The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcherFermenteringKogebogSundhed

Fermentering hos Aarstiderne

af Ditte Ingemann 24. juni 2015

veggies

Jeg har sammen med Shane Peterson og Søren Ejlersen skrevet en bog om FERMENTERING. Du kan læse meget mere om bogen lige her.

I disse dage ser min arbejdsplads lidt flottere og grønnere ud, for jeg er i gang med nogle forskellige projekter i samarbejde med Aarstiderne. Hele sidste uge havde jeg fornøjelsen af at fotografere en masse smukke, fermenterede lækkerier. Jeg er stadig ikke ekspert i at fermentere, men jeg er så småt ved at lære nogle grundlæggende principper, og det har du nu også muligheden for.

Aarstiderne vil introducere dig til fermenteringens univers! Vi dykker ned i hvad fermentering kan, hvad historien om fermentering er, og hvorfor det ikke er kendt i Danmark. Intet mindre end en Masterclass light!

Der vil være en times oplæg, hvor vi kommer rundt i alle hjørnerne af fermentering. Vi taler om Kimchi, Kraut (surkål), Kvass og Kombucha. Bagefter vil der være en workshop, hvor alle får lavet en kimchi eller en kraut. I får smagt på håndværket, får udleveret opskrifter og vejledning, så I kan gentage kunsten derhjemme.

Shane Peterson fra farmhouseculture og Søren Ejlersen er mændene, som tager jer gennem en lærerig aften. Det vil foregå på engelsk – og måske lidt dansk (Søren kan dansk). Shane er søn af stifteren af Farmhouseculture og har i årevis arbejdet med innovation i fermentering. Han kender hver en krog af processen.

Efter workshoppen vil vi servere et dejligt måltid mad, tilberedt af Aarstidernes køkkenchef i vores
smukke sydlænge på Krogerup Avlsgård.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig lige her.

Hvis du gik glip af workshoppen, så fortvivl ikke, for du kan nemlig se med lige her via Madbio. 

hotdogs

fermentation

Fermentering hos Aarstiderne was last modified: februar 19th, 2016 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sankt Hans kage
næste
Små peanut cups

Mere af det samme

Hibiscus Kombucha

8. juni 2016

MAROKKANSKE FERMENTEREDE CITRONER

4. februar 2017

Sukkerfri Børnefest

17. juli 2015

Køb mit keramik

24. november 2018

En sommer update

9. august 2018

Krydret Kogekunst

6. oktober 2016

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

Blomkålskraut med ristet spidskommen

24. april 2017

Juice it up

7. juli 2016

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen