The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Kaffe & Lakrids

af Ditte Ingemann 4. november 2011

Jeg har lige haft besøg af min gode veninde Anne, som ligesom mig elsker kaffe og lakrids. MEN jeg vidste ikke at de to ting kunne blandes! Hun gav mig det tip at hælde en smule lakridspulver i bunden af koppen og røre det sammen med kaffen….Og vupti, så har man lakridskaffe.

Man skal være forsigtig med mængden af lakridspulver, for det kan nemt komme til at smage for kraftigt. Lakridsen fremhæver kaffesmagen, så kaffen bliver en smule stærkere i smagen, men det er rigtig lækkert, så mange tak til Anne for det opfindsomme tip, som hermed er givet videre.

Kaffe & Lakrids was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mit moderne madbrød
næste
Månetørrede tomater

Mere af det samme

Restaurant Brdr. Price

21. december 2011

Big Burger Book

8. oktober 2014

Søndag på Riccos

24. oktober 2011

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Måneden der gik….

4. maj 2014

Guide til København ♡

13. marts 2014

Fødselsdagsfest ♥ 3 år

28. juli 2013

Fermentering hos Aarstiderne

24. juni 2015

14 kommentarer

linda 5. november 2011 at 22:15

tak for den fineste madblog, jeg længe har set. og sikke et skud madlyst.

Svar
Nada Louise Cay 6. november 2011 at 10:58

Må da liiiige brygge en tår kaf´ mere her til min brunch-for-one….;-)
Tak for fiffet!

Svar
Nada Louise Cay 6. november 2011 at 12:13

Har tilladt mig at linke til dit indlæg her:http://lacucinanada.com/2011/11/06/brunch-for-one-thoughts-for-many/. Håber det er ok??

Svar
Birgit Mathiesen 6. november 2011 at 14:52

Ligenu nyder jeg en kop kaffe med kakrids, det er jo nemt at lave :)
Det smager bedre end forventet må jeg erkende, kaffe smagen er ikke så tydelig, og jeg kom bare et lille bitte drys karids i..
Sidder og tænker om et drys lakrids pulver også ville være godt i varm kakao… Mmmm hvem ved ;O)
Birgit

Svar
Ditte 6. november 2011 at 20:27

Tak for alle de dejlige og søde kommentarer. @Nada; Det er sejt, at du linker til mit indlæg :-)

Svar
Malene 8. november 2011 at 21:36

Uhm! Jeg har lakrids-sirup på hylden…så det vil jeg forsøge mig med!!!!

Svar
Malene 8. november 2011 at 21:41

….og jeg blev også lige nød til at linke din lakrids-kaffe til en veninde! Synes det er et must at dele noget godt…især når det handler om mad!!!!! ;o)

Svar
Ditte 9. november 2011 at 09:46

@Malene; Lakridssirup lyder endnu bedre end pulver – det må jeg prøve!

Svar
Marian 25. november 2011 at 12:03

WOW. fantastisk tip… jeg elsker at spise lakridser til min kaffe men har aldrig overvejet at pimpe den med et skud lakridsrodspulver!

Svar
Jette Kjær 4. januar 2012 at 07:36

Hej!
Lyder som en spændende ide.
Vi havde den samme trang til at blande de to, kaffe og lakrids, og fik derfor vores leverandør af kaffe til at riste nogle bønner med lakridsaroma. Vi fik 3 forskellige forslag og valgte herfra én.
Vi sælger nu lakrids kaffe på vores hjemmeside, med stor succes ;-)

Svar
Ditte 4. januar 2012 at 20:55

@Jette; Det lyder rigtig spændende – jeg må ind og se nærmere på Jeres hjemmeside :-)

Svar
grethe maxey 27. december 2013 at 19:45

hvor dejlige opskrifter jeg sidder her i california og nyder dem

Svar
Jonas 23. januar 2016 at 15:41

Lidt lakridsrod sammen med kaffepulveret imens det brygges er også rigtig godt :) især i stempelkande :)

Svar
Ditte Ingemann 25. januar 2016 at 08:58

Tak for tippet :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen