The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Julebiscotti

af Ditte Ingemann 15. december 2011

Biscotti er en herlig lille kage, som f.eks. kan bruges til en ekstra lille julegave, hvis man er til gaver af den hjemmelavede slags.

Jeg havde tænkt at bage en omgang biscotti med mandler og kanel, men endte med pistacienødder og kardemomme. Jeg var så heldig at Claus Meyers nye kagebog, Meyers kager, dumpede ind ad min brevsprække den anden dag, hvor der bl.a. er en opskrift på tekager aka. biscotti med pistacienødder. Jeg synes, det var så yndigt med de små grønne nødder, så mandlerne blev i sidste øjeblik udskiftet. Meyers nye kagebog er fyldt med indbydende kageopskrifter, både kendte klassikere, men også nye søde sager, som klart skal afprøves.

Nå, men tilbage til min biscotti – her kommer opskriften og det gode ved disse kager er, at man kommer det i, som man har i skabene eller lave dem naturel. De smager godt med næsten alt. Se inspiration her og her!

Bland alle ingredienserne sammen – det tager lidt tid at ælte massen sammen, så vær tålmodig.
Dejen formes til en aflang stang, ca. 2 cm. tyk og pensles med æg inden en tur i ovnen.
Bages 20 minutter ved 180 grader. Tages herefter ud og skæres i tynde skrå stykker. Bages igen 20 minutter ved 150 grader.

Julebiscotti - Glædelig Jul

Julebiscotti was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
trendy grød
næste
Restaurant Brdr. Price

Mere af det samme

Spelt-snurrer med birkesfyld

1. december 2015

Kanelsnurrer med surdej

3. april 2018

Raw brownies

8. september 2014

Gammeldaws æblekage

18. september 2015

Choko-Cupcakes

16. november 2011

tarte au citron ♥

17. april 2011

Cheesecake brownies

10. maj 2013

Nytårs-Popcakes

1. januar 2012

Pixi bager grønne kager // Chokobedekage

11. december 2017

Sødt decemberguf #2

16. december 2013

7 kommentarer

Birgit Mathiesen 15. december 2011 at 12:15

MUMME ;O)

Svar
beti 16. december 2011 at 23:37

the biscotti looks so good! and I love your photos, I’ll definetly follow you!

Svar
Ditte 18. december 2011 at 14:47

Great to hear that you like my blog despite the Danish language:-)

Svar
Marian 18. december 2011 at 07:53

De passer PERFEKT til min egen hjemmekaffebar, hvor jeg laver god kaffe og skønne espresso’s i fine kopper….

Svar
Ditte 18. december 2011 at 14:50

Uhhh egen kaffebar.. Det lyder som om disse biscotti passer perfekt ind i det koncept :-)

Svar
Kirsten 8. januar 2012 at 20:34

Lækkert, kan sikkert også bruges når det ikke er jul – skal helt sikkert prøves. :)

Svar
Ditte 9. januar 2012 at 16:12

@Kirsten; De kan bestemt spises hele året rundt.. Ellers kan du prøve denne opskrift: http://www.thefoodclub.dk/biscotti-med-lakrids/

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen