The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

CABBAGE KARMA

af Ditte Ingemann 27. august 2018

Alt imens mit arbejdsliv har været sat fuldstændig på stand by de sidste fire måneder, så arbejdede jeg heldigvis på nogle forskellige spændende projekter inden, som nu ser dagens lys…. Det har været lidt en hemmelighed, men nu er jeg så stolt og glad for at kunne præsentere jer for mit eget økologiske krydderi, som jeg har udviklet i samarbejde med Mill & Mortar, som efter min mening laver de bedste krydderier. Krydderiet hedder Cabbage Karma og består af en unik sammensætning af bla. orange-infuserede korianderfrø, sumak, fennikelfrø og citrontimian, og er perfekt til alle slags kål…. Både rå, stegt, grillet, bagt og fermenteret. Som I nok ved, så har grøntsagerne har altid været omdrejningspunktet i mit køkken, og jeg bruger masser af krydderier i mine opskrifter – jeg elsker de varme krydderier, som kan være krydrede uden at være stærke og milde uden at være kedelige. Med Cabbage Karma har jeg fået ét krydderi, som jeg kan bruge både i det varme og i det kolde køkken, og så smager det fantastisk sammen med alle kåltyper, lige fra spidskål og broccoli til blomkål og palmekål.

{ Salat af grønkål med to slags æbler, 4 personer }

300 g grønkål
2 æbler
1 granatæble

Dressing:
4 spsk olivenolie
saft fra 1 lime
skal fra 1 økologisk lime
1 tsk flydende honning
2 tsk Cabbage Karma
salt og peber

Rengør grønkål grundigt, og fjern stokkene. Hak kålet rigtig fint. Fjern kernehuset, og skær æblerne ud i tynde skiver. Bland grønkål og æbler. Frigør kernerne fra granatæblet, og kom dem i salaten.

Pisk ingredienserne til dressing rigtig godt sammen, og smag den til, så den både er sød og syrlig. Vend dressingen rigtig godt rundt salaten.

Tip! Skal salaten have lidt mere fylde? Hak nogle valnødder groft, og drys over salaten.

 

 

CABBAGE KARMA was last modified: august 27th, 2018 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Nem hummus på tre måder / Salatsnedker
næste
Tilbud på mine bøger

Mere af det samme

PODCASTS

23. juli 2017

Mellem Himmel og Bord

13. juni 2016

Workshop i Katrineholm

4. oktober 2016

Kend dit græskar!

21. september 2018

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Spis dig igennem Roskilde Festival

6. juli 2014

5 års fødselsdag + konkurrence

28. juli 2015

Spis dig sund – afslutning

27. juni 2014

1. th

21. juni 2015

Food Club på Facebook & Instagram

31. juli 2012

5 kommentarer

Monica 27. august 2018 at 19:22

Hvor må det have været sjovt og spændende at udvikle. Det bliver en værtinde gave i den kommende tid

Svar
Ditte Ingemann 27. august 2018 at 21:19

Det har været rigtig sjovt og jeg håber at få muligheden igen – krydderiet er nemlig perfekt som værtindegave :-) Kh Ditte

Svar
Merete 28. august 2018 at 13:31

…..eller som advent gave til søn og svigerdatter……;O)
p.s. også lige en til mig selv…..

Svar
Ditte Ingemann 28. august 2018 at 14:49

Genial plan ;-)

Svar
Marie Christine Bellens 2. februar 2021 at 19:01

Superanvendeligt krydderi. Det løftede nogle kedelige rester af træt hvidkål og jordskokker samt spidskål (rød og hvid) og hjemmedyrket grønkål til en velsmagende vegetarisk sauté.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen