The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KogebogSundhed

Low Carb & sund januar

af Ditte Ingemann 3. januar 2015

Bog-forside

Så blev det 2015, og det betyder også at min nye bog netop er udkommet, og den har allerede fået en rigtig god velkomst – tak for det. Jeg vil i hele januar måned forvandle min blog til en sundhedsblog, hvor jeg vil dele ud af mine sunde opskrifter, give tips og tricks til en sundere hverdag, og fortælle lidt mere om, hvordan jeg prøver at integrere sundhed i mit hverdagsliv. 

Hvorfor en bog om Low Carb?
Jeg elsker mad – og er vokset op i en familie, hvor der altid har været fokus på god, sund, hjemmelavet mad. Min mor og far har en stor del af æren for, at jeg i dag nyder at lave mad, og mine teenageår blev brugt i køkkenet sammen med min søster.

Jeg lever ikke efter en bestemt diæt eller strikse kostprincipper, men er tilhænger af og fortaler for rigtig, levende, smuk, sund, hjemmelavet og frem for alt velsmagende mad – og jeg har længe drømt om at lave en bog med sund hverdagsmad, som tager udgangspunkt i det, jeg spiser hver dag hjemme hos mig selv. Grunden til, at jeg har valgt at kalde bogen for LOW CARB, er, at jeg spiser en kost med få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter. Derimod spiser jeg masser af kød, fisk, grøntsager, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater – alt det, som mennesket er skabt til at spise.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker en smule sødt indimellem, men her prøver jeg også at vælge noget, som er lavet af gode råvarer, og helst uden hvidt tilsat sukker. I min nye kogebog har jeg sammensat mere end 80 opskrifter, som er udsprunget fra mit eget køkken – jeg håber, de vil inspirere dig til at lave sund, rigtig mad med få kulhydrater, der samtidig smager godt.

Hvad er Low Carb?
Der findes ikke nogen officiel definition på begrebet “low carb”, men min fortolkning er en kost, der har et lavt indhold af kulhydrater (stivelse og sukker) og i stedet er baseret på sunde og naturlige råvarer. Det betyder, at der ikke er plads til brød, kornprodukter, kartofler, ris, pasta, slik og sodavand. Alle bogens opskrifter oplyser hvor mange gram kulhydrat retten indeholder pr. person, så på den måde kan du nemt holde styr på, hvor mange kulhydrater du indtager og selv sammensætte din kost, alt efter hvor mange gram kulhydrat du trives bedst med.

Hvem henvender bogen sig til?
ALLE – både dig, som gerne ned i vægt, dig, som gerne leve lidt sundere, og dig, træner rigtig meget. Det lyder måske kedeligt at skulle undvære brød og søde sager i det daglige, men sådan behøver det ikke at være, og netop derfor har jeg skrevet denne bog. Jeg vil gerne inspirere til sund mad, der smager godt – og som alle kan være med på. I BOGEN FÅR DU: 80 skønne low carb-opskrifter på alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til sunde snacks og lækre desserter. Masser af tips og tricks til low carb-kost og menuplaner, der gør det let for dig at sammensætte dit nye low carb-liv og følge det.

Jeg håber du har lyst til at følge med på bloggen i januar og selvfølgelig også har fået lyst til at købe min nye bog, som du kan gøre lige her på Saxo.dk, hvor der i øjeblikket er rabat på bogen.

Low Carb

Low Carb & sund januar was last modified: januar 3rd, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Glædelig 2015
næste
Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

Mere af det samme

10 tips til succes uden sukker

12. juni 2016

Saltede chokolade cookies ♡

28. januar 2014

Fermentering 2.0

23. marts 2017

Vind Salatsnedker

24. august 2017

En tidlig julegave?

20. december 2015

Grøn pizza & fladbrød

2. juli 2015

Vind Salater fra The Food Club

27. marts 2013

Udgivelse af Mit Grønne Køkken

8. september 2015

Kraut med æble, ingefær og fennikel

23. oktober 2015

Chiagrød med kokosmælk

11. juli 2014

4 kommentarer

Pia Johansen 3. januar 2015 at 23:27

Kære Ditte

Godt nytår og til lykke med den nye bog. Jeg har allerede købt den og glæder mig til at afprøve de spændende opskrifter.

Hilsen Pia

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 10:54

Dejligt du allerede har købt min bog – håber den falder i din smag, Pia :-)

Svar
Marian 4. januar 2015 at 09:28

Jeg synes du har sådan en fin holdning til sundhed fordi det handler om ordentligt mad, gode råvarer og passionen for dejlige spiseoplevelser. Jeg kan selv have lidt svært ved at finde balancen mellem sundhed og min store kærlighed for god mad fordi førstnævnte ofte bliver så fanatisk. Jeg gælder mig til den sunde sundhedsinspiration med udgangspunkt i den gode smag.

Svar
Ditte Ingemann 4. januar 2015 at 10:55

Hvor er du sød, Marian – jeg er så glad for at du læser med her på bloggen… tak for det!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen