The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Big Burger Book

af Ditte Ingemann 8. oktober 2014

the-food-clubFoto: Betina Hastoft

Så er Big Burger Book endelig på gaden – måske I kan huske, at jeg tidligere har omtalt Hellmanns burger-projekt, som nu er blevet til en lækker bog om burgere, hvor jeg har bidraget med min bedste burger-opskrift. Bogen er blevet super fin med flotte billeder, skønt layout, og naturligvis masser af lækre opskrifter. Bogen indeholder 34 opskrifter på burgere, og mit bidrag er sliders med kikærtebøf, safran-syltede agurker, avocado og chili-mayo. 

I kan finde alle opskrifterne lige her, og opskriften på mine små bønne-bomber kan ses her. På siden finder I også mere info om, hvor bogen kan købes – Big Burger Book koster 100 kr, og overskuddet går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

burger

Big Burger Book was last modified: oktober 8th, 2014 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kogebog nr. 3
næste
Sundt bagværk!

Mere af det samme

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

1. th

21. juni 2015

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

Guide til København ♡

13. marts 2014

Måneden der gik….

4. maj 2014

Spis dig igennem Roskilde Festival

6. juli 2014

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Min uge i mad

4. februar 2018

En uge i madens tegn

24. marts 2014

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

4 kommentarer

La Cucina Nada 9. oktober 2014 at 08:26

Skønt med et vegetarisk bud i en sådan kogebog –
godt gået Ditte!

Svar
Ditte Ingemann 9. oktober 2014 at 14:47

TAK, Nada :-)

Svar
Berit Beining 10. oktober 2014 at 13:13

Meget lækker opskrift. Tusind tak for den <3
Hvor finder man de søde spyd der er på dine burgere. Det ser så fint ud.
Med venlig hilsen
Berit Beining

Svar
Ditte Ingemann 11. oktober 2014 at 10:25

Dem har jeg købt i New York, men har også set dem for lang tid siden i Metro :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen