The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

The Food Beauty Week

af Ditte Ingemann 20. juni 2014

collage

Så er det nu, at vi – Anette fra Beautyspace og moi – inviterer dig på en 5 dages minirejse med maksimal mulighed for forandring. Glæd dig til flottere hud (og jo, det vil kunne ses), vilde smagsoplevelser, gratisheder i form af opskrifter og skønhedsprodukter, konkurrencer og et tag-selv-bord så lækkert, at vi allerede selv har taget hul på herlighederne. Rejsen foregår mellem to destinationer i næste uge, så tjek ind hos Anette og her på bloggen hos mig, så du kan få boarding card til sommerens smukkeste insideout opgradering.

Vi tyvstarter med et par sunde tips på Instagram @ditsen og @Beautyspace i de kommende dage. Vores joint-hashtag på Instagram i hele uge 26 vil være #thefoodbeautyweek, og ihhh hvor vi håber og krydser alle fingre for din deltagelse. Hvad enten det er opskrifterne du lader dig inspirere af eller bare et foto, der viser, at du er med og klar til take off med ugens hashtag som fælles pejlemærke.

The Food Beauty Week was last modified: juni 20th, 2014 by Ditte Ingemann
11 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sommerdesserter med bær
næste
Spis dig sund

Mere af det samme

Min bedste burger

21. maj 2014

Fødselsdagsfest ♥ 3 år

28. juli 2013

Lilla kafferosteriet, Baltzargade 24, Malmø

28. juli 2010

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

Smagen af Samsø

15. august 2011

Naturlig stoffarve med avocado

26. september 2017

11 kommentarer

Marian 20. juni 2014 at 11:45

Det lyder så sjovt. Hvordan cheker man ind og rejser med?

Svar
Ditte 20. juni 2014 at 11:51

Du skal bare følge med på vores blogs i næste uge – så får du det serveret :-)

Svar
Caroline 20. juni 2014 at 15:04

Det lyder spændende :-D

Svar
Ditte 20. juni 2014 at 15:38

:-)

Svar
Anja Svendsen 20. juni 2014 at 22:01

Jeg glæder mig.

Svar
Ditte 21. juni 2014 at 11:19

:-)

Svar
Mathilde 23. juni 2014 at 16:59

Hvor lyder det godt – det samarbejde kan kun ende ud i noget fantastisk :-) Jeg glæder mig til at følge med hos jer begge, både her og på Insta :-)

Svar
Ditte 23. juni 2014 at 22:30

Dejligt du følger med, Mathilde!

Svar
Helle Rick 23. juni 2014 at 19:19

Jeg er SÅ klar til Take-off :-)

Svar
Ditte 23. juni 2014 at 22:29

Juhuuuuuu – dejligt!

Svar
Renee AFS 24. juni 2014 at 09:23

I wish I could understand everything on you lovely blog! I have just started with learning Danish, so hopefully I’m able to read it in a couple of weeks/months! (: But, I absolutely love to read and see you recipes. This Beautyweek is also fantastic. You’re so inspiring! Thanks!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen