The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

banana-banditter

af Ditte Ingemann 16. maj 2011

Disse banana-banditter aka bananmuffins blev skabt på en kagehungrende og trist regnfuld mandag. 

Bananmuffins med chokolade & birkes, ca 8 stk.

1 moden banan
Ca. 75 g. mørk chokolade
120 g. smør
2 dl. sukker
1 spsk. blå birkes
2 æg
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1 dl. mælk
3 dl. mel

Pisk sukker og smør sammen med en håndmixer til det bliver luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen. Tilsæt mel og mælk og pisk det hele godt sammen. Kom tilsidst bagepulver, vanille, birkes, moset banan og hakket chokolade i. Pisk indtil det er en ensartet dej.

Kom dejen i muffinsforme og fyld 2/3 op. Kagerne bages i ca. 20 minutter ved 180 grader.

banana-banditter was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
muffins
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Wok With Me
næste
Kys

Mere af det samme

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Lakridsmacarons med karamel!

28. marts 2013

Fuldkorn & friske figner

27. maj 2012

Raw brownies

8. september 2014

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

Cookie jagten

30. april 2012

Cookie-sandwich med stempel!

9. december 2012

Julemuffins med pebermynte

16. december 2012

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Pixi bager grønne kager // Chokobedekage

11. december 2017

5 kommentarer

Tinna B. Budtz 9. februar 2012 at 19:39

Hejsa

Har lige lavet disse lækre muffins og må sige at de er lige til at spise :-)
Hvor er de bare gode, de kommer helt klart i min opskriftsbog, så de kan laves en anden god gang.
De bliver absolut ikke dårligere af at der er kommet mere chokolade i.

Men har dog et spørgsmål, hvad gør de blå birkes, siden de skal i?

Mvh

Tinna

Svar
Ditte 9. februar 2012 at 20:19

Hej Tinna, dejligt du kunne lide dem. Jeg kommer birkes i af tre grunde: de smager godt, er flotte og så knaser de så dejligt :-)

Svar
mette 6. august 2012 at 19:17

Tak for rigtig god opskrift! Fik lavet disse, dog med sæsonens friske blåbær i stedet for chokolade. Det kan bestemt også anbefales. Må prøve med chokolade næste gang…
Vh Mette

Svar
Ditte 6. august 2012 at 19:21

Det lyder lækkert med blåbær – rigtig god ide :-)

Svar
Julie 1. februar 2020 at 23:08

Jeg bagte dem for første gang i dag, og de er lige så lækre som på billederne! Svampede, bløde (uden at være FOR bløde) indeni, og sprøde udenpå. Og så er jeg vild med smagen og de lille twist med birkes, som lige er prikken over i’et :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen