The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Det tårnhøje helvede

af Ditte Ingemann 17. november 2010

Min bedste veninde skulle giftes i sommer og hun spurgte mig, om jeg ville give mig i kast med at bakse en bryllupskage sammen til ca. 70-80 mennesker. I et svagt øjeblik sagde jeg ja, fortrød det senere, men endte med at synes opgaven var sjov. 

Brudeparret ville gerne have en meget enkel kage, gerne med friske blomster og overtrukket med ren marcipan. Jeg prøvede mig lidt frem og endte med en kombination af tobleroneskum og hindbær-limeskum, hvilket var en succes. Jeg brugte ikke en opskrift, men fiflede mig frem til de rette mængder, så derfor følger der ingen opskrift med billederne.

Jeg må indrømme, at det ikke var så svært, som først antaget og jeg blev nogenlunde tilfreds med det færdige resultat, så jeg tager gerne udfordringen op igen.

De første billeder er af min testkage, hvor jeg brugte tilfældige blomster til pynt. Den rigtige kage blev pyntet med spiselige syrener, som var en nem og billig måde at dekorere sin kage på.

Det tårnhøje helvede was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lilla kafferosteriet, Baltzargade 24, Malmø
næste
Kastaniesæson

Mere af det samme

Cheesecake brownies

10. maj 2013

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

Så blev det endelig fastelavn

5. februar 2013

Lyserøde cupcakes

9. november 2013

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Fastelavnsboller med vaniljecreme

7. februar 2015

Hvide cookies

4. februar 2012

Hjemmelavede (hippie) træstammer

29. november 2014

Once you pop, you can´t stop

16. august 2011

Jeg giver kage!

10. april 2015

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen