The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Farvede påskeæg

af Ditte Ingemann 5. april 2015

EGGS

Glædelig påske allesammen. Jeg har tilbragt påsken med min familie i jylland og meget af tiden er gået med mit farve-æg-påske-projekt. Jeg fik pludselig en fiks idé efter at have set disse smukke æg, og besluttede selv at gå i gang. Æggene er både sjove at lave, og så er de super dekorative – hvis du mangler et lille påske-projekt, så kan du stadig nå at kaste dig ud i at farve æg. 

eggs-easter

eggs

Æggene kan farves med alverdens ting, og hvis du har en god idé til andre ting, som kan farve æg, så sig endelig til. Jeg brugte rødkål, rødbede og løgskaller (rødløg), og brugte både hvide og brune æg, da de reagerer forskelligt på farverne.

Sådan farver du æg:

1.. Kog æggene til de er hårdkogte
2.. Hak eller riv grøntsagerne og kom dem i hver sin gryde med vand og lad det koge i ca. 20 minutter – eller indtil vandet har den ønskede farve.
3.. Sigt grøntsagerne fra og hæld vandet i syltetøjsglas – kom 1 spsk eddike i hver glas
4.. Fordel æggene i glassene og lad dem trække indtil de har den ønskede farve

eggs-6

eggs-1

Farvede påskeæg was last modified: april 5th, 2015 by Ditte Ingemann
19 kommentarer
12
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
3 retters menu (low carb)
næste
Low Carb Grønt

Mere af det samme

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Tak for mad ★

31. december 2013

Madblog hos Alt for damerne

17. august 2013

Kend dit græskar!

21. september 2018

En sommer update

9. august 2018

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Mandler i Saltbad

11. november 2011

7 år – så ved man et...

28. juli 2017

Foodstyling á la The Food Club

22. november 2012

PODCASTS

23. juli 2017

19 kommentarer

Hayley Appleford 5. april 2015 at 12:49

These look incredible ! Would make a great table display in my new flat :)

With love from London, Hayley ♥

http://thelifestylemenu.co.uk/

Svar
Ditte Ingemann 5. april 2015 at 12:52

Thank you, Hayley – Happy Easter!

Svar
inger 5. april 2015 at 17:47

De smukkeste påskeæg, jeg har set :-))

Svar
Ditte Ingemann 5. april 2015 at 17:49

TAK, Inger – rigtig glædelig påske til jer.

Svar
Danika Maia 6. april 2015 at 10:31

So beautiful! In California we don’t blow out the yolk of the egg, we just hard boil them and paint them for the egg hunt but then eat the leftovers later so they don’t go bad. This seems like a great way to actually save the beautiful art! Now that I moved to Denmark I’ve tried blowing out the yolks though and it’s SO HARD! haha how do you do it?!

Danika Maia
http://www.danikamaia.com

Svar
Ditte Ingemann 6. april 2015 at 14:19

I didn’t blow these – they are just hard boiled :-) Happy Easter to you, Danika!

Svar
La Cucina Nada 6. april 2015 at 10:55

NOVRA, de er pæne.

Svar
Ditte Ingemann 6. april 2015 at 14:18

TAK – god påske!

Svar
Rikke 6. april 2015 at 18:31

Hvad brugte du til at få dem blå? :)

Svar
Ditte Ingemann 6. april 2015 at 18:38

De hvide æg bliver blå af rødkål.

Svar
J. 6. maj 2015 at 16:37

Super flotte! Men er de ikke lige til at smide ud igen, hvis der er æg inden i?

Svar
Ditte Ingemann 6. maj 2015 at 17:20

De kan da sagtens spises….

Svar
Susanne 22. januar 2016 at 22:46

Hej Ditte

Fed idé;-)

Hvor længe tror du, at de kan ligge fremme til pynt, nå de er hårdkogte?

Svar
Ditte Ingemann 23. januar 2016 at 09:42

Jeg havde mine liggende fremme i et par måneder :-)

Svar
Marie møller 10. marts 2016 at 22:27

Hvordan får de den “marmorede” overflade?
Forestille mig de bare bliver ensfarvet?

Svar
Ditte Ingemann 11. marts 2016 at 11:55

Det sker automatisk :-)

Svar
Stine 25. marts 2017 at 13:35

Hej.
Hvad gav den mørkegrønne farve? Og brugte du der hvide eller brune æg? Super flotte æg.

Svar
Birgitte 21. marts 2018 at 07:56

Hej Ditte
Sikke nogle smukke farver. Vil farverne reagere ligesådan, hvis man puster æggene inden farvning?
God påske!

Svar
Ditte Ingemann 21. marts 2018 at 21:34

Åh, det har jeg desværre ikke prøvet. Beklager. God påske.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen