The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Cookies med chokolade & havsalt

af Ditte Ingemann 17. maj 2017

Findes der noget bedre end en rigtig god cookie? Jeg har efterhånden delt en hel del cookie-opskrifter her på bloggen, og nu er tiden inde til endnu en af slagsen. Disse cookies er glutenfrie og størstedelen af dejen består af nøddesmør… efter min mening den perfekte cookie :-)

{ COOKIES MED CHOKOLADE & HAVSALT }
14 stk.

125 g mandelsmør
125 g jordnøddesmør
2 æg
½ tsk bagepulver
4 spsk boghvedeflager eller andre flager
100 g sirup, fx. yacon, ahorn, fibersirup
75 g mørk chokolade, 85%

Topping:
havsalt

Pisk mandel- og jordnøddesmør godt sammen med æg. Tilsæt bagepulver, boghvedeflager og sirup, og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hak chokoladen groft, og ælt den i dejen. Stil dejen på køl i ca. 20 minutter. Del dejen i 14 stykker og tril dem til små kugler – læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne flade, og drys med et nip havsalt på hver cookie.

Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle helt af inden servering. Disse cookies er bedst samme dag som de er bagt, men ellers kan du opbevare dem i en tætsluttet kagedåse.

TIP: Nøddesmør laves ved at blende hele, usaltede nødder i en kraftig blender eller foodprocessor. Blend indtil nødderne får konsistens som blødt smør – det tager lidt tid, så sørg for at give din blender eller foodprocessor en pause ind imellem. Når smørret har den ønskede konsistens, kommes det på et rent glas og opbevares på køl eller i et køkkenskab.

 

Cookies med chokolade & havsalt was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
VIND BILLETTER TIL TAVERNA POP UP RESTAURANT
næste
Grillede naan-pizzaer med figner & parmaskinke

Mere af det samme

Festkage!

13. december 2014

Granola-barer med chokotop

25. januar 2015

Havtorn, hindbær & hvid chokolade

17. marts 2012

Smagen af sommer

22. juni 2013

Lyserøde cupcakes

9. november 2013

De søde sager

11. september 2014

Citron-donuts!

25. september 2012

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

Chokoladekage med tiramisucreme

5. december 2016

I crave chocolate muffins

13. september 2011

1 kommentar

Cecilia 17. maj 2017 at 19:32

Hej Ditte,
Kan man udelade siruppen hvis man vil lave disse cookies som low-carb / sukkerfri?

Jeg er vild med din blog og opskrifter!

Tak og mange hilsner

Cecilia

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen