The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Muffins i selskab med snickers og peanutbutter!

af Ditte Ingemann 10. juli 2011

Nigella Lawson er en kvinde, som jeg og sikkert mange andre, er betaget af. Hun er både fin og betagende at se og ikke mindst høre på. Hun har en meget delikat og mild måde at håndtere sin mad på og det virker dragende, især fordi der oveni er et element af sexethed. 

Jeg gad virkelig godt at blive inviteret indenfor hos hende og smage hendes overdådige, tenderende vulgære mad, men indtil det sker, er jeg tilfreds med at nyde og blive inspireret af hendes fine kogebøger.

Da jeg første gang faldt over disse snickers muffins, var jeg splittet mellem om det var lækkert eller nærmere kvalmende, da jeg bestemt ikke bryder mig om snickers. Men jeg fandt hurtigt ud af at kage med snickers er en helt anden snak.

Muffins med snickers og peanutbutter, 7-9 muffins:
250 g. hvedemel
85 g. sukker
1,5 tsk. bagepulver
160 g. peanutbutter
60 g. smør, smeltet
1 æg
175 ml. mælk
3 snickers á 65 g.

Tænd ovnen på 200 grader. Bland mel, sukker og bagepulver. Tilsæt peanutbutter og rør indtil det ligner brødkrummer. Tilsæt smeltet smør, æg og mælk og bland det hele godt sammen. Hak snickers fint og rør dem i dejen.
Bag muffins’ne i ca. 20-25 minutter.
Lad dem køle af inden de spises – de er bedst samme dag eller dagen efter!

Muffins i selskab med snickers og peanutbutter! was last modified: juli 10th, 2011 by Ditte Ingemann
Nigella LawsonSnickers
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Royale romanesco
næste
Foccacia & Forårsløg

Mere af det samme

Chokoladebrownie med frosting

16. marts 2014

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade

7. april 2017

Lakrids cupcakes

27. marts 2011

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

{ blåbærmåne }

9. september 2013

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

Cookie jagten

30. april 2012

Cashew Cheesecake

31. maj 2015

Kongekagen!

1. november 2012

10 kommentarer

sofie-madpaverne 10. juli 2011 at 15:33

mine tænder løber i vand … mums !

Svar
pedrsn 11. juli 2011 at 21:20

! SÅ STOPPER DET!!

[…. ser læx ud… :D]

Svar
Ditte 11. juli 2011 at 21:29

De smagte også så læx at mine tænder løb i vand, så det er bare at komme igang ;-)

Svar
Bianca Legorreta 11. juli 2011 at 21:41

Dejligt at finde din madblog – du koncentrerer dig lidt om de samme ting som jeg selv: Gode kager, sundhed og ernæring, og restaurantbesøg samt at rejse og spise internationalt. Det bliver en fornøjelse at følge med :) De muffins her ser virkelig gode ud!

Svar
Ditte 13. juli 2011 at 17:35

@Bianca: Tak for din kommentar. Dejligt at du følger med :-)

Svar
Sophie 17. januar 2012 at 21:58

De ser gode ud. Hvordan laver du det der “papir”, de er i? Propper du bare et stykke bagepapir ned i en plads med muffinsforme og klipper det så til eller hvordan?

Svar
Ditte 17. januar 2012 at 22:09

Jep, det er nemlig bare bagepapir, som er klippet til og puttet i en silikone-muffinform :-)

Svar
Susanne 30. juli 2012 at 13:26

Min søster søgte en opskrift på muffins med peanutbutter og snickers smag og jeg faldt over din perfekte opskrift…. Mums siger jeg bare. Hun lavede dem dog med peanutbutter frosting, hvilket bestemt ikke er sundere, men hold da op, jeg kunne høre englene synge ;0) Det kan anbefales

Svar
Ditte 30. juli 2012 at 15:21

Lækkert, lækkert, lækkert – lyder som noget for mig!

Svar
Sisse 19. august 2019 at 20:32

Kan de mon fryses?? :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen