The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Hvide cookies

af Ditte Ingemann 4. februar 2012

Cookies & mælk
Overspringshandlinger kan nogle gange føre noget godt med sig… Som bl.a. disse cookies. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed og ved ikke noget værre end at pakke ned, så for at udskyde processen kastede jeg mig istedet over bagningen og tømte skabene, hvilket resulterede i cookies med hvid chokolade, gojibær, para- og pistacienødder.

cookies med tekst

Opskriften kan bruges med mange forskellige slags smage – det behøver nødvendigvis ikke være med de samme nødder og bær som jeg har puttet i mine. Men den hvide chokolade er nu et hit i cookies. Efter min smag skal cookies være sprøde udenpå, men bløde indeni; de må endelig ikke være sprøde hele vejen igennem. Jeg synes, at disse cookies nærmer sig præcis den konsistens!

cookie-opskrift

Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Hvedemel og bagepulver tilsættes og røres i med en ske. Chokolade og nødder hakkes groft og røres i dejen. Til sidst kommes bærrene i.

Form små kugler af dejen; der bliver ca. 16 cookies af denne opskrift. Kuglerne skal ikke trykkes flade, da de selv flyder ud i ovnen. Kagerne bages i ca. 15 minutter ved 180 grader. Hold øje for de må ikke blive for brune.

Hvide cookies was last modified: februar 4th, 2012 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Brød i hævekurv
næste
Morgen Müsli

Mere af det samme

Kokosbrød med banan

27. marts 2016

Sure cupcakes

30. november 2011

Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel

2. december 2018

Sund banansoftice

23. juli 2016

tarte au citron ♥

17. april 2011

Julemuffins med pebermynte

16. december 2012

Macarons vs. Ditterons

11. marts 2014

Franske fristelser

18. november 2015

Trøfler & chips – sunde snacks!

15. januar 2013

Lyserøde cupcakes

9. november 2013

6 kommentarer

Sille 4. februar 2012 at 12:45

SÅ ville vi da være det perfekte flytte-team. Jeg er genial til at pakke ned, smide ud og pakke ud igen og så bager du kager til mig imens.

Svar
Ditte 4. februar 2012 at 16:57

@Sille; det skal jeg huske næste gang jeg flytter. Jeg vil bage en hulens masse kager for at slippe for det dumme flytteri!

Svar
Kas 4. februar 2012 at 19:30

Åh jeg synes simpelthen du har den dejligste madblog, og dine billeder er bare helt fantastisk!
jeg følger med hver dag, og vil forsat gøre det :)

Svar
Ditte 4. februar 2012 at 20:47

Tusind tak for din søde kommentar, Kas! Dejligt du følger med og kan lide min blog :-)

Svar
Marie Holm 6. februar 2012 at 09:33

Hej Ditte
Først og fremmest, hvor er din blog bare helt fantastisk – jeg bliver super inspireret hver gang du kommer med et nyt indlæg. Jeg har lige et spørgsmål, skal der ikke salt i disse hvide cookies? Jeg ville nemlig kaste mig ud i at lave dem, og kom til at tænke på, at jeg stortset altid har puttet lidt salt i sødt bagværk. God dag. Kh Marie

Svar
Ditte 6. februar 2012 at 18:31

Hej Marie, mange tak for din søde kommentar! Normalt ville jeg også komme salt i disse cookies, men midt i flyttekaos var saltet pakket ned :-) kagerne blev super lækre alligevel, men kom da endelig et lille drys salt i:-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen