The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Jordbærkoldskål

af Ditte Ingemann 1. maj 2011

Det er først rigtig sommer når supermarkederne bugner af kammerjunkere og koldskål. Jeg må indrømme, at jeg vist aldrig har smagt færdigkøbt koldskål, for det er så pokkers nemt at lave selv. Jeg har heller aldrig været stor fan af kammerjunkere, men har fundet nogle spiselige fra Urtekram bagt på speltmel. Ellers er koldskål jo skøn med friske jordbær eller banan i.

Jeg laver altid koldskål med frosne jordbær i for det minder mig om sol, sommeraftener og min barndom.

Her er mit indspark til en god gang koldskål.

Jordbærkoldskål til flere dage:

1 L. ylette eller yoghurt
1 L. kærnemælk
Ca. 5 spsk. flormelis
Ca. 300 g. frosne jordbær
1 vanillestang

Det hele blendes rigtig godt og grundigt og smages til med sukker og evt. citronsaft.

God sommer!

Jordbærkoldskål was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Biscotti med lakrids & mandler
næste
Rabarber med lakrids-skyr

Mere af det samme

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Cashew Cheesecake

31. maj 2015

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Skyr-is med rødbedekys

13. oktober 2013

Chokoladekage med kirsebær

15. juli 2015

Ispinde med peanutbutter & havsalt

25. maj 2016

Lakridsmacarons med karamel!

28. marts 2013

Sund græskartærte med kanel

31. oktober 2015

Sankt Hans kage

22. juni 2015

{ blåbærmåne }

9. september 2013

1 kommentar

Koldskål med rabarberkompot & æblesirup – The Food Club 11. juli 2013 at 11:25

[…] har tidligere lavet andre varianter af koldskål som kan ses her og her… Gamle indlæg med gamle og knap så pæne billeder […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen