The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Smagen af Samsø

af Ditte Ingemann 15. august 2011

Min weekend blev tilbragt på Samsø i anledning af, at to unge smukke mennesker skulle giftes. Brylluppet blev afholdt på Hotel & Restaurant Strandlyst tæt ved Ballen; et fantastisk sted i fantastiske omgivelser.

Vi fik meget mad, meget god mad og drinks med kolorit på! Samsø byder på rigtig gode råvarer, som bl.a. skyldes deres gode landbrugsjord og det milde klima. Der er mere til Samsø end bare kartofler. De dyrker mange forskellige frugter og grøntsager, som kan købes i de danske supermarkeder, men overalt på Samsø er der små boder langs vejene, som sælger kartofler, jordbær, ærter, squash og mange andre lækkerier. Samsø afholder oven i købet en råvarefestival, som finder sted den sidste weekend i august i Tranebjerg. Desværre oplevede jeg ikke festivalen, men jeg gik bestemt ikke glip af noget på den gastronomiske front. Jeg fik rig mulighed for at smage hvad Samsø gemmer på, både til bryllupsmiddagen, men også på Røgeriet, hvor der blev indtaget fiskefrikadeller med masser af remo.

Hotel Strandlyst leverede en pragtfuld smagsoplevelse, men kan også anbefales på baggrund af deres beliggenhed, service og faciliteter.

Jeg kunne ikke lade være med at knipse løs af det iøjenfaldende mad og de indbydende bryllupskager, så her er en række blandede bolcher af hvad jeg indtog denne weekend.


Overdådige, smukke bryllupskager

Lækre farverige fingerhapsere

Bryllupsmenuen bestod af fire retter; heriblandt fisk, rygeost, okse og bær fra Samsø i selskab med skøn vin.

Smagen af Samsø was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kyskager med choko- mandelhemmelighed
næste
Once you pop, you can´t stop

Mere af det samme

Året der gik, 2017

1. januar 2018

Fødselsdagsfest ♥ 3 år

28. juli 2013

Min uge i mad

4. februar 2018

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

Guide til grej

14. oktober 2018

Mobile madminder

12. maj 2013

Pressemøde hos Price

2. december 2011

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

CABBAGE KARMA

27. august 2018

Guide til København ♡

13. marts 2014

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen