The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Glædelig 2015

af Ditte Ingemann 1. januar 2015

Ditte IngemannFoto: Anne Kring

Godt nytår allesammen – håber I alle er kommet godt igennem nytåret, og ligesom mig glæder jer til at se hvad 2015 bringer. 2014 var et fantastisk år, hvor jeg fik mulighed for at udleve en masse drømme, rejse utrolig meget, skrive bøger og arbejde som selvstænding med lige præcis det jeg elsker. Nu ser jeg frem til et nyt år, som jeg allerede ved byder på rigtig mange spændende og udfordrende projekter, flere kogebøger, rejser og meget, meget andet. 

I stedet for at fortælle mere om det forgangne år eller det nye år, så vil jeg benytte lejligheden til at fortælle en smule om min vej til livet som selvstændig – et spørgsmål, som jeg meget ofte bliver stillet, enten her på bloggen eller via mail.

Som mange sikkert allerede ved, så har jeg en bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring. Jeg blev færdiguddannet i Århus i 2007, hvor jeg efterfølgende arbejdede en del i restaurationsbranchen bl.a. som daglig leder på en café i Århus. Efter en operation i ryggen for en diskusprolaps, flyttede jeg til København for at finde nye udfordringer og arbejdede i en periode på et sundhedsfremmende projekt for stofbrugere med fokus på kost og fysisk aktivitet. Kombinationen af socialt udsatte og sundhed var, og er, et område, som jeg finder meget interessant, og jeg startede derfor på en kandidat i Socialt Arbejde. Min kandidat blev dog afbrudt, da jeg fik et godt job-tilbud i Greve Kommune, hvor jeg arbejdede med borgere med kognitive begrænsninger – et super spændende job, som jeg efter mange overvejelser valgte at sige op til fordel for et liv som selvstænding, og til fordel for et liv med blogging, kogebøger, udvikling af opskrifter og mad-fotografering. Bloggen startede jeg for ca. 4,5 år siden, og den har naturligvis dannet grundlag for, at jeg fik muligheden for at sige mit op job, og i stedet forme mit eget arbejdsliv.

Jeg har nu levet af at være selvstæding i ca. 1,5 år, og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Det er et super hårdt liv med arbejde fra morgen til aften, men samtidig betyder det også, at jeg laver det jeg altid har drømt om, og har friheden til selv at planlægge min tid og rejse mere end jeg tidligere har haft mulighed for. Udover at blogge og skrive mine egne kogebøger, så udvikler jeg opskrifter for forskellige virksomheder, fotograferer og styler andres kogebøger, skriver for forskellige magasiner, og alt muligt andet omhandlende mad. Meget af mit arbejde kan ses på www.ditteingemann.dk, og hvis I skulle brænde inde med nogle spørgsmål, så skyd endelig løs.

Jeg håber I fortsat vil læse med her på bloggen – jeg lover at 2015 bliver fyldt med alverdens spændende og sjove tiltag, som I kan læse mere om i den kommende tid.

GODT NYTÅR!

Glædelig 2015 was last modified: januar 1st, 2015 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Inspiration til nytårsmenuen
næste
Low Carb & sund januar

Mere af det samme

Køb mit keramik

24. november 2018

Kastaniesæson

21. november 2010

Søndag på Riccos

24. oktober 2011

Måneden der gik….

4. maj 2014

Tak for mad ★

31. december 2013

Farvede påskeæg

5. april 2015

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

5. juli 2013

Tadaaaa, min helt egen mulepose

29. oktober 2018

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

8 kommentarer

Kirsten Skov Jensen 2. januar 2015 at 09:07

Godt nytår! Det har været en fornøjelse og en stor inspiration at følge dig i 2014 :)

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2015 at 15:13

Godt nytår, Kirsten – dejligt du læser med :-)

Svar
Gitte Brejner 2. januar 2015 at 11:44

Hej Ditte

Et rigtig godt nytår til dig og dine. Glæder mig til at følge dig i det nye år.

Venlig hilsen Gitte

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2015 at 15:19

TAK, Gitte og i lige måde!

Svar
Marian 2. januar 2015 at 12:04

Jeg er fuld af beundring for din selvstændige arbejdsliv. Tak fordi jeg må følge med fra sidelinjen :) Kom snart til Aarhus og spis morgenmad med mig igen ;) Et bedre sted end sidst.

Godt nytår!

/Marian

Svar
Ditte Ingemann 2. januar 2015 at 15:19

Tusind tak, Marian og dejligt du læser med. Jeg håber 2015 byder på både kaffe, hygge og morgenmad, enten i Århus eller Kbh :-)

Svar
Maja KDJ 2. januar 2015 at 17:41

Godt nytår til dig! :) Jeg elsker dine opskrifter, og ser frem til at afprøve en masse af dem i 2015!

Jeg overvejer selv kraftigt at tage præcis den uddannelse, som du har taget. Hvad synes du om den? Er der nogle ting, man skal være forberedt på? :)

Svar
Ditte Ingemann 3. januar 2015 at 14:08

Hej Maja, Nu er det jo efterhånden en del år siden jeg blev færdig med uddannelsen, og det er sket rigtig MEGET med den siden da… Jeg var glad for uddannelsen, men det har været svært at finde job bagefter og sådan var det for alle fra mit hold. De fleste har taget en ny uddannelse eller en kandidat :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen