The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Små peanut cups

af Ditte Ingemann 29. juni 2015

cups

På min ferie til Mallorca besøgte jeg et lille raw food (Ziva to go) sted i Palma en del gange, og på feriens sidste dag skulle jeg prøve en af deres kager. Mit valg faldte på en lille kage med peanutbutter og chokolade – og den smagte overdrevet godt! Nu har jeg prøvet at genskabe kagen, og det er der kommet et nogenlunde resultat ud af, som jeg vil dele med jer.

{ Peanut cups }
8 stk. 

Bund:
100 g peanutmel (jeg har købt mit her)
4 spsk blød kokosolie
2-4 spsk ahornsirup

Fyld:
8 tsk mandelsmør el. peanutbutter

Topping:
3 spsk kokosolie
2 spsk ahornsirup
2 spsk kakaopulver, evt. raw

Bland peanutmel, kokosolie og ahornsirup godt sammen til en dej – smag den til og tilsæt mere sirup, hvis du ønsker en sødere kage. Fordel dejen i små forme, fx. en muffinform og pres dejen godt ned i formen, så den danner en lille skål – kom en lille skefuld mandelsmør eller peanutbutter ovenpå. Smelt kokosolie, ahornsirup og kakaopulver sammen, og fordel det over hver peanut cup. Stil de små kager på frost i ca. 1 time og opbevare dem derefter på køl.

peanutcups

Psst: Hvis du vil se min opskrift på den lækreste “chokolade”mousse med avocado, så hop over til Politiken, hvor jeg har lavet en grøn festmenu.

*****************
HUSK: Du kan købe min kagebog “Sunde Søde Sager” lige her. Bogen er delt op i 7 kapitler og indeholder mere end 75 opskrifter på sundt sødt. Alle bogens opskrifter er uden hvidt, raffineret sukker og hvedemel, og hvis du enten spiser efter LCHF- eller Paleo-principperne, så er en del af opskrifterne forsynet med et ikon, så du trygt kan give dig i kast med dem. Hvis du blot er ude efter at reducere dit sukkerindtag og fx fokusere på at få en smule mere fuldkorn, så er der også noget for dig. Der er både opskrifter til de voksne, et kapitel til de sunde, søde børn og masser af glutenfrie lækkerier.

Små peanut cups was last modified: august 25th, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Fermentering hos Aarstiderne
næste
Grøn pizza & fladbrød

Mere af det samme

Movember-cupcakes med lakrids & whisky

12. november 2012

Min mærkelige marengs

18. juni 2012

Biscotti med lakrids & mandler

28. april 2011

Glutenfrie choko-muffins

18. april 2014

Crumblebarer med brombær

31. marts 2016

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Cookies med chokolade & havsalt

17. maj 2017

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Mine første macarons

26. oktober 2012

Iskold kaffe med lakrids

29. januar 2012

4 kommentarer

annie 29. juni 2015 at 11:52

Kære Ditte, tak for alle dine skønne opskrifter og dejlige billeder. Glæder mig til at prøve denne. Mon jeg kan lokke adressen på den lille raw food restaurant ud af dig?

Blid sommerregnshilsen fra Hornbæk
Annie

Svar
Ditte Ingemann 29. juni 2015 at 12:07

Det kan du tro – den kommer her: http://www.zivatogo.com

Svar
Inger 29. juni 2015 at 18:36

Mumme, dine Peanut cups ser lækre ud. Lyder spændende med peanutmel, det har jeg aldrig hørt om før, men nu overvejer jeg da at bestille noget, så jeg kan komme igang med at prøve din opskrift :-)
Kh Inger

Svar
Ditte Ingemann 30. juni 2015 at 15:57

De er også rigtig lækre – jeg har ikke prøvet at lave andet med mit peanutmel, men jeg tænker det kan bruges til mange forskellige ting :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen