The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Nytårs-Popcakes

af Ditte Ingemann 1. januar 2012

Så blev det endelig nytår og med nytår følger for mange god mad. Jeg var så heldig at skulle ud at spise og ikke tænke på at svede i køkkenet. I stedet gik jeg i den anden grøft og lavede popcakes, som måske ikke kan kategoriseres som gourmet mad. Specielt ikke, fordi jeg har købt candy melt til at overtrække de små banditter med. Candy melt kan fåes i alle farver og er stort set bare sukker, fedt og en masse andet skrald, men det skal jo prøves. Fremover vil jeg nok bruge almindelig chokolade til betræk.

Jeg pyntede mine popcakes med bl.a. pufsukker, mandler, pistacienødder og lakridspulver, som klart er min favorit. Næste gang skal der kun laves lakrids-popcakes. Popcakes kan dekoreres på utallige måder og med mange slags drys… Som Camilla Plum sagde forleden i et af hendes programmer, så giver kagepyntning mulighed for at få afløb for ens dårlige smag. Så bare slå jer løs!

Jeg brugte 1 pakke Oreos og ca. 0,5 pakke Philadelphia ost, hvilket gav 12 poppers! (Der kan også bruges kagerester i stedet for Oreos)

Start med at blende kiksene helt fint og bland dem derefter med flødeost; brug evt. hænderne til at blande det rigtig grundigt. Lad massen komme på køl et par timer eller natten over. Massen formes til små bolde og sættes i fryseren i ca. 15-30 minutter. Mens boldene er en tur i fryseren smeltes chokolade eller overtræk, hvorefter de er klar til pind, dyp, rul og drys.

Se mine tidligere popcakes!

Nytårs-Popcakes was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
10 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Æble & Vanille
næste
Fantastiske Falafel

Mere af det samme

Bønne-brownies

3. maj 2015

Marcipan Mandel Makroner

6. oktober 2011

Mine bedste julesmåkager

18. november 2017

Kongekagen!

1. november 2012

Pæretærtetid

30. oktober 2011

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

Cheesecake brownies

10. maj 2013

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Citrontærte

30. juni 2012

Lakridsmacarons med karamel!

28. marts 2013

10 kommentarer

linda 1. januar 2012 at 13:49

jeg skrev på et tidspunkt en artikel om popcakes – uden rigtig at forstå det. men når jeg ser dine billeder, og hvor fine de er, forstår jeg meget-meget bedre.

Svar
Ditte 1. januar 2012 at 20:13

Synes bare I skal hoppe ud i Popcakes.. Man kan kun blive vild med dem :-)

Svar
Marian 1. januar 2012 at 18:20

Det oser bare af festlighed… det kan være jeg skulle teste det popcake princip snart!

Svar
Amanda 21. januar 2012 at 16:29

Hvor køber du ting som candy melt og spiseligt krymmel? :-) Det ser jo utroligt fristende ud!

Svar
Ditte 21. januar 2012 at 16:37

@Amanda; Jeg køber det hos Specialkøbmanden – enten i deres butikker eller over nettet!

Svar
Amanda 22. januar 2012 at 00:30

Uh, sikke en spændende hjemmeside, tusinde tak for tippet! – og din smukke blog, den er en fornøjelse at følge med i.

Svar
Ditte 22. januar 2012 at 07:50

@Amanda; Ja, specialkøbmanden har mange gode sager :-) Tak for din kommentar.

Svar
johanne 8. februar 2012 at 15:41

det ser sjet ud

Svar
Sofie 8. maj 2013 at 13:08

Når du nu skriver “en pakke oreos”, hvor mange kiks er der så?;-)

Svar
Ditte 8. maj 2013 at 18:27

Åh, jeg må være dig svar skyldig – jeg kan ikke huske det. Men mon ikke jeg brugte en standard rulle/pakke.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen