The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Sund regnbueis

af Ditte Ingemann 22. maj 2014

regnbueis

På en varm dag som i dag, har man allermest lyst til at sidde i solen og nyde en stor is. For nogle uger siden havde min søster, som har bloggen “Min Paleo Verden”, lavet denne fantastiske islagkage. Desværre bor vi ikke tæt på hinanden, så jeg måtte nøjes med at savle over hendes fine billeder, og drømme mig til et stykke af lagkagen. Dagen efter besluttede jeg mig for at lave samme projekt, dog ikke som lagkage, men i stedet en regnbueis med vanilje, kakao og hindbær. 

Regnbueis, ca. 6 pers:

4 store, modne bananer, i skiver og fryses

Del de frosne bananer i tre portioner. Kom en portion i en foodprocessor sammen med 1 tsk ren vaniljepulver og evt. 1-2 spsk mælk, fx kokosmælk. Blend indtil isen har en jævn konsistens á la soft-ice. Fordel is-massen i en rugbrødsform (1L) eller brug hvilken form du har, men beklæd den med husholdningsfilm.

Kom endnu en portion frosne bananer i din foodprocessor sammen med 3 spsk frosne hindbær, 3 spsk rismalt sirup og blend igen. Fordel med lyserøde is-masse ovenpå den hvide del.

Blend de sidste bananer med 1 spsk god kakaopulver og 2-3 spsk rismalt sirup. Fordel med mørke is-masse ovenpå den lyserøde og stil formen i fryseren. Lad isen fryse nogle timer, og tag isen ud i god tid inden den skal spises.

Du kan også lave en lyn hurtig soft-ice af frosne bananer, og jeg lover det smager helt fantastisk.

Banan-is

Banan softice med lakrids og jordnødder, 2 pers.:

2 modne bananer
4-5 spsk mandelmælk, andre typer af mælk kan bruges
1 spsk ahornsirup
1 tsk rå lakridspulver

Pynt:
2 spsk usaltede jordnødder

Skær bananerne i skiver, kom dem i en pose, og læg dem i fryseren et par timer, til bananskiverne er helt frosne.

Kom bananerne i en foodprocessor eller minihakker sammen med mælk, sirup og lakridspulver – pas på ikke at komme for meget mælk i, da konsistensen let bliver for tynd. Blend det hele godt sammen, indtil isen har en tyk og cremet konsistens – isen skal være så tyk, at du kan lave kugler af den.

Pynt isen med grofthakkede jordnødder, og server den med det samme.

Sund regnbueis was last modified: maj 22nd, 2014 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Min bedste burger
næste
Mine sunde søde sager

Mere af det samme

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Jeg giver kage!

10. april 2015

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Ultra nem pæretærte

2. maj 2013

Cashew Cheesecake

31. maj 2015

Min første creme brulee

21. august 2012

Cheesecake med lakridssirup & rabarber

20. april 2012

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Chokoladetærter med karamel

17. februar 2013

Let’s get ready to crumble!

9. juni 2012

16 kommentarer

Librarian Lavender 22. maj 2014 at 14:51

I can’t read any of your writing, but I keep looking at the food you make, it looks really amazing every time!

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 16:32

Thank you so much :-)

Svar
Anne 22. maj 2014 at 15:47

Oj, dét er jo såDAN en god idé!! Tak til dig og din søster :-)

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 16:32

Det er nemlig en rigtig god idé…. og så smager det skønt :-)

Svar
LunaBærmonster 22. maj 2014 at 18:09

Bananis er det bedste! Jeg har også lavet det som ispinde, hvilket er ret så herligt. Også en virkelig god idé med trefarvet bananis, det må jeg helt sikkert prøve. :)

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 20:48

Mmmm, lyder lækkert :-)

Svar
by BlikfangB 22. maj 2014 at 18:11

Uhmm!! Det skal helt sikkert prøves i løbet af sommeren :-)

Svar
Ditte 22. maj 2014 at 20:47

Kan virkelig anbefales :-)

Svar
Fru Kofoeds Køkken 22. maj 2014 at 23:53

Altså, kan man nogensinde blive træt af is?! Det er bare det bedste! :-)

Svar
Ditte 23. maj 2014 at 09:16

Nej, det kan man nemlig ikke :-)

Svar
Mette 23. maj 2014 at 16:24

Det ser lækkert ud, og skal helt sikkert prøves inden alt for længe! :)

Svar
Mette 23. maj 2014 at 16:25

Skal helt sikkert prøves inden alt for længe! :)

Svar
Ditte 24. maj 2014 at 10:25

Ser SÅ lækkert ud! Kan det klares på en blender??

Svar
Ditte 24. maj 2014 at 12:06

Det tror jeg bestemt, især hvis du har en kraftig blender….

Svar
Bounty 3. juli 2014 at 21:10

Det ser virkelig lækkert ud! :) Vil bare lige høre… kan man erstatte banan med noget andet?

Svar
Ditte Ingemann 4. juli 2014 at 00:44

Nej ;-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen