The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

★ RAW Cheesecake ★

af Ditte Ingemann 12. september 2013

ostekagesandwich

Det er vist på tide at dele denne opskrift inden det lune vejr forsvinder helt, for disse små sandwich er nemlig en blanding af ostekage og is. De smager fuldstændig fantastisk godt og er meget nemme at lave, så det er bare at komme i gang. 

cheesecakesandwich

Cheesecake sandwiches, 5 stk.

BUND:
1 dl usaltede cashewnødder
1 dl mandler
1/2 tsk rå lakridspulver
12 soltørrede dadler uden sten
2 spsk kokosmel
evt. en smule vand

FYLD:
100 g flødeost
100 g mascarpone
skal fra 1/2 øko citron
5 spsk sukrin melis (eller flormelis)
1 spsk frysetørrede bær (jeg brugte jordbær)

Kom alle ingredienserne til bunden i en minihakker eller foodprocessor, og blend det hele godt sammen. Massen skal være klistret og være blendet grundigt – smag til med lakridspulver. Del massen i 10 stykker og form hvert stykke til en flad bund (det er nemmest med fugtige hænder). Kom halvdelen af bundene i en muffinform af silikone eller anden lille, rund form.

Rør ingredienserne til fyldet godt sammen og smag til med citronskal og sukrin. Fordel fyldet på bundene og læg de sidste bunde ovenpå – pres kagerne let sammen. Stil formen på frost i ca. 2 timer, eller indtil de skal serveres. Kagerne holder sig fint på frost i nogle dage og tages ud ca. 15 minutter inden servering, så de kan blive en smule bløde.

cheesecake sandwich-1

★ RAW Cheesecake ★ was last modified: september 12th, 2013 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
{ blåbærmåne }
næste
Kogebogs-update + blomkålslækkerier

Mere af det samme

TÆRTE MED TAMARIND & BLODAPPELSIN

5. februar 2017

Skyr-is med rødbedekys

13. oktober 2013

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Smagen af sommer

22. juni 2013

Sund græskartærte med kanel

31. oktober 2015

Bønnebrownies med hasselnøddesmør

25. marts 2017

Kæmpelæske & Sidevogn

3. juni 2012

{ blåbærmåne }

9. september 2013

Cupcakes med kokos & kirsebær

28. september 2014

Parfait med et pift lakrids

15. maj 2011

12 kommentarer

Maura - Yellow lemon tree blog 12. september 2013 at 11:22

WOW. This looks SO amazing. Love this.

Svar
Ditte 12. september 2013 at 12:20

Thanks – so sweet of you :-)

Svar
Marie Louise 13. september 2013 at 06:34

Lækkert! Jeg elsker alle dine opskrifter.

Svar
Ditte 13. september 2013 at 09:36

Mange tak :-)

Svar
Susan 13. september 2013 at 11:28

Mmh!! Den må jeg simpelthen lave! Cheesecake OG is? Så bliver det vist ikke bedre :)

Svar
Ditte 13. september 2013 at 12:16

De er så gode – du må i gang! God weekend til dig.

Svar
hvadskalvibage/Mette 13. september 2013 at 12:29

Nøj hvor lækkert :-)

Klart noget som skal laves og en tur i fryseren, så har man noget til en sensommer efterårsdag (som jeg håber vi får nogle stykker af endnu)

Svar
Ditte 14. september 2013 at 19:03

Nemlig – rigtig god idé :-)

Svar
Lore D 16. september 2013 at 17:01

Mhm, this looks delicious. Although I don’t understand the language I will try to follow your recipe next time when it’s getting warmer outside :)! – Best greetings

Svar
Ditte 17. september 2013 at 12:11

Thank you soooo much :-)

Svar
Birgit Mathiesen 22. april 2015 at 19:54

Skønt med Solskins vejr og Solskins Raw “iskager” :-)
Wouhuu..
Det ser bare super lækkert ud..
og jeg fornemmer straks, at smagen er ligeså :-)
Kanon ide :))

Svar
Sabina Christensen 1. september 2016 at 16:02

Min kæreste har lige lavet dem her til vores årsdag – super når jeg ellers skulle på LCHF slankekur haha :)

Men hvor er de lækre kage og is – whats not to love!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen