The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Rabarbercrumble

af Ditte Ingemann 14. maj 2017

Forleden gik jeg i marken hos Aarstiderne og plukkede den største og smukkeste buket af øko rabarber, som jeg kom i en vase, så de kunne pryde mit køkkenbord – efter et par dage blev de forvandlet til denne meget velsmagende crumble. Jeg bryder mig generelt ikke om varm frugt i desserter og er af den overbevisning, at frugt og dessert bør adskilles. Men rent faktisk kan jeg godt lide rabarber i desserter, både kolde og varme. Om det er på grund af af det høje indhold af syre eller det faktum at rabarber er en grøntsag ved jeg ikke. Det gode ved denne crumble er, at du kan bruge de fleste typer frugt, fx. æbler, pærer, kirsebær, abrikoser, jordbærbær… eller lave en kombi. 

{ Crumbletærte med rabarber & lakridscreme }
4 personer

Crumble:
250 g rabarber
100 g smør
125 g kokossukker eller alm. sukker
50 g havregryn
50 g mandler, grofthakkede
80 g mandelmel
2 spsk kokosmel

Creme:
3 dl skyr
½ dl fløde
1 tsk lakridspulver, kan undlades

Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i et ildfast fad. Bland alle de øvrige ingredienser sammen i en skål, indtil de har konsistens som en smuldredej. Dejen skal blot være samlet, og minde om store krummer i konsistes.

Fordel dejen over rabarberne, og bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 30-35 minutter, eller indtil tærten er sprød og gylden på toppen.
Rør skyr sammen med fløde, og smag til med lakridspulver. Server cremen til den lune rabarbercrumble.

God søndag. KH Ditte

Rabarbercrumble was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Bagte gulerødder med rød dukkah
næste
VIND BILLETTER TIL TAVERNA POP UP RESTAURANT

Mere af det samme

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

Bønne-brownies

3. maj 2015

Once you pop, you can´t stop

16. august 2011

Festkage!

13. december 2014

Søde nytårsdesserter

28. december 2015

Ice Ice Baby #2

10. juni 2013

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Smagen af sommer

22. juni 2013

★ RAW Cheesecake ★

12. september 2013

Sneak peek – sunde søde sager

9. januar 2014

1 kommentar

Christina 16. maj 2017 at 10:48

Kan man bruge andet end mandel el? Ex boghvedemel?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen