Forleden kastede jeg mig ud i at lave en slags rå brownie og endte i stedet med at få smurt mig selv og køkkenet ind i en brun klæbrig masse, samt en smeltet ildelugtende blender. Jeg endte dog heldigvis også med en slags kage/konfekt, da reserveblenderen måtte i brug, så sørg for en backup, hvis der skal eksperimenteres med denne kage.
Jeg kan godt lide kage og konfekt lavet på tørrede frugter og nødder. Jeg går på ingen måder op i raw food trenden, faktisk siger selve tankegangen bag raw food mig intet. Så denne kage er kun lavet, fordi jeg rent faktisk synes den er lækker.
Alle ingredienserne blendes sammen, måske kan man med fordel blende lidt ad gangen… Det var nok her jeg fejlede!
Når man har opnået en ensartet og forholdsvis glat masse, røres grofthakkede hasselnødder i og herefter kommes dejen i en form med bagepapir og sættes på køl i nogle timer. Den bliver ikke dårligere af at stå et par dage i køleren. Kagen skæres ud i små stykker, drysses med kakao, hakkede pistacienødder og spises.
4 kommentarer
Jeg har det helt som dig mht rawfood-bevægelsen, men lige netop i kager gør tørrede frugter noget, som gør dem meget lækre. Kunne godt finde på at prøve denne :-)
Mange hilsner
Birthe
Det kan godt være at resultatet ikke blev lige som du forestillet dig – men jeg bliver nødt til at sige at billederne blev lige så fantastiske som altid!
Jeg synes det set VILDT lækkert ud. Uhmm, dem vil jeg altså prøve!
Tjek gerne min blog ud: http://agoodiebag.blogspot.com/
@Linn: Tak for din kommentar og de søde ord.
@Natalie; Kan godt anbefale at prøve disse alternative brownies.