The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Big Burger Book

af Ditte Ingemann 8. oktober 2014

the-food-clubFoto: Betina Hastoft

Så er Big Burger Book endelig på gaden – måske I kan huske, at jeg tidligere har omtalt Hellmanns burger-projekt, som nu er blevet til en lækker bog om burgere, hvor jeg har bidraget med min bedste burger-opskrift. Bogen er blevet super fin med flotte billeder, skønt layout, og naturligvis masser af lækre opskrifter. Bogen indeholder 34 opskrifter på burgere, og mit bidrag er sliders med kikærtebøf, safran-syltede agurker, avocado og chili-mayo. 

I kan finde alle opskrifterne lige her, og opskriften på mine små bønne-bomber kan ses her. På siden finder I også mere info om, hvor bogen kan købes – Big Burger Book koster 100 kr, og overskuddet går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

burger

Big Burger Book was last modified: oktober 8th, 2014 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kogebog nr. 3
næste
Sundt bagværk!

Mere af det samme

Mobile madminder

12. maj 2013

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Køb mit keramik

24. november 2018

Farvede påskeæg

5. april 2015

Min uge i mad

4. februar 2018

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

Kastaniesæson

21. november 2010

Min bedste burger

21. maj 2014

Kaffe & Lakrids

4. november 2011

4 kommentarer

La Cucina Nada 9. oktober 2014 at 08:26

Skønt med et vegetarisk bud i en sådan kogebog –
godt gået Ditte!

Svar
Ditte Ingemann 9. oktober 2014 at 14:47

TAK, Nada :-)

Svar
Berit Beining 10. oktober 2014 at 13:13

Meget lækker opskrift. Tusind tak for den <3
Hvor finder man de søde spyd der er på dine burgere. Det ser så fint ud.
Med venlig hilsen
Berit Beining

Svar
Ditte Ingemann 11. oktober 2014 at 10:25

Dem har jeg købt i New York, men har også set dem for lang tid siden i Metro :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen