The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Rejser

The Salt Lick

af Ditte Ingemann 12. oktober 2011

Der er en god grund til at The Salt Lick er omtalt i bl.a. New York Times, nemlig deres fantastiske kød i skønne texanske omgivelser.

The Salt Lick ligger i Driftwood, cirka 30 km. udenfor Austin, midt i absolut ingenting. Vi kørte afsted for at spise frokost og det var helt klart køreturen værd. Pludselig ud af ingenting dukker en kæmpe ranch op, som er forvandlet til en barbeque restaurant, hvor lokale strømmer til, for at spise deres berømte og meget vel-tilberedte kød.
Vi ankom til The Salt Lick en brændende varm dag og heldigvis var stedet endnu ikke proppet, så vi hurtigt kunne få vores iskolde iste efterfulgt af to store tallerkener med henholdsvis kalkunsandwich akkompagneret af tre slags tilbehør og en smuk symfoni af kød. Meget lækkert, meget mættende og meget autentisk.
Hvis man nogensinde kommer på disse kanter, skylder man sig selv at slå et smut forbi The Salt Lick. Betjeningen var, som resten af Texas, yderst imødekommende og jeg fik endda lov til at komme bag grill-alteret, hvor det magiske kød bliver til.

Her er min dokumentation af dagen – enjoy.

The Salt Lick was last modified: maj 30th, 2014 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Marcipan Mandel Makroner
næste
Food in the USA

Mere af det samme

Nepal

23. august 2017

Guide til Malmø

3. november 2015

Namaste fra Nepal

1. marts 2017

Guide til Almería

27. juni 2013

Tanzania

29. juni 2016

Magiske Marrakech

12. februar 2017

Min Berliner-guide

4. januar 2014

Smagen af Tanzania

2. maj 2016

Postkort fra Grækenland

7. september 2014

Guide til London

22. november 2014

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen