The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Marcipan Mandel Makroner

af Ditte Ingemann 6. oktober 2011

 

Denne opskrift har jeg selv bakset sammen og jeg synes, at kombinationen af kokos, mandler og marcipan er helt fortryllende, mens den mørke chokolade fuldender den lille makron!

{Kokosmakroner}

25 g smeltet smør
1 æg
60 g sukker
20 g marcipan
100 kokosmel
1 lille håndfuld mandler, hakket
Ca. 40-50 g mørk chokolade

★★★★★★

Pisk æg, marcipan og sukker godt sammen og tilsæt det smeltede smør.
Vend kokosmel og mandler i.
Form små toppe og sæt dem på en bageplade.
De bages ved 200 grader i ca. 8 minutter – hold øje!

Når toppene er kølet af, skal enden en tur i smeltet mørk chokolade. Hvis man har lyst, kan toppene pyntes med mere end bare chokolade, f.eks. med farvet sukker, som jeg smukkeserede mine med idag. Mit nye blå sukker fra Dean & Deluca købt i sidste uge i New York!

Da kagerne var færdige, var der allerede mørkt, hvilket gør mig en smule i dårligt humør, for det betyder at mine billeder bliver så meget dårligere end hvis de tages i dagslys. Vi går en trist billedetid i møde. Dog har jeg snart en makrolinse i sigte, hvilket måske kan hjælpe til med nogle bedre billeder.

Kagerne røg ned med et glas nypresset æble-gulerodssaft.

Marcipan Mandel Makroner was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
I crave chocolate muffins
næste
The Salt Lick

Mere af det samme

Kærlighedskage

14. marts 2013

Bønne-brownies

3. maj 2015

Julemuffins med pebermynte

16. december 2012

Roadtrippin’ // Salat & Kage

1. november 2017

Lidt mere karamel

16. februar 2012

Banankage med kanel & mørk chokolade

24. januar 2017

Sankt Hans kage

22. juni 2015

Rødbedecupcakes med pastinak & valnødder

15. september 2012

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

Chokoladekage med tiramisucreme

5. december 2016

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen