Jeg har lige haft besøg af min gode veninde Anne, som ligesom mig elsker kaffe og lakrids. MEN jeg vidste ikke at de to ting kunne blandes! Hun gav mig det tip at hælde en smule lakridspulver i bunden af koppen og røre det sammen med kaffen….Og vupti, så har man lakridskaffe.
Man skal være forsigtig med mængden af lakridspulver, for det kan nemt komme til at smage for kraftigt. Lakridsen fremhæver kaffesmagen, så kaffen bliver en smule stærkere i smagen, men det er rigtig lækkert, så mange tak til Anne for det opfindsomme tip, som hermed er givet videre.
14 kommentarer
tak for den fineste madblog, jeg længe har set. og sikke et skud madlyst.
Må da liiiige brygge en tår kaf´ mere her til min brunch-for-one….;-)
Tak for fiffet!
Har tilladt mig at linke til dit indlæg her:http://lacucinanada.com/2011/11/06/brunch-for-one-thoughts-for-many/. Håber det er ok??
Ligenu nyder jeg en kop kaffe med kakrids, det er jo nemt at lave :)
Det smager bedre end forventet må jeg erkende, kaffe smagen er ikke så tydelig, og jeg kom bare et lille bitte drys karids i..
Sidder og tænker om et drys lakrids pulver også ville være godt i varm kakao… Mmmm hvem ved ;O)
Birgit
Tak for alle de dejlige og søde kommentarer. @Nada; Det er sejt, at du linker til mit indlæg :-)
Uhm! Jeg har lakrids-sirup på hylden…så det vil jeg forsøge mig med!!!!
….og jeg blev også lige nød til at linke din lakrids-kaffe til en veninde! Synes det er et must at dele noget godt…især når det handler om mad!!!!! ;o)
@Malene; Lakridssirup lyder endnu bedre end pulver – det må jeg prøve!
WOW. fantastisk tip… jeg elsker at spise lakridser til min kaffe men har aldrig overvejet at pimpe den med et skud lakridsrodspulver!
Hej!
Lyder som en spændende ide.
Vi havde den samme trang til at blande de to, kaffe og lakrids, og fik derfor vores leverandør af kaffe til at riste nogle bønner med lakridsaroma. Vi fik 3 forskellige forslag og valgte herfra én.
Vi sælger nu lakrids kaffe på vores hjemmeside, med stor succes ;-)
@Jette; Det lyder rigtig spændende – jeg må ind og se nærmere på Jeres hjemmeside :-)
hvor dejlige opskrifter jeg sidder her i california og nyder dem
Lidt lakridsrod sammen med kaffepulveret imens det brygges er også rigtig godt :) især i stempelkande :)
Tak for tippet :-)