The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Boghvedecookies

af Ditte Ingemann 1. februar 2016

cookies

Åh, findes der noget bedre end en nybagt cookie? Jeg er i hvert fald helt vild med cookies, og sidder lige nu på mit hjemmekontor, og drømmer om en sprød, nybagt cookie til min kaffe. Jeg har lavet en glutenfri udgave med mørk chokolade og kanel – helt perfekt til en grå og blæsende mandag.

{ Cookies med kanel og chokolade }
12 stk

100 g kokosolie, smeltet
1 æg
100 g kokossukker
100 g boghvedemel
50 g havregryn
1-2 tsk stødt kanel
1 tsk bagepulver
100 g grofthakket mørk chokolade, gerne 85%

Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen og tilsæt boghvedemel, havregryn, kanel og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør tilsidst hakket chokolade i dejen. Lav små kugler af dejen og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.

Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Opbevares i en tætsluttet dåse.

cookies-1

*****************
Pssst: Vil du gerne spise flere grøntsager? Så er min kogebog “MIT GRØNNE KØKKEN“ måske noget for dig. I bogen finder du 80 velsmagende, vegetariske retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad. Fokus er grøntsager, velsmag og sundhed – der er noget for enhver smag i bogen, og opskrifterne er nemme at gå til.

Boghvedecookies was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Fisk på menuen
næste
Køkkenterapi

Mere af det samme

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

Dittes donutfabrik

8. oktober 2012

Movember-cupcakes med lakrids & whisky

12. november 2012

Mandel-kokos-kager

18. december 2014

Chokolade & Hindbær

7. januar 2012

Karamelknas?

27. august 2011

Kærlighedskage

14. marts 2013

Jordbærsaft

11. marts 2012

Æblesirup!

24. august 2012

Efterårstærte med æble & karamel

8. november 2012

9 kommentarer

Anne Nordestgaard 1. februar 2016 at 13:52

Kan man bruge alm. hvedemel i stedet for boghvede, hvis man er ligeglad med om kagerne er glutenfri? Og er det så samme mængde?

Svar
Ditte Ingemann 1. februar 2016 at 14:09

Du kan nok ikke bytte melet ud 1:1, men prøv dig frem – boghvedemel giver en rigtig god smag til kagerne, så jeg vil bestemt anbefale at bruge det :-)

Svar
Tine 2. februar 2016 at 21:43

De ser rigtig lækre ud. Har dog ikke kokossukker og ved ikke hvor jeg kan købe det…? Så vil høre om man kan skifte det ud med alm. sukker?
Kh. Tine

Svar
Ditte Ingemann 2. februar 2016 at 21:47

Ja, helt sikkert – eller brun farin.

Svar
Ulla Kristiasnen 16. juli 2016 at 16:56

Hej.
Sidder her og læser i dine opskrifter, – og de kan virkelig få mundvandet til at løbe..
Men jeg kan ikke så godt tåle dadler, lever efter sådan nogle fodmaps-principper..
Er der noget, jeg kan erstatte dadler med? Figner, måske?

Svar
Marie R. 17. juni 2017 at 20:51

Hvor længe vil du skyde på at de kan holde sig i kagedåse? og tror du at dejen kan fryses ned?

Svar
Ditte Ingemann 18. juni 2017 at 20:33

De holder sig sprøde i en dåse i ca. en uge… jeg har ikke prøvet at fryse dejen, men ofte plejer man sagtens at kunne fryse cookie-dej ned :-)

Svar
Marie 18. juni 2017 at 22:33

Tusind tak for svar! Jeg vil glæde mig til at bage kagerne, så må vi bare se om de holder i kagedåsen til på lørdag, når jeg får gæster, eller om jeg bliver nødt til at bage en ny portion ;-)

Svar
Ida 24. januar 2018 at 19:43

Hej! Jeg kunne godt tænke mig at lave dem med raffineret sukker, men jeg har intet kokossukker, har du en god erstatning? .:)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen