The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Snickersmuffins

af Ditte Ingemann 7. juli 2017


Kære allesammen,

Som titlen på dette blogindlæg indikerer, så er der idag tale om noget virkelig lækkert…. muffins med et touch af snickers! Disse muffins er den perfekte forkælelseskage, og jeg ville ønske jeg havde flere tilbage, for så hoppede jeg direkte på sofaen med et par stykker og en god kop kaffe. Denne uge har for mit vedkommende været en blandet landhandel – min mandag startede med en fotoopgave, hvor jeg på mest uheldige og klodsede facon endte i vandet med mit dyrebare kamera – snøft… Men heldigvis sluttede min uge af på bedste vis med en tur til Malmø med masser af god mad, kaffe og shopping. 

Og nu tilbage til det, det hele handler om; SNICKERSMUFFINS. Disse banditter er bagt med mandelmel og er derfor glutenfrie – de er også bagt med meget lidt sukker, men hvis du har en sød tand, så tilsæt en smule sødme til dejen.

{ SNICKERSMUFFINS }
8 stk

Dej:
150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
1 moden banan
3 æg
50 g smeltet kokosolie
50 g mørk chokolade, 85%

Fyld:
65 g peanutbutter
65 g dadelsirup (eller anden sirup)

Pynt:
2 spsk peanuts

Bland mandelmel og bagepulver sammen i en skål. Mos bananen og bland den med æg og smeltet kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst hakket chokolade i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme. Rør peanutbutter og dadelsirup godt sammen og fordel en skefuld af blandingen på toppen af hver muffin – tryk gerne blandingen en smule ned, så det bliver dækket af en smule dej. Fordel grofthakket peanuts på toppen af hver muffin, og bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

 

 

Snickersmuffins was last modified: juli 7th, 2017 by Ditte Ingemann
3 kommentarer
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Bagt morgengrød
næste
Fermenteret vandmelon forklædt som kimchi

Mere af det samme

Kanelsnurrer med surdej

3. april 2018

Glutenfrie choko-muffins

18. april 2014

Kokosbrød med banan

27. marts 2016

Æblekage; efterårsfavoritten

26. september 2018

banana-banditter

16. maj 2011

Raw brownies

8. september 2014

Semlor med amaretto-creme

27. februar 2014

Kærlighedskage

14. marts 2013

Kyskager med choko- mandelhemmelighed

11. august 2011

★ Spiselige julegaver ★

18. december 2013

3 kommentarer

Mimi 9. juli 2017 at 10:01

Ui! Denne har jeg ventet på siden jeg så de på Instagram
Men, hvor får en tak i daddelsirup?
Mimi

Svar
Ditte Ingemann 9. juli 2017 at 10:34

Dejligt at høre :-) Du kan købe dadelsirup i etniske butikker og det koster ikke specielt meget… Men ellers kan du sagtens bruge fx. ahornsirup, som også har en dejlig karamel-smag :-) Ha’ en dejlig søndag. Kh Ditte

Svar
Christine 12. januar 2021 at 18:34

Hej Ditte,

Disse muffins lyder super lækre – kan de laves med alm. hvedemel i stede for mandelmel? :)

Knus Christine

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971