The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

En sommer update

af Ditte Ingemann 9. august 2018

Kære allesammen, 

Der er gået nogle måneder siden jeg sidst tjekkede ind her på bloggen, hvilket grunder i, at min mand desværre ramt af alvorlig sygdom, og derfor er al min energi gået med at være sammen med ham – måske jeg kommer mere ind på det i et andet blogindlæg, og ellers har jeg skrevet en smule om det på min Instagram. 

Det var egentlig min mening at have skrevet et indlæg d. 28. juli, for der havde bloggen nemlig fødselsdag – 8 år er gået siden jeg skrev mit første indlæg og hold da op det har været noget af en rejse…. Jeg er på ingen måder færdig med at blogge og har så mange opskrifter og nyheder jeg gerne vil dele med jer, så jeg håber I bliver hængende selvom det er gået lidt tid siden sidst!  Men jeg har brug for jeres hjælp – jeg har jo de sidste 8 år delt ud af mine opskrifter, men måske er tiden inde til noget nyt og måske skifte retning… eller i hvert fald dele ud af andet her på bloggen end blot opskrifter. Derfor vil jeg meget gerne høre fra DIG, hvis du har gode idéer til, hvad du gerne vil læse om her på bloggen; er det mon flere personlige indlæg, sundhed, rejser, tips og tricks til…?, eller noget helt andet – skriv endelig en kommentar.

På snarling gensyn. KH Ditte

En sommer update was last modified: august 9th, 2018 by Ditte Ingemann
34 kommentarer
18
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kikærtegryde med aubergine & spinat
næste
Vafler på tre måder

Mere af det samme

7 år – så ved man et...

28. juli 2017

Mandler i Saltbad

11. november 2011

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

Guide til København ♡

13. marts 2014

Årets mandelgave

22. november 2018

Madblog hos Alt for damerne

17. august 2013

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Farvede påskeæg

5. april 2015

CABBAGE KARMA

27. august 2018

Kaffe & Lakrids

4. november 2011

34 kommentarer

Pernille 9. august 2018 at 13:50

Jeg elsker din blog, bøger, smukke billeder og opskrifter – fortsæt endelig i samme spor hvis det står til mig! Tanker og kærlighed til jer begge herfra #fuck cancer #gidcancerfikcancer

Svar
Ditte Ingemann 9. august 2018 at 13:56

Tusind tak for dit søde svar og dejligt du læser med…. Og ja, #gidcancerfikcancer #lortesygdom

Svar
Lotte 9. august 2018 at 14:13

Jeg elsker dine opskrifter, foto og bøger. Jeg har brugt dine rejsetips til Stockholm, Berlin, Mexico og Texas “religiøst” og været vild med alt, som du har anbefalet. Så mægtig tak for det og fantastisk, hvis du orker blive ved med det.
Alverdens held og lykke og overskud til dig og dine.
<3

Svar
Ditte Ingemann 9. august 2018 at 15:57

Det er jeg glad for at høre, Lotte – tak for din feedback!

Svar
Victoria 9. august 2018 at 16:06

Er vild med de indlæg du allerede laver, da både rejse og mad interessere mig meget! Det kunne være spændende at høre noget sundheds/livs-relateret og generelt hvad du mener hjælper til en bedre hverdag. Ellers vil jeg bare sende massere af glade tanker, held og positivitet til jer <3

Svar
Ditte Ingemann 9. august 2018 at 16:10

Dejligt du læser med og tak for dine inputs :-) Kh Ditte

Svar
Tina Silkjær 9. august 2018 at 16:43

Kære Ditte. Jeg er helt enig i, hvad de andre skriver mht Boggen. Elsker både maden og rejserne. Jeg vil ønsker jer alt godt i denne svære tid. Mange tanker og knus fra vest jylland <3

Svar
Ditte Ingemann 9. august 2018 at 17:02

Kære Tina, Tak for din søde besked og tak fordi du læser med her på bloggen. Kh Ditte

Svar
Jens 9. august 2018 at 17:06

Kære Ditte.

Jeg har været bekymret over stilheden her på bloggen – og der var noget galt … Jeg ønsker jer alt godt i denne tid.

Din blog er super og inspirerende. Jeg ser frem til forsættelsen.

Svar
Ditte Ingemann 9. august 2018 at 17:10

Kære Jens, Tak for din besked – det varmer! Og jeg har bestemt planer om at fortsætte, så jeg håber du vil læse med. KH Ditte

Svar
Marie Lundholm 9. august 2018 at 19:59

Jeg sender gode tanker i jeres retning og håber på det bedste.
Jeg er vild med alt det, du laver. Dit farveunivers er meget inspirerende. Jeg synes, det er rigtig spændende med de ting, du skriver om sundhed i dine bøger. Og de podcast, du engang lavede sammen med Årstiderne var også rigtig gode og inspirerende.

KH
Marie

Svar
Ditte Ingemann 11. august 2018 at 08:55

Tusind tak for din kommentar, Marie og god weekend til dig.

Svar
Max 10. august 2018 at 23:32

Årh. Føler med jer. Har selv været igennem et pissehårdt forløb med kræft, og hader at det lort overhovedet findes, og rammer så pludseligt.
Bedste tanker til jer!

Svar
Ditte Ingemann 11. august 2018 at 08:56

Tusind tak – jeg er ked af at høre, at du også har været ramt… Jeg håber du er ude på den anden side… Det er virkelig en lorte-sygdom! God weekend. Kh Ditte

Svar
Julie Karla 11. august 2018 at 13:10

Kære seje dygtige Ditte, jeg er virkelig ked af at høre om din mand, jeg har selv sygdommen inde på livet i øjeblikket og det er forfærdeligt. Du skal vide, at du helt fra starten har været en kæmpe inspiration for mig, og jeg håber du blir ved med dine fantastisk opskrifter og billeder. Virtuelt kram fra mig

Svar
Ditte Ingemann 11. august 2018 at 15:45

TAK for din søde besked – det betyder meget! Knus tilbage til dig

Svar
Lisbeth 12. august 2018 at 15:26

Jeg holder af din blog, bøger, smukke billeder og opskrifter – fortsæt endelig med disse ting også gerne noget om sundhed og livsfilosofi! Sender jer mange gode tanker, jeg har det selv inde på livet med en mand, der på 5. år er i kemobehandling. Kram herfra

Svar
Ditte Ingemann 12. august 2018 at 16:52

Tak for din kommentar, Lisbeth – jeg er glad for du læser med…. Og jeg er ked af at høre, at din mand er i behandling – håber det går den rigtige vej. Masser af kærlige hilsner fra mig

Svar
Marianne 12. august 2018 at 17:29

Kære Ditte.
Jeg nyder virkelig at læse med herinde, og jeg sender alt min gode energi mod din mand, og håber virkelig at han bliver rask. Derudover er jeg rigtig glad for dine opskrifter, som jeg bruger flittigt, men jeg synes også det kunne være sjovt med lidt mere personlige indlæg, hvor man lærer dig lidt bedre at kende, men også om nogle af de overvejelser, der er bag din livsstil. Hvis det giver mening? :)

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2018 at 19:13

Tak for din kommentar, Marianne – og ja, det giver bestemt mening, så det vil jeg helt sikkert have i tankerne. Kh Ditte

Svar
Maria 15. august 2018 at 11:54

du er en ener og elsker dig og din blog☺️ ja lidt mere hverdags livsstil tips og ideer… Jeg beundrer dig søde og er så stolt af dig, og hva du har fået ud denne blog mad skrive foto rejse du er på og glæder mig over at føle med dig. Krus kys og kram til jer to hilsen Marisen

Svar
Ditte Ingemann 15. august 2018 at 12:36

Du er så sød – tusind tak for de flotte ord…. Det betyder mere end nu aner. Knus fra mig

Svar
Susanne Dahlgaard Madsen 15. august 2018 at 12:58

Kære Ditte. Hvad skal man næsten skrive efter sådan en nyhed? Som mange andre også skriver – sikke noget lort! Jeg har selv stået i situationen, og det er bestemt ikke nemt. Jeg har lært, at det er meget individuelt, hvad man har brug for i sådan en situation, så jeg håber, at det er muligt at gøre lige præcis det, der er bedst for din mand og dig. Jeg sender dig de varmeste tanker og en masse positiv energi – for det har man i den grad også brug for som pårørende – med håbet om, at det går fremad med din mand. Med hensyn til bloggen er jeg sikker på, at det bliver spændende, uanset hvad du finder på ☺. Mange hilsner Susanne

Svar
Ditte Ingemann 17. august 2018 at 13:58

Kære Susanne, tak for din søde besked – det varmer! Og ja, det er en rigtig lorte-sygdom, som er barsk og urimelig. Og midt i det hele skal man finde tilbage til hverdagen, hvilket har været og er svært for mig…. men jeg skal nok komme stærkt igen. God weekend til dig. Kh Ditte

Svar
Linda 15. august 2018 at 14:35

Kære Ditte, jeg har fulgt med næsten fra starten, og du er en stor inspirationskilde for mig. Din tilgang til mad, foto og rejser er lige min stil, så fortsæt endelig, når du igen har fået energi til det. Ønsker alt det bedste for jer.

Svar
Ditte Ingemann 17. august 2018 at 13:54

Tusind tak, Linda – dejligt du læser med. God weekend.

Svar
Louise 17. august 2018 at 16:35

Fortsæt endelig! Er mest interesseret i de super lækre (og sunde) opskrifter + tips om sundhed på den ‘ikke fanatiske’ måde.

Svar
Ditte Ingemann 18. august 2018 at 20:57

TAK – og tak for din feedback!

Svar
Marina 18. august 2018 at 12:57

De kærligste tanker til jer. I så hård en tid må man selvfølgelig samle kræfterne om det der er vigtigst og jeg håber alt det bedste.

Din blog er fantastisk som den er, men hvis du trænger til noget nyt (og det gør man jo nogle gange) eller måske noget du kan tjene penge på på nye måder så vil jeg foreslå noget hvor du kan bruge din helt fantastiske sans for farver og fotografi. Det kunne faktisk være så meget fra indretning til foto, men lige dér har du altså et helt særligt talent der ikke matches af mange i Danmark.

Svar
Ditte Ingemann 23. august 2018 at 11:01

Hvor er du bare sød – tusind tak for de flotte ord… Det bliver jeg virkelig rørt over. TAK – og tak fordi du læser med.

Svar
christine 20. august 2018 at 13:02

Kære Ditte, det gør mig inderlig ondt at høre om din mands sygdom. Jeg ønsker jer alt det bedste for fremtiden og styrke og kærlighed på vejen.
Herhjemme er du kendt som foodclub-damen, og dine opskrifter er fast inventar i husholdningen. Når det er foodclub-damen, der står bag så ved vi, det ikke kan gå galt. Har endnu ikke taget dig i at sætte en fod forkert; dine opskrifter er altid en succes, og fremgangsmåden altid beskrevet, så man ikke er i tvivl om, hvad man skal gøre. Hvis du intet ændrer på bloggen, er du allerede godt på vej. Men hvis der er ny inspiration, der trænger sig på, stoler jeg på, at det også nok skal blive godt.
Så ikke så mange forslag til ændring herfra. Men stort TAK for al den dejlige mad, du har beriget vores liv med.

Svar
Ditte Ingemann 23. august 2018 at 11:03

FINE ORD – tusind tak, Christine… Og jeg må indrømme, at jeg kneb en tåre da jeg læste din kommentar. TAK – og hvor er jeg stolt over at være kendt som foodclub-damen hjemme hos dig.

Svar
Christine 1. september 2018 at 11:54

Nå ja fik ikke sagt at vi har bagt dine surdejsboller ca. hver weekend i flere år :)

Svar
Ditte Ingemann 1. september 2018 at 17:06

Det er jeg så glad for at høre :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen