The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Sushi in the sky with….

af Ditte Ingemann 21. august 2011

Jeg besøgte Sticks’N’Sushi i Tivoli Hotel forleden aften og jeg bliver nødt til at anbefale stedet til alle andre på baggrund af en forrygende oplevelse. 

For det første er udsigten fra 12. etage fænomenal. Vi fik et bord lige ved vinduet med udsigt over Kbh og den smukkeste solnedgang. Desværre blæste det voldsomt, så vi måtte nyde udsigten indenfor i stedet for på restaurantens enorme tagterrasse.

Betjeningen var personlig, varm og meget behagelig. Restauranten var proppet med mennesker, men på trods af den hektiske stemning, var der en dynamisk atmosfære og akustikken var lige efter mit øre.

Vi valgte at dele nogle forskellige små retter, som ikke bestod af sushi! Men gældende for alle retterne var, at de var smukt anrettet, veltilberedte og velsmagende, især laver de suveræne rispapirsruller med softshell crab.

Restauranten er indrettet med forskellige områder, bl.a. et spiseområde, en bar, et gynge-område og et område hvor sko er forbudt. Vi nåede aldrig til at nyde en drink på gyngerne, da de også var ramt af vand-bakterie-problematikken og kunne derfor ikke servere drinks. I stedet nuppede vi en kop kaffe og et himmelsk stykke Marcel chokoladekage til at slutte denne skønne aften af på.

Vi kommer helt sikkert igen og det er efter min mening klart den fedeste Sticks’N’Sushi i København.

Sushi in the sky with…. was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Once you pop, you can´t stop
næste
to bake or not to bake…

Mere af det samme

En uge i madens tegn

24. marts 2014

Blender-event hos Aarstiderne

8. december 2014

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Mobile madminder

12. maj 2013

PODCASTS

23. juli 2017

Spis dig sund

22. juni 2014

Min uge i mad

4. februar 2018

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Skåne Gastro Week

8. maj 2015

4 kommentarer

cphfoodie 21. august 2011 at 18:58

Jeg er også vild med stedet, det er virkelig en lækker oplevelse og dejlig mad. Skønne billeder – jeg får helt abstinenser og må snart afsted igen :-)

Svar
Ditte 22. august 2011 at 06:47

Ja, tror godt det kan blive vanedannende! Virkelig lækker mad.

Svar
Simone 8. januar 2012 at 23:24

Eeeehh, jeg har lige opdaget din blog og blev nødt til at se hele baduljen igennem fordi det hele er så lækkert gennemført. Endnu gladere blev jeg så pga dette :) Jeg er tjener på SNS tivoli og det varmer at du anbefaler stedet. Håber vi kan byde på mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Svar
Ditte 9. januar 2012 at 08:22

@Simone; tak for kommentaren. Dejligt du kan lide min blog. Jeg er vild med SNS, især den på toppen ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen