The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

Søndagspandekager

af Ditte Ingemann 4. december 2011

Jeg er ikke stolt af det, men min søndagsfrokost bestod i dag af pandekager med massevis af skøn sirup.

Om det er fordi det er længe siden jeg har spist pandekager, eller disse pandekager virkelig bare var uovertrufne ved jeg ikke, men de røg meget nemt ned og med en lyst til mange flere…
Det eneste nye ved mine pandekager, var at hvedemelet blev erstattet af ø-landshvede og jeg har lidt fornemmelse, at det godt kunne spille en rolle. Disse pandekager var tæt på perfekte, både i konsistens og smag, så jeg må snart bage endnu en batch.

Del æggene i hvider og blommer og pisk hviderne stive. Blommerne piskes sammen med resten af ingredienserne og til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i dejen. Dejen skal være meget tyk.

Lad dejen hvile i 15 min. Steg herefter pandekagerne i olie eller smør på en pande. Der skulle gerne blive omkring 10 små tykke pandekager.

Søndagspandekager was last modified: december 8th, 2011 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Wok amok
næste
Mit brownie eventyr

Mere af det samme

En lille kage med havtorn

11. oktober 2012

Homemade peanut cookies

27. februar 2012

Once you pop, you can´t stop

16. august 2011

Sød søndag

4. oktober 2015

Små peanut cups

29. juni 2015

Havtorn, hindbær & hvid chokolade

17. marts 2012

Verdens nemmeste æblekage

30. oktober 2016

Fastelavnsboller med vaniljecreme

7. februar 2015

Marmorkagens comeback

5. august 2012

★ Glædelig jul ★ Konfekt på 5...

23. december 2017

8 kommentarer

Emilie 16. februar 2012 at 17:32

Hej Ditte.

Det er simpelthen de skønneste pandekager, jeg nogensinde har lavet. Jeg tilsatte mandler i min dej, og det gjorde dem så lækre! Tusind tak for en fantastisk madblog, det er en fornøjelse at følge dig.
Jeg håber også at det er iorden at jeg har henvist til din blog gennem min egen blog, når det kommer til opskrifter og madblogs.

Mvh
Emilie

Svar
Ditte 16. februar 2012 at 17:58

Hej Emilie, Tusind tak for din søde kommentar. Dejligt du kunne lide pandekagerne og det er helt ok, at du linker til mig :-)

Svar
Bea 21. februar 2012 at 08:19

Hej Ditte,

Min søn var Rasmus Klump til fastelavn i går, så selvfølgelig måtte aftensmaden bestå af pandekager – rimelig upædagogisk, i know, men er det ikke ok nogle gange ;) – og jeg fik lavet dine LÆKRE pandekager og jeg vil sige at de var et kæmpe hit. Så det er da bestemt ikke sidste gang de skal produceres!

Og tusind tak for super lækker blog – en ting er de lækre opskrifter (har også prøvet dine lakridsmandler – MUMS!), en anden er de super flotte billeder du tager. Mange gange super og mange gange lækker, men her er også bare SUPER LÆKKERT :)

God dag!
Bea

Svar
Ditte 21. februar 2012 at 09:15

@Bea; nogle gange skal man bare have pandekager til aftensmad! De kan heldigvis spises hele døgnet :-) Tak for de søde ord og skønt at du kan lide min blog. Rigtig god dag til dig :-)

Svar
Christina Lehmann Munch 9. juni 2013 at 12:16

MUMS.. disse tykke pandekager var bare skønne. Og et hit hos de 14 børn, der var til min datters 4 års børnefødselsdag :-)

Svar
Ditte 9. juni 2013 at 12:29

Juhuuuuu – hvor dejligt :-)

Svar
Bettina 10. januar 2015 at 18:36

Hej Ditte:-)
Disse pandekager er bare de bedste jeg har smagt, ever:-)
Min teenages datter og jeg har ligget med influenza men nu kunne vi godt spise noget lækkert og det blev altså disse meget dejlige pandekager. Tak for de altid meget inspirende opskrifter:-)
Hilsen fra Bettina

Svar
Marie 15. marts 2015 at 15:13

Havde skrevet opskriften ned på et stykke papir. Men var kommet til at skrive 1 spsk bagepulver, så de smagte lidt af bagepulver, øv øv! Havde tilsat blåbær så det reddede lidt fejlen.
Men så kan man jo vende den om og sige, så er der en god grund til at prøve at lave dem igen, men efter den “rigtige opskrift”, hvem ved om mine ældre søskende og niece på 3, vil elske at få dem serveret, når de kommer hjem i påsken ;-)
KH. Marie

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen