The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Min bedste burger

af Ditte Ingemann 21. maj 2014

Sliders

Som I nok ved, så elsker jeg en god burger – derfor sprang jeg straks til, da jeg blev spurgt, om jeg ville bidrage med min bedste burger-opskrift til en ny bog om burgere, som udkommer senere på året. Bag bogen står Hellmans, og de andre bidragsydere er bl.a mad- og modebloggere + en række kendte personligheder. 

Jeg valgte at gå vegetar-vejen og mikse nogle af mine favorit-ingredienser sammen – nemlig sliders (små burgere) med kikærtebøf, avocado og chili-mayo fra Hellmans. Jeg lover at holde jer opdateret, for jeg tror det bliver en ret sej og fin bog, som alle burger-elskere må eje :-)

burgere - hellmanns

Her kan I se den seje blogger-burger-bande!

burger-banden

Min bedste burger was last modified: maj 21st, 2014 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind min kagebog (e-bog)
næste
Sund regnbueis

Mere af det samme

Favoritter fra fantastiske Jylland

2. august 2011

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Mobile madminder

12. maj 2013

Skåne Gastro Week

8. maj 2015

Kastaniesæson

21. november 2010

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Simple Raw

20. februar 2012

Foodstyling á la The Food Club

22. november 2012

Restaurant Brdr. Price

21. december 2011

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

12 kommentarer

Maria 21. maj 2014 at 18:11

Wauw, det var dog et spændende projekt! Jeg elsker også burgere, i næsten alle afskygninger, så den bog må jeg helt sikkert ha fingre i! :-)

Svar
Ditte 21. maj 2014 at 22:01

Super spændende og en rigtig sjov idé :-)

Svar
Dorte / familiefletninger 21. maj 2014 at 21:03

Sikke en fed udfordring og et flot resultat. Elsker at lege med indholdet selvom der er visse konservative kræfter i mit hjem (læs: små børn og teenagere) der stædigt holder fast i den traditionelle version :-)

Svar
Ditte 21. maj 2014 at 22:02

Ja, men den traditionelle version er også et hit – heldigvis kommer der masser af sjove fortolkninger i burger-bogen, og jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat!

Svar
Inger 22. maj 2014 at 07:48

Mums, det lyder lækkert, og sikke et flot og indbydende billede med de forskellige burgere :-) Den bog glæder jeg mig til.
Ps. Også et godt billede af blogger-burger-banden :-;

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 14:30

Ja, det er en super god idé – jeg glæder mig meget til at se den færdige bog og teste de andre opskrifter.

Svar
Birgit Mathiesen 22. maj 2014 at 08:24

He he.. Uhm altid godt med en lækker burger :))
Cool koncept :O)))

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 14:29

Nemlig :-)

Svar
Jeanette Jensen 23. maj 2014 at 23:14

Hvor fedt! Jeg elsker burgere… i alle afskygninger! Og der går helst ikke en uge hvor vi ikke laver hjemmelavede burgere af den ene eller den anden art. Jeg må eje den bog når den bliver en realitet :)

Svar
Marian 26. maj 2014 at 21:07

Ej hvor fedt at være med til at lave en burgerbog. Jeg er helt misundelig og gad megagodt ha været med i den der burgerbande! Godt gået – og nu blir jeg sulten!

Svar
Ditte 27. maj 2014 at 09:56

Ha ha, tusind tak, Marian – måske vi snart kan ses over en god burger :-)

Svar
Signe 6. juni 2014 at 12:15

Hvor kan man købe de fine spid, du har sat i burgerne? :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen