The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

to bake or not to bake…

af Ditte Ingemann 25. august 2011

Ja, det var spørgsmålet, som rumsterede i mit hoved forleden dag. Skulle jeg bage eller gemme mine smagsløg og kalorieindtag til Tour The Big Apple, som snart står for døren. Jeg glæder mig til at komme til New York og spise mig igennem byen, men mens jeg tæller dagene, kan jeg ligeså godt bruge tiden fornuftigt og det involverer bagning.
Jeg havde tre brune banandrenge, som bare lå og ventede på at blive forenet med chokolade, kokos, smør og andre lækkerier. De fik deres vilje, så udover at have gjort dem en tjeneste, havde jeg også en meget glad og tilfreds mand.

Jeg vil vove den påstand, at dette er den ultimative banankage. Den er en smule fugtig pga. bananerne, men det betyder bare at den kan holde sig lækker i flere dage.

Opskriften har jeg fra bogen ” Kager der smager”, dog har jeg justeret den lidt!

BANANKAGE, 1 LILLE BRADEPANDE ELLER 8 MUFFINS:

3 ÆG
2 DL. SUKKER
2 TSK. VANILLESUKKER
70 G. SMØR
100 G. HVEDEMEL
25 G. KOKOSMEL
1 TSK. BAGEPULVER
2 BANANER
100 G. MØRK CHOKOLADE

PISK ÆG, SUKKER OG VANILLE. SMELT SMØRRET. BLAND MEL, KOKOSMEL OG BAGEPULVER OG VEND DET I ÆGGEMASSEN SAMMEN MED SMØRRET.
MOS BANANERNE OG VEND DEM I DEJEN. HAK CHOKOLADEN OG VEND DEM I.
BAG KAGEN VED 175 GRADER I CA. 30 MINUTTER.

to bake or not to bake… was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sushi in the sky with….
næste
Karamelknas?

Mere af det samme

Roadtrippin’ // Salat & Kage

1. november 2017

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

Cupcake kursus

31. maj 2011

Efterårstærte med æble & karamel

8. november 2012

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

Lyserøde cupcakes

9. november 2013

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Mine festlige fuldkornsmuffins

9. august 2012

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Det tårnhøje helvede

17. november 2010

6 kommentarer

Inger 27. august 2011 at 10:31

Hej Ditte.
Jer er helt enig med dig – det er opskriften på den ultimative banankage. Jeg prøvede opskriften i går, og jeg fik bagt de lækreste bananmuffins.
Jeg har gennem tiderne bagt rigtig mange banakager/muffins med chokolade – men aldrig med kokosmel – uhm sikke en kombination. Det har jeg så prøvet nu, og jeg vil fremover bruge din gode opskrift. Tak for den!

Kh Inger

Svar
Ditte 29. august 2011 at 18:41

@Inger: Hvor er jeg glad for at høre, at du kunne lide opskriften, for jeg er nemlig helt vild med den. Det er bare en super lækker kage og ovenikøbet nem.

Svar
lyhneholmgaard 13. maj 2013 at 07:07

Uha det er en go kage…..jeg lavede den i lørdags..og mums den var lækker.

Bagte den i en rund form, Pyntede den med smeltet chokolade tilsat lidt smør og dryssede med valnødder og kokus…

Tak for en ny opskrift som bliver tilføjet til min samling.

Kh Jane

Svar
Ditte 13. maj 2013 at 07:30

Mmm, det lyder sørme lækkert :-)

Svar
Mia S. 5. november 2013 at 16:57

Hej Ditte.

Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg gang på gang vender tilbage til denne opskrift. Den er nem, og resultatet bliver altid super lækkert. De andre på mit studie spørger mig altid, om jeg ikke tager banankage med, fordi alle er så vilde med den.
Så tusind tak for en fin blog og en fantastisk opskrift :)

Svar
Ditte 5. november 2013 at 17:04

Hej Mia,

Hvor er det dejligt at høre – jeg er også helt vild med kagen. Den er nem og smager skøøøøønt ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen