Jeg har sammen med Shane Peterson og Søren Ejlersen skrevet en bog om FERMENTERING. Du kan læse meget mere om bogen lige her.
I disse dage ser min arbejdsplads lidt flottere og grønnere ud, for jeg er i gang med nogle forskellige projekter i samarbejde med Aarstiderne. Hele sidste uge havde jeg fornøjelsen af at fotografere en masse smukke, fermenterede lækkerier. Jeg er stadig ikke ekspert i at fermentere, men jeg er så småt ved at lære nogle grundlæggende principper, og det har du nu også muligheden for.
Aarstiderne vil introducere dig til fermenteringens univers! Vi dykker ned i hvad fermentering kan, hvad historien om fermentering er, og hvorfor det ikke er kendt i Danmark. Intet mindre end en Masterclass light!
Der vil være en times oplæg, hvor vi kommer rundt i alle hjørnerne af fermentering. Vi taler om Kimchi, Kraut (surkål), Kvass og Kombucha. Bagefter vil der være en workshop, hvor alle får lavet en kimchi eller en kraut. I får smagt på håndværket, får udleveret opskrifter og vejledning, så I kan gentage kunsten derhjemme.
Shane Peterson fra farmhouseculture og Søren Ejlersen er mændene, som tager jer gennem en lærerig aften. Det vil foregå på engelsk – og måske lidt dansk (Søren kan dansk). Shane er søn af stifteren af Farmhouseculture og har i årevis arbejdet med innovation i fermentering. Han kender hver en krog af processen.
Efter workshoppen vil vi servere et dejligt måltid mad, tilberedt af Aarstidernes køkkenchef i vores
smukke sydlænge på Krogerup Avlsgård.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig lige her.
Hvis du gik glip af workshoppen, så fortvivl ikke, for du kan nemlig se med lige her via Madbio.