The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Julemuffins med pebermynte

af Ditte Ingemann 16. december 2012

Eftersom det er 3. søndag i advent, må jeg hellere bidrage i form af en hyggelig kageopskrift; nemlig mine julemuffins med et strejf af pebermynte. Jeg har efterhånden fået helt styr på julen og vil nyde den sidste uge inden jeg drager mod familien – det eneste jeg mangler er at lave en lille, skør julekonkurrence som jeg smider på bloggen engang i næste uge :-)

✫ Muffins med pebermynte og mørk chokolade ✫ 10 stk.:

2 dl sukker
1 tsk ren vanillepulver
120 g blødt smør
2 æg
3 dl hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 dl mælk
1-2 tsk pebermynteolie
100 g mørk chokolade

Pisk sukker, vanille og smør sammen med en håndmixer til det bliver luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen, hvorefter mel, bagepulver og mælk tilsættes og piskes sammen til en ensartet dej. Til sidst røres pebermynteolie og grofthakket chokolade i, og dejen kommes i muffinsforme og fyldes ca. 2/3 op.

Kagerne bages ved 180 grader i ca. 20 minutter, hvorefter de køles helt af inden de serveres.

Julemuffins med pebermynte was last modified: december 16th, 2012 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Speltsnurrer
næste
Sig det med julebiscotti…

Mere af det samme

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

Hvide cookies

4. februar 2012

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

Ølkage!

13. juni 2012

En lille kage med havtorn

11. oktober 2012

Snickersmuffins

7. juli 2017

Det tårnhøje helvede

17. november 2010

Mine festlige fuldkornsmuffins

9. august 2012

Cookies in the sky with…

24. september 2013

15 kommentarer

Pernille 16. december 2012 at 21:26

Øj de ser lækre ud, de skal prøves. Skal bare lige have fat i noget pebermynteolie :)
Tak for opskrift :)

Svar
Ditte 18. december 2012 at 06:43

Du kan købe pebermynteolie i mange helsekostbutikker :-)

Svar
Prinsesse Suh 16. december 2012 at 22:34

Hvor lyder det spændende. Glæder mig til at min ovn fungerer igen, så jeg kan prøve dem af!

Svar
Ditte 18. december 2012 at 06:41

Håber snart din ovn er klar, så du kan komme i gang med julebagningen :-)

Svar
Annette 17. december 2012 at 15:53

Pepermynteolie hvor kob er jeg det?

Svar
Ditte 18. december 2012 at 06:40

I helsekostbutikker :-)

Svar
Inger 17. december 2012 at 17:39

Dine julemuffins ser lækre ud – dem vil jeg prøve, spændende og nyt for mig med pebermynteolie. Men jeg tænker umiddelbart, at pebermynte og god mørk chokolade er en skøn kombination :O)

Svar
Ditte 18. december 2012 at 06:41

Det er en skøn kombi og passer godt til jul ;-)

Svar
Kristina 18. december 2012 at 22:07

Puha, jeg har spist så meget chokolade og kage i denne måned, at det halve kunne være nok, men de her muffins ser forbandet gode ud. De kommer på toppen af listen til “undtagelser fra reglen” i det nye år!

Svar
Ditte 19. december 2012 at 08:27

Sådan – det kan jeg lide at høre ;-)

Svar
Birthe 19. december 2012 at 07:30

Jeg elsker pebermynte og mørk chokolade, så dem skal jeg helt sikkert prøve at lave.
Du tar altså de mest fantastiske og hygelige billeder.
Glædelig jul til dig

Svar
Ditte 19. december 2012 at 08:29

Tak, Birthe! Chokolade og pebermynte er en fantastisk kombination :-) God jul!

Svar
Birgit Mathiesen 9. marts 2013 at 12:29

Hej Ditte
Så har jeg prøvet din “basis” opskrift på muffins :)
Jeg groft hakkede en stor håndfuld mandler og kom i – og da dejen var i formene kom jeg 3 store frosne hindbær i hver..
De smagte himmelske til eftermiddagskaffen :O)

Svar
Ditte 9. marts 2013 at 16:26

Mmmmm, mumme ;-)

Svar
Helene 24. juni 2022 at 09:57

Kan man bruge pebermynte ekstrakt? :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen