The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

En uge i madens tegn

af Ditte Ingemann 24. marts 2014

min-bog

Sidste uge stod i madens tegn, men det gør de fleste uger hos mig, da hele mit omdrejningspunkt jo faktisk er mad. Men sidste uge var alligevel ekstra god – nok mest fordi jeg blev forenet med min nye bog “Sunde Søde Sager fra The Food Club”, som kom fra trykken hjem i mine arme. Det var en helt overvældende følelse og jeg er så glad og stolt – den er nemlig fin, smuk og lige som den skal være. Min bog kan købes fra d. 3. april og jeg håber I vil tage godt i mod den. 

Sunde søde sager

Sidste uge bød også på andre kogebøger – jeg var til bogreception hos Mikkel Karstad og Anders Schønnemand, som har lavet en utrolig smuk kogebog, “Spis”, der er fyldt med appetitlige billeder og indbydende opskrifter. I kan se en lille video med en opskrift fra bogen lige her.

spis

De spændende oplevelser fortsatte hos Vipp, som inviterede indenfor til 3 retters dessertmenu lavet af dygtige Nikolaos Strangas – han serverede nogle af de flotteste og mest velsmagende desserter jeg længe har fået.

dessert-Strangas

dessert

Ugen endte med deluxe middag på Frederikshøj i Århus, hvor jeg blev forkælede mig selv med en helt igennem fantastisk og overdådig middag i skønt selskab – det kan anbefales.

ramsløg

Ugen sluttede hos min familie, hvor der blev tid til ramsløgs-opgravning i min mors baghave, flødebollespisning, gåtur og indkøb af nyt regi hos mit favoritsted i Jylland, Tingfinderiet nord for Skive.

En uge i madens tegn was last modified: marts 26th, 2014 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chokoladebrownie med frosting
næste
Nordisk vaffeldag!

Mere af det samme

Søndag på Riccos

24. oktober 2011

Guide til grej

14. oktober 2018

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Spis dig sund

22. juni 2014

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Behind the scenes – The Food Club

5. januar 2014

Køb mit keramik

24. november 2018

Min uge i mad

4. februar 2018

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

14 kommentarer

Inger 25. marts 2014 at 09:09

Hej Ditte.
Det lyder som en rigtig god uge, du har haft :-)
Jeg GLÆDER mig til d. 3. april, så skal jeg nemlig omkring boghandleren og købe “Sunde, Søde Sager” fra The Food Club. Din bog ser SÅ flot og spændende ud!
Rigtig god dag.
Kh Inger

Svar
Ditte 25. marts 2014 at 09:12

Det lyder sørme godt – håber bogen falder i din smag ;-)

Svar
Tanja Maria 25. marts 2014 at 11:58

Du er så sej, Ditte!
Det er jo helt fantastisk, at du på så relativ kort tid har udgivet 3 bøger samtidig med at du kører bloggen her og skriver opskrifter til Alt for damerne!
Der er klapsalver og hurra-råb fra min side!

Tillykke med det nyeste skud på stammen.

Kh,
Tanja

Svar
Ditte 25. marts 2014 at 12:03

TUSIND TAK – hvor er du bare sød, og sikke fine ord :-) Jeg føler mig også utrolig heldig, at jeg har fået lov til at udleve min drøm.

Svar
Mille 25. marts 2014 at 14:12

Jeg glæder mig møg meget til din bog! Elsker søde sager på den gode sunde måde!

blog.fashionmom.dk

Svar
Ditte 25. marts 2014 at 21:58

Jubiiiii – dejligt ;-)

Svar
Birgit Mathiesen 25. marts 2014 at 20:51

Hej Ditte
Fedt med nye lækre kogebøger :)
Og ja din Sunde Søde Sager er allerede bestilt til levering lige så snart den udkommer :)
SPIS 2014 er bestilt på biblioteket, men de havde endnu ikke fået den “hjem”..
men skidt pyt og he he.. for nu er jeg nemlig nummer 1 i køen :)
Tillykke med din flotte nye kogebog, mega flot klaret :))
Venter med spænding.. og uha jeg glæder mig vildt meget til at se, røre og afprøve :O)
Forårs-bage-hilsner Birgit

Svar
Ditte 25. marts 2014 at 22:01

Du kan godt glæde dig til SPIS – den er super flot :-) Dejligt du har bestilt min bog… håber snart den lander i din postkasse!

Svar
Emma Jo 26. marts 2014 at 20:06

Hvor lyder det som en skøn og inspirerende uge! Og hvor jeg bare glæder mig til at få fingrene i din nye kogebog! (Jeg er allerede helt vildt med din morgenmadsbog, så forventningerne er høje;))

Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

Svar
Ditte 26. marts 2014 at 21:35

Hvor dejligt – jeg håber min nye bog falder i din smag :-)

Svar
Mette 27. marts 2014 at 23:23

Tillykke med bogen!

Må klart besøge Tingfinderiet næste gang, jeg besøger mine forældre i Skive :)

Svar
Ditte 28. marts 2014 at 09:33

Tusind tak. Jeg elsker Tingfinderiet, så hvis du bor i nærheden, kan det klart anbefales :-)

Svar
Louise 29. marts 2014 at 11:14

Tillykke med din nye bog! :D
Jeg har ventet og glædet mig helt vildt på at den skulle komme!
Jeg vil nemlig gerne lave flere ting i køkkenet uden brug af for meget sukker og hvedemel. Så din bog bliver den perfekt guide. (Jeg håber dog den stadig er at finde i butikkerne til november. Den må og skal nemlig på ønskesedlen)

God weekend
Louise

Svar
Ditte 29. marts 2014 at 13:13

Tusind tak, Louise :-) Håber du får fingrene i bogen snart….

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen