spændt!

Svar
Anne 6. oktober 2014 at 11:35

Jubiii den kommer til at stå så fint på hylden herhjemme sammen med de to andre bøger af dine :-)

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2014 at 11:33

Det er jeg glad for at høre :-)

Svar
pernille 7. oktober 2014 at 08:13

Der er bare alt for lang tid til 27 dec!!! :-)

Svar
Ditte Ingemann 7. oktober 2014 at 11:33

Jaaaaaaaaaaaaa – det synes jeg også!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen