The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Hindbærkys

af Ditte Ingemann 17. januar 2012

Disse små hindbærkys er både delikate og ret nuttede! Mit mål var dog at lave bolchestribede kyskager, men hindbærsaften falmede desværre lidt i ovnen. Håber man kan fornemme mine intentioner med de små kys.

Sukker og æggehvider piskes stive og skinnende. Der skal altså piskes en del før marengsmassen har den rette konsistens og udseende. Hindbærsaft eller andet farve tilsættes til sidst og vendes forsigtigt rundt i massen. Herefter fyldes det i en sprøjtepose og der laves små marengskys på en bageplade. Kyssene skal bage i ca. 1,5 time ved 100 grader og skulle gerne ende med at have en dejlig tyggegummi-agtig masse indeni og total sprødt ydre. I stedet for hindbærsaft kan der tilsættes chokolade og mandler, hvilket også er en vidunderlig kombination.

Hindbærkys was last modified: januar 25th, 2012 by Ditte Ingemann
28 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Søndags-smoothie med hindbær
næste
Havregrød & Lakrids

Mere af det samme

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Rabarber med lakrids-skyr

7. maj 2011

Citronkage aka. Citronmåne

9. juli 2013

Små peanut cups

29. juni 2015

Hjemmelavet chokolade

17. december 2015

Vaffelfest

26. marts 2017

Sødt decemberguf

9. december 2013

Mousse á la mums!

20. januar 2011

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

Julebiscotti

15. december 2011

28 kommentarer

beti 17. januar 2012 at 22:19

they look delicious with that filling

Svar
Ditte 17. januar 2012 at 22:21

Thank you Beti!

Svar
Hersom - Limited Edition 18. januar 2012 at 11:32

Førstegangsbesøgende i the Food Club og jeg har allerede lavet en indkøbsliste til i eftermiddag. Disse er jeg sikker Arvingen vil elske :D

Svar
Maiken 18. januar 2012 at 12:25

Det er ligeledes min første gang på din blog, men er allerede afhængig. Skal have kage med på arbejde i morgen og har allerede valgt et par lækre ud fra din blog. Glæder mig til at følge din blog fremover. Jeg er bestemt en ny fast læser :)

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:08

Hej Maiken; Tusind tak for din kommentar – fedt du kan lide min blog og bliv endelig hængende. :-)

Svar
Ida 18. januar 2012 at 14:55

Til mit bryllup havde jeg lavet en buffet med forskellige slags marengs. En af varianterne var med frysetørret hindbær, de havde ikke fine striber, men smagen trådte tydeligt frem.

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:10

@Ida; Tak for tippet med frysetørrede hindbær.. Ikke en dårlig idé :-)

Svar
Anne Mette 18. januar 2012 at 15:06

Nøj, tænk at noget så simpelt kan blive så fint :)

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:12

@Anne Mette; Ja, vildt nok at æg og sukker kan trylle sig om til små magiske kager :-)

Svar
Megan Charlott 18. januar 2012 at 20:12

This looks so delicious! You might have gained another follower :)

Love, Megan
clothingparade.blogspot.com

Svar
Signe 18. januar 2012 at 20:37

Hej Ditte.
Jeg er som flere også lige blevet ny læser herinde, da jeg så Emily havde skrevet om din blog. Jeg er blevet intet mindre end total forelsket i din spændende, kreative og meget meget smukke blog!
Glæder mig til at følge den

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:40

Hej Signe; Sikke da en dejlig besked – tak for de søde ord!

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:40

@Megan; Glad you like it – see you around :-)

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:44

@Hersom; Håber arvingen sætter pris på kagerne :-)

Svar
Kagemusen 19. januar 2012 at 15:21

Glæder mig helt vildt til at afprøve denne lækre opskrift!!!!
Hvordan får man saften fra hindbærene?

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 15:34

@Kagemusen; Jeg brugte frosne hindbær, som afgiver en del lyserød saft når de er optøet. Jeg pressede dem gennem en lille sigte, så jeg slap for “hindbær-kødet”.

Svar
Emma 19. januar 2012 at 19:05

Hej de ser super lækre ud! Mig og min veninde skal lave dem på søndag glæder mig at smage dem ;)!

Kig gerne forbi min blog: http://lupperny.blogspot.com/

Hilsen Emma ;)

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 21:43

Hej Emma; De er også super lækre, så glæd dig til at smage dem på søndag :-)

Svar
susan 4. februar 2012 at 13:11

Jeg forstår det simpelthen ikke :( har fulgt den meget simple opskrift, og pisket og pisket og pisket med en el pisker. Men de bliver alligevel bare små tynde klatter på bagepladen???

Svar
Ditte 4. februar 2012 at 13:17

@Susan; det er da mystisk! Men der skal piskes længe.. Ca. 10 minutter på fuld skrue, men det lyder til du har prøvet det. Det skulle gerne ende med at have konsistens som guf. :-)

Svar
Sarah 5. februar 2012 at 21:14

Mine blev også små klistrede klatter, slet ikke sprøde. Men tror jeg kom for meget hindbærsaft i. Hvor meget tilsætter du??

Svar
Ditte 5. februar 2012 at 21:18

@Sarah; Mystisk – mine blev så gode. Jeg kom meget lidt saft i, dvs. få dråber… Jeg har ofte lavet dem med lakrids og det er også lækkert. :-)

Svar
Sarah 5. februar 2012 at 21:15

1tsk lakridspulver er også vildt godt at tilsætte!!

Svar
Sarah 8. februar 2012 at 22:57

Ja jeg skal vist være mindre rundhåndet næste gang. Få dråber!! ;) Tak.

Svar
Linda 11. februar 2014 at 20:26

Det er første gang jeg besøger din blog, og bestemt ikke sidste :) jeg har lige sat en plade kys i ovnen og glæder mig til resultatet :) det var en nem og let tilgængelig opskrift jeg fandt her :) tak!

Svar
Ditte 12. februar 2014 at 09:40

Fantastisk – håber de blev gode :-)

Svar
Anne-Mette 16. marts 2015 at 19:56

Hold da op. Har nu første plade i ovnen, men bare smagen af marengs-massen var fantastisk. Jeg glæder mig meget til at smage dem.
Og de skal bruges på denne – det kan kun blive godt:
http://www.hjemmet.dk/Mad/Nytarskage-med-citron-og-hindbar-Et-sodt-og-festlig-punktum/opskrift-738

Svar
Sanne Læbel 15. juli 2016 at 17:48

Hej Ditte! Tak for nogle skønne opskrifter. Vil lave dine forskellige kyskager til vores søns barnedåb. Hvor længe kan de holde sig og opbevarer du dem bare i en lufttæt beholder så de holder sig sprøde eller hvordan? Mvh. Sanne

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen