Min bedste veninde skulle giftes i sommer og hun spurgte mig, om jeg ville give mig i kast med at bakse en bryllupskage sammen til ca. 70-80 mennesker. I et svagt øjeblik sagde jeg ja, fortrød det senere, men endte med at synes opgaven var sjov.
Brudeparret ville gerne have en meget enkel kage, gerne med friske blomster og overtrukket med ren marcipan. Jeg prøvede mig lidt frem og endte med en kombination af tobleroneskum og hindbær-limeskum, hvilket var en succes. Jeg brugte ikke en opskrift, men fiflede mig frem til de rette mængder, så derfor følger der ingen opskrift med billederne.
Jeg må indrømme, at det ikke var så svært, som først antaget og jeg blev nogenlunde tilfreds med det færdige resultat, så jeg tager gerne udfordringen op igen.
De første billeder er af min testkage, hvor jeg brugte tilfældige blomster til pynt. Den rigtige kage blev pyntet med spiselige syrener, som var en nem og billig måde at dekorere sin kage på.