The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Sig det med julebiscotti…

af Ditte Ingemann 19. december 2012

Hvis du stadig mangler et par julegaver og er til gør-det-selv-gaver, så er biscotti en alletiders idé – jeg elsker selv at få hjemmelavede gaver, især hvis de er spiselige. Udover at biscotti smager rigtig dejligt, er de også meget nemme at lave. Ingredienserne har man næsten altid på lager, og de små kager kan laves i et utal af udgaver. Jeg valgte at lave juleudgaven med mandler, hvid chokolade og et par striber…

{ SPELTBISCOTTI } 15 stk.:

125 g sigtet speltmel
125 g rørsukker
2-3 spsk mandler
1 tsk bagepulver
1 æg

100 g hvid chokolade
2 sukkerstokke

Bland alle ingredienserne sammen – det tager lidt tid at ælte massen, så vær tålmodig.
Dejen formes til en aflang stang, ca. 2 cm. tyk og bages 20 minutter ved 180 grader. Herefter tages stangen ud, og skæres i tynde skrå stykker. Bages igen 20 minutter ved 150 grader.

Når kagerne er kølet en smule af, pyntes de med smeltet, hvid chokolade og knuste sukkerstokke. Opbevar kagerne i en tætsluttende dåse.

Sig det med julebiscotti… was last modified: december 19th, 2012 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Julemuffins med pebermynte
næste
Kalender-konkurrence

Mere af det samme

Boghvedecookies

1. februar 2016

De bedste cookies ★

15. oktober 2013

Iskold kaffe med lakrids

29. januar 2012

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Søde sommerdesserter

3. august 2015

Marcipan Mandel Makroner

6. oktober 2011

Raw brownies

8. september 2014

Flødebolle-fest

7. april 2013

I crave chocolate muffins

13. september 2011

Sunde mandel-brownie kugler

7. juni 2015

8 kommentarer

Maria 19. december 2012 at 20:21

Kære Ditte
Endnu engang tusinde tak for flotte billeder og skønne opskrifter.
Mht. biscotti: alle ingredienser er “tørre” – kan man ælte det til en pølse?
Et andet spørgsmål – har du en opskrift på en julesalat á la “thefoodclub”?
KH Maria

Svar
Ditte 19. december 2012 at 20:32

Kære Maria, Det gik vist en smule for hurtigt, da jeg skrev indlægget, for der skal selvfølgelig tilsættes æg til dejen! Så tak fordi du var opmærksom… :-) Mht. julesalater, så kan du tjekke kategorien “salater” ud, og se om der er nogle, som falder i din smag. Glædelig jul til dig :-)

Svar
Chalotte 20. december 2012 at 08:00

Fantastisk! Hvor ser de fine ud!
Jeg må også lige rose dine altid smukke billeder….
Venlig hilsen Chalotte

Svar
Ditte 20. december 2012 at 08:30

Tak for de søde ord!

Svar
Inger 20. december 2012 at 16:02

Hej Ditte. Endnu engang en skøn opskrift – mange tak. Rigtig sjovt med de sukkerstokke, dem plejer jeg at pynte vores juletræ med :O) I morgen har jeg fri og skal julebage, tror jeg vil bruge din opskrift og prøve noget nyt, nemlig dine julebiscotti.
Rigtig glædelig jul og tusind tak for mange gode opskrifter og inspirerende billeder i år 2012! Jeg glæder mig til at følge din blog næste år og ikke mindst din kogebog :O)))
Julehilsner fra Inger

Svar
Ditte 20. december 2012 at 18:52

Kære Inger, tusind tak for alle de fine ord… Jeg er så glad for, at du følger med her på bloggen! Håber du får bagt biscotti – de er nemlig super gode :-)

Svar
Beathe 22. december 2012 at 08:00

Å, disse var da herlige. Jeg tror jeg skal prøve noe lignende , men med
mørk sjokolade og gull matglitter!!!

Svar
Ditte 22. december 2012 at 08:09

Mmm, lyder lækkert :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971