The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertSøde sager

Kys med kakao!

af Ditte Ingemann 13. april 2013

Jeg elsker at noget så simpelt som æggehvider og sukker kan smage så forbandet godt. Jeg er vild med at kyskager kan bruges i så mange sammenhænge eller bare spises alene – jeg har efterhånden lavet en del indlæg hvor kyskager eller marengs indgår, bl.a min mystiske lagkage og mine små hindbærkys. 

Inspirationen til disse lækre kyskager er fra min nyeste bog af Katie Quinn Davis fra What Katie Ate – dog har jeg ændret i opskriften, så I får min version her:

Kakao-kys, ca. 16.18 stk.:

6 æggehvider
300 g sukker
1 tsk hvid eddike
1 tsk maizena
1 spsk kakaopulver
75 g mørk chokolade, finthakket
1 tsk ren vanillepulver

Kom æggehviderne i en skål eller røremaskine og pisk dem indtil de er stive og luftige. Tilsæt sukker og pisk indtil marengsmassen er meget stiv og skinnende. Bland maizena, kakaopulver, finthakket chokolade og vanille og vend det i massen sammen med eddike.

Kom store skefulde marengs på to bageplader med bagepapir og bag dem ved 140 grader (IKKE VARMLUFT) i ca. 75 minutter. Lad kyskagerne køle helt af inden de serveres.

Kys med kakao! was last modified: april 13th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Salater i stride strømme…
næste
Peanutsuppe med krudt!

Mere af det samme

Dadelkuglekonfekt

4. september 2011

Søde nytårsdesserter

28. december 2015

Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

13. december 2018

Magisk mousse

29. december 2012

turtle bars

22. februar 2012

Gulerodskage deluxe

29. juni 2014

Boghvedecookies

1. februar 2016

Festkage!

13. december 2014

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Pæretærtetid

30. oktober 2011

8 kommentarer

TARTESANDCARO 14. april 2013 at 15:34

delicious

Svar
Ditte 14. april 2013 at 18:38

Thanks :-)

Svar
Jonna Boe Olesen 14. april 2013 at 15:43

Mums! Årh dem må jeg prøve at lave en dag – og helt rigtigt, at noget så enkelt kan smage så godt!

Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

Svar
Ditte 14. april 2013 at 15:47

De er så lækre og meget nemme at lave :-) kan varmt anbefale dem!

Svar
Ulrika - den glade kagekone 17. april 2013 at 21:23

Det ser lækkert ud! Elsker kyskager! Hvorfor har du maizena i dejen? Gør det noget specielt for kagen/konsistensen! Jeg har også bagt kyskager for nylig og lagt ud på min blog. Men det er den helt klassiske opskrift :-)
Mvh Ulrika- den glade kagekone

Svar
Ditte 18. april 2013 at 11:28

Tak, Ulrika. Majsstivelse og eddike er med til at gøre marengs sprøde udenpå og lidt blødere indeni :-)

Svar
Danuta 29. september 2013 at 21:28

Du skriver “to bageplader ” – bager du dem samtidig eller hvad?

:-)

Svar
Ditte 30. september 2013 at 08:05

Nej, en ad gangen!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971